SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
06. Květen 2025, 23:44

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Pripojeni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE PC Suite for Smartphones - "Synchronizace je zarizenim zakazana"
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE PC Suite for Smartphones - "Synchronizace je zarizenim zakazana"  (Zobrazeno 4104 x)
petr.koutny
Uzivatel
Telefon: SE M600i

Zobrazit profil
« v: 09. Červen 2007, 11:43 »

Ahoj,

muj M600i ma opakujici se problemy se syncronizaci s Outlookem pomoci SE PC Suite (1.3.19, ale delala to i starsi verze). Po nejake dobe od kompletni reinstalace telefonu bez zjevne priciny prestane fungovat synchronizace (provadim ji prostrednitvim BT spojeni) a aplikace PC Suite vraci hlasku:

"Synchroinizace se nezdarila"

"Synchronizace je zarizenim zakazana"

Nemenil jsem jakkoliv nastaveni telefonu, proste jeden den synchronizace funguje a druhy ne. Nepomaha nic jineho nez prehrat firmware telefonu a cely jej preinstalovat (uz jsem to delal 3x za posledni mesic a mam toho uz dost). Vubec netusim, kde a jak se da na zarizeni M600i synchronizace zakazat (spis se ale jedna o matecnou hlasku).

Pokud se nekdo s podobnym problemem jiz nekdy setkal, ocenim jakoukoliv radu. S telefon M600i jsem docela spokojeny ale synchronizace je katastrofa!

Dekuji

Petr
« Poslední úprava: 09. Červen 2007, 11:44 od petr.koutny » uložena
petr.koutny
Uzivatel
Telefon: SE M600i

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 17. Červenec 2007, 22:09 »

Tak reseni jsem nakonec dal dohromady s kolegy ze Singapuru. Tento problem zpusobuje nefunkcni ActiveSync. Po jeho odinstalovani jde synchronizace zase v poradku.

P.S.
Odinstalovani me netrapi, protoze ActiveSync stejne na M600i nikdy nefungoval.
uložena
vita2
Uzivatel
Telefon: Xperia Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 20. Únor 2008, 18:01 »

Dekuji za tento prispevek, mel jsem na P1i stejny problem a vyresil jsem jej zde popsanym zpusobem. Problem mi vznikl tim, ze jsem se snazil rozchodit synchronizaci pres wifi pomoci Activsyncu, to sice funguje, ale nesynchronizuji se poznamky. Coz je nepochopitelne, ale je to tak. Takze jsem se kajicne vratil k synchronizaci po kabelu, ale ta od te doby prestala fungovat. (Tomu se rika past na uzivatele).
Jeste jednou dekuji, Petre.

uložena

Xperia Pro
KAMAK
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: M600i

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 20. Únor 2008, 21:52 »

Tak reseni jsem nakonec dal dohromady s kolegy ze Singapuru. Tento problem zpusobuje nefunkcni ActiveSync. Po jeho odinstalovani jde synchronizace zase v poradku.

P.S.
Odinstalovani me netrapi, protoze ActiveSync stejne na M600i nikdy nefungoval.

Undecided Zdravim, ja mam tiez podobny problem a rad by som sa dozvedel ako odinstalujem ActiveSync? Kde sa nachadza. Dik  Cool
uložena

KAMAK
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #4 v: 21. Únor 2008, 00:32 »

co zkusit Ovladaci panely / Pridat a odebrat programy? Smajlík
uložena
KAMAK
Uzivatel
Telefon: M600i

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 21. Únor 2008, 21:49 »

Undecided Bohuzial este raz som presiel nainstalovane programy ale ActiveSync som medzi nimi nenasiel. Takze problem bude asi niekde inde.  Cry
uložena

KAMAK
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 21. Únor 2008, 21:51 »

Tak ho nemas asi nainstalovany
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
VERCETI
Uzivatel
Telefon: XPERIA X1, P1i, K700i, T68i, HTC HD2

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 21. Únor 2008, 22:17 »

Mne pomohol reinstal PC suit
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Pripojeni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE PC Suite for Smartphones - "Synchronizace je zarizenim zakazana"
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.037 sekund, 18 dotazů.