SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 21:17

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: HID - winamp ???
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: HID - winamp ???  (Zobrazeno 6173 x)
bobik
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 28. Červenec 2005, 15:35 »

Zeptam se stahnul jsem si HID pro Winamp a udelal vse podle navodu ale pise mi mobil " operace se nezdarila " jinak mam usb bluetooth MSI MS -6967 a to podporuje Hidy . Vse bylo podle str. www  http://k750i.net/?p=main . Nevim kde chybu zkusite mi nekdo poradit ?
uložena
ReZe
Uzivatel
Pohlaví: Žena

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 28. Červenec 2005, 22:29 »

Zeptam se stahnul jsem si HID pro Winamp a udelal vse podle navodu ale pise mi mobil " operace se nezdarila " jinak mam usb bluetooth MSI MS -6967 a to podporuje Hidy . Vse bylo podle str. www  http://k750i.net/?p=main . Nevim kde chybu zkusite mi nekdo poradit ?

co presne jsi teda udelal, jakej postup? Me i kdyz BT zlobilo tak HIDy byly nejpohodovejsi vec ....
uložena

D750i -> K750i ->W800i by Filip Ludvik
Memory Stick PRO Duo 1 GB San Disk
~ T610, K700i, P910i ~
bobik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 30. Červenec 2005, 08:29 »

Zeptam se stahnul jsem si HID pro Winamp a udelal vse podle navodu ale pise mi mobil " operace se nezdarila " jinak mam usb bluetooth MSI MS -6967 a to podporuje Hidy . Vse bylo podle str. www  http://k750i.net/?p=main . Nevim kde chybu zkusite mi nekdo poradit ?

co presne jsi teda udelal, jakej postup? Me i kdyz BT zlobilo tak HIDy byly nejpohodovejsi vec ....
No myslim podle toho navodu na te str. vyse uvedene :
V sekci Hidy si jednoduse stahnete pozadovany profil HID, odeslete ho do telefonu a pote v menu - zabava - vzdalene ovladani vyberte profil Hid, kterym chcete ovladat pocitac. Telefon pote pomoci bluetooth navaze spojeni s pocitacem a muzete vesele ovladat pozadovanou funkci pocitace. Hid po stahnuti musi mit koncovku .hid ! Pokud hid nema koncovku .hid, tak ji zmente nasledujicim zpusobem:

Ve slozce, kde mate hid ulozeny dejte nahore: "nastroje, moznosti slozky, zobrazeni - nastavte aby nebylo zaskrtle "skryt priponu znamych souboru". Pote hid jednoduse prejmenuje a na napr. winamp.hid.
Vse jsem udelal a pise mi to " operace se nezdarila " zkusite to tu nekdo ? Jestli je chyba u me nebo nekde jinde ? Dik vsem
uložena
ReZe
Uzivatel
Pohlaví: Žena

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 31. Červenec 2005, 17:04 »

No myslim podle toho navodu na te str. vyse uvedene :
V sekci Hidy si jednoduse stahnete pozadovany profil HID, odeslete ho do telefonu a pote v menu - zabava - vzdalene ovladani vyberte profil Hid, kterym chcete ovladat pocitac. Telefon pote pomoci bluetooth navaze spojeni s pocitacem a muzete vesele ovladat pozadovanou funkci pocitace. Hid po stahnuti musi mit koncovku .hid ! Pokud hid nema koncovku .hid, tak ji zmente nasledujicim zpusobem:

Ve slozce, kde mate hid ulozeny dejte nahore: "nastroje, moznosti slozky, zobrazeni - nastavte aby nebylo zaskrtle "skryt priponu znamych souboru". Pote hid jednoduse prejmenuje a na napr. winamp.hid.
Vse jsem udelal a pise mi to " operace se nezdarila " zkusite to tu nekdo ? Jestli je chyba u me nebo nekde jinde ? Dik vsem

Ok ja pred tim musela natvrdo pripojit BT a pak najet teprve to vzdalene ovladni plochy nebo jak to je, tam byl ten nakopirovanej HID pro winamp a rozjelo se to. Pripoj to BT a pak to zkus, uvidime!!!
uložena

D750i -> K750i ->W800i by Filip Ludvik
Memory Stick PRO Duo 1 GB San Disk
~ T610, K700i, P910i ~
majkl.lowec
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 14. Srpen 2005, 01:40 »

No, sem take v koncih, kdyz winam.hid nakopiruju do mobilu(konkretne do slozky "jine"), jak ho potom dostanu do seznamu "VZDALENE OVLADANI" abych ho mohl pouzivat jako hid. Ve slozce jine se totiz jako Hid nejak neda pouzit a tvari se jako obyc soubor, ackoliv "vedle" seba onen modry kosoctverecek.
uložena
sven
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 14. Srpen 2005, 08:55 »

No, sem take v koncih, kdyz winam.hid nakopiruju do mobilu(konkretne do slozky "jine"), jak ho potom dostanu do seznamu "VZDALENE OVLADANI" abych ho mohl pouzivat jako hid. Ve slozce jine se totiz jako Hid nejak neda pouzit a tvari se jako obyc soubor, ackoliv "vedle" seba onen modry kosoctverecek.

Øesil jsem uplne stejny problem a nakonec jsem to vyresil tak, ze jsem ten HID do telefonu nekopiroval pres SonyEricsson File manager do nejake slozky, ale vyuzil jsem standardniho bluetooth managera ve WindowsXP (klepnul jsem pravym tlacitkem na ikonku bluetooth na liste vedle hodin a vybral jsem "odeslat soubor"). Pruvodce se nepta na slozku kam ten soubor poslat - vybere jen prislusne zarizeni (K750i) a telefon si sam urci kam profil HID ulozi...
uložena
sven
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 14. Srpen 2005, 09:01 »

Zeptam se stahnul jsem si HID pro Winamp a udelal vse podle navodu ale pise mi mobil " operace se nezdarila " jinak mam usb bluetooth MSI MS -6967 a to podporuje Hidy . Vse bylo podle str. www  http://k750i.net/?p=main . Nevim kde chybu zkusite mi nekdo poradit ?

Tato hlaska se objevuje, pokud se snazis spustit HID profil, ale neni sestavene bluetooth spojeni s druhym zarizenim (pocitac). Mozna blba otazka - nez se snazis spustit HID profil, aktivoval sis v telefonu bluetooth a mas telefon s pocitacem sparovany, ze jo?  Cheesy  Mrknutí Jinak ja mam take bluetooth od MSI a musel jsem nainstalovat nejnovejsi ovladace aby mi to fungovalo. Totez bych doporucil i tobe. Najdes je na www.msi.com.tw Pro muj MSI bluetooth adapter tam byly dve verze ke stazeni: 1) minimalisticka (opravdu jen ovladace - zbytek zaridi standardni bluetooth aplikace ve WinXP SP2 - to pouzivam ja k maximalni spokojenosti) 2) klasicka verze (puvodni aplikace od MSI - resp. Widcommu, ktera me nikdy extra nenadchla...). Predpokladam, ze pro tvuj bluetooth dongle tam bude totez...
uložena
Ondrej Hejna
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 14. Srpen 2005, 14:59 »

Øesil jsem uplne stejny problem a nakonec jsem to vyresil tak, ze jsem ten HID do telefonu nekopiroval pres SonyEricsson File manager do nejake slozky, ale vyuzil jsem standardniho bluetooth managera ve WindowsXP (klepnul jsem pravym tlacitkem na ikonku bluetooth na liste vedle hodin a vybral jsem "odeslat soubor"). Pruvodce se nepta na slozku kam ten soubor poslat - vybere jen prislusne zarizeni (K750i) a telefon si sam urci kam profil HID ulozi...

Souhlas, takhle si to tel. opravdu v pohode prebere a ulozi kam potrebuje.
Takze to provadej touhle cestou.
uložena

OT501 -> T610 -> T630 -> K700i -> S700i -> K750i Oxidized Black
dalsi: K750i Blasted Silver
+ otestovano opravdu hodne jinych modelu a znacek tel.
Damned
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 14. Srpen 2005, 20:19 »

Tato hlaska se objevuje, pokud se snazis spustit HID profil, ale neni sestavene bluetooth spojeni s druhym zarizenim (pocitac). Mozna blba otazka - nez se snazis spustit HID profil, aktivoval sis v telefonu bluetooth a mas telefon s pocitacem sparovany, ze jo?  Cheesy  Mrknutí Jinak ja mam take bluetooth od MSI a musel jsem nainstalovat nejnovejsi ovladace aby mi to fungovalo. Totez bych doporucil i tobe. Najdes je na www.msi.com.tw Pro muj MSI bluetooth adapter tam byly dve verze ke stazeni: 1) minimalisticka (opravdu jen ovladace - zbytek zaridi standardni bluetooth aplikace ve WinXP SP2 - to pouzivam ja k maximalni spokojenosti) 2) klasicka verze (puvodni aplikace od MSI - resp. Widcommu, ktera me nikdy extra nenadchla...). Predpokladam, ze pro tvuj bluetooth dongle tam bude totez...

Ja som mal takyto isty problem a riesenie ktore si teraz poskytol sa zda byt jedinou schodnou cestou. MSI bluetooth sa zda byt pri HIDovani konfliktny, teda presnejsie jeho software od widcomu. Ja som to vyriesil tak, ze som neinstaloval ziaden ovladac MSI ale nechal som win xp nech tam hodi svoje microsoftacke ... a slape to ako hodinky, ma to len jednu chybu ... ze bez widcomackych ovladacov nemozes len tak hocikedy poslat do kompu cez bluetooth subor, najprv musis nastavit prijimanie vo windowse. Dalej nefunguje poslat viacero suborov naraz, kazdy musis zvlast vo windowse potvrdit ... ale to asi nie je problemom tohto threadu ... Damned
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: HID - winamp ???
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 17 dotazů.