SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Duben 2025, 04:38

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: S500i
Strana: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 34
Poslat téma Tisk
Autor Téma: S500i  (Zobrazeno 195593 x)
nuke
Anonym
« Odpověď #255 v: 17. Říjen 2007, 20:07 »

Niekto tu pisal ze mu vypadava snurka. Tak mne drzi dobre, len ju tam treba vediet dat. Ja som problem nemal ale aj tak pre istotu som spendlikom potlacil tu snurku. Dal som kryt dole a tam kde sa ta snurka uchycuje tak tam som to potlacil viac do telefonu. A no problem. Klavesy zatial stale drzia tiez.
uložena
pecanz
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE S500i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #256 v: 18. Říjen 2007, 05:43 »

nejde nejak docilit toho aby, ikonky u jednotlivych her / aplikaci meli stejnou velikost ? vim ze je to blbost celkem ale kdyby to slo tak bych byl rad.. dekuji za odpoved Smajlík

nevim o tom, ze by tohle slo primo v mobilce nejak ovlivnit.

mno ano, stim jsem pocital.. ale kdyz se ta hra nainstaluje tak se ta ikonka musi ulozit nekde v mobilu, tak jestli nevis kde by mohla byt.. to je pak to nejmensi ji zmensit tu velikost ale proste ji musim najit.. Smajlík
uložena

-> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <-
. . . . . LET'S GO TEEEECHNO, LET'S GO ! ! !
smejky01
Uzivatel
Telefon: SE W910 + MBW-150 Executive

Zobrazit profil
« Odpověď #257 v: 18. Říjen 2007, 09:41 »

nejde nejak docilit toho aby, ikonky u jednotlivych her / aplikaci meli stejnou velikost ? vim ze je to blbost celkem ale kdyby to slo tak bych byl rad.. dekuji za odpoved Smajlík

nevim o tom, ze by tohle slo primo v mobilce nejak ovlivnit.

mno ano, stim jsem pocital.. ale kdyz se ta hra nainstaluje tak se ta ikonka musi ulozit nekde v mobilu, tak jestli nevis kde by mohla byt.. to je pak to nejmensi ji zmensit tu velikost ale proste ji musim najit.. Smajlík

Premyslim jakej ma smysl tohle resit... Mrknutí
Ale reseni c.1 - stahuj si hry se stejne velkymi ikonkami,
c. 2 - rozbal si soubor s hrou treba v Total Commanderu (nazevhry.jar) je tam soubor icon.png, coz je ikona ktera se zobrazuje.
c. 3 - neres to  Mrknutí
uložena
Petula
Anonym
« Odpověď #258 v: 18. Říjen 2007, 14:31 »

Ahojky, byla sem tak hrozne unesena z tohohle zelinkaveho mobilku S500i, ze jsem si ho koupila. Nejuzasnejsi na nem to jemnoucke rozliseni  displeje. Kdyz si prohlizite obrazky, mate pocit, jako kdyz koukate do pocitace. Chtela jsem jen reagovat na to, ze mam mobil vyrobeny 35. tyden a po trech tydnech (zaakoupeny u Vodafonu) mi prasklo tlacitko na 8.  :'(Hrozne me to mrzi. jinak telefon je bezchyby, vrele doporucuju Roll Eyes Doufam ze kdyz ho dam do servisu, ze s tim udelaji neco, ze uz se snad nic s tlacitky nestane.
uložena
boxina
Anonym
« Odpověď #259 v: 19. Říjen 2007, 20:15 »

Niekto tu pisal ze mu vypadava snurka. Tak mne drzi dobre, len ju tam treba vediet dat. Ja som problem nemal ale aj tak pre istotu som spendlikom potlacil tu snurku. Dal som kryt dole a tam kde sa ta snurka uchycuje tak tam som to potlacil viac do telefonu. A no problem. Klavesy zatial stale drzia tiez.

Reakce ohledne snurky. Dekuji dotycnemu za pouceni, ze je potreba tam umet snurku dat..asi ji tam neumim dat ja…coz dejme tomu beru, ale ze to neumi ani muj pritel, ktery umi opravit cokoli pocinaje od pocitace, pres auto az po strechu…tak to je docela humorny Cheesy Cheesy Mrknutí. Mimochodem ona snurka se mi vyvlekla z mobilu pri zaveseni na krk asi tak po 10 dnech. Jo a auto je funkcni i po nekolika opravach a strecha mym rodicum taky nespadla Mrknutí
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #260 v: 20. Říjen 2007, 16:50 »

S500 jsem take hojne pouzivat na krku a snurce, a nevypadla. Dle meho opravdu pri spravnem uchyceni proste ani nemuze.  Mrknutí
uložena
boxina
Anonym
« Odpověď #261 v: 21. Říjen 2007, 11:31 »

Koukala jsem na to uchyceni. V podstate tam neni zadny hacek,  takze aÂť do mobilu dam snurku jakkkoli, tak pak staci, aby se trosku zasunula dovnitr a protoze kryt baterie je pruzny, pri zaveseni snurka bez problemu vyjede ven. U jinych SE se mi toto nestavalo
uložena
ArnieX
Uzivatel
Telefon: SE S500i Mysterius Green

Zobrazit profil
« Odpověď #262 v: 21. Říjen 2007, 20:44 »

Tak tenhle telefonek si taky chci poridit fakt se mi moc zalibil ale kdyz sem se tu docetl o tom ze Vodafone blokuje to flash menu tak sem se rozhodl ze si priplatim a koupim si plnou verzi protoze to menu se mi na tom telefonu zrovna hodne libi a bez nej je to uplne jiny podle me. Chtel sem se tu zeptat jestli nekdo zkousel na tom telefonu koukat na filmy jestli je to dobry treba jako na PDA protoze precijen PDA ma displej vetsi ale PDA vetsinou na cestach zabere bratr a ja musim cekat az do desiti vecer nez se muzu taky koukat na neco takhle bych na dovoleny mohl koukat na svoje Smajlík no a ma nekdo uz zkusenosti s bluetooth A2DP sadou HBH-DS980 tu si chci poridit taky a zajimalo by me jakou ma skutecnou vydrz ne tu co pise vyrobce a taky by me zajimalo jak dlouho vydrzi telefon kdyz ma stale zaple bluetooth snizi se rapidne vydrz nebo je to jen nepatrny snizeni vydrze? Taky se bojim ze mi prasknou nejaky ty klavesy jak se tady o tom mluvi ale rozhodne se tim odradit nenecham ten mobil se mi vazne moc libi a byla by blbost jen kvuli strachu z toho ze si ho znicim si ho nekoupit a navic reklamace se da taky prezit. A jeste sem se chtel zeptat zda je konstrukce toho telefonu robustni a pouziva se tam alespon obcas nejaky kov/hlinik nebo je to jen z plastu? Je pravda ze hodne vadi pripojena sluchatka pri drzeni v ruce? A jeste by me zajimalo jestli nekdo zkousel zda se vejde do pouzdra IPJ-60. A jak je na tom kvalita displeje je dost jemny nebo je spise ostry a jsou hodne videt pixely? A co barvy je velky rozdil mezi SE s 262000 a Nokii 6300 s 16M barvama? Doufam ze na nej uz brzy budu mit uz se ho nemuzu dockat dlouho uz sem si nekoupil novy telefon vzdy jsem si kupoval spise low-end mobily ale myslim si ze rozhodne neudelam chybu kdyz pujdu do neceho jako je S500i podle me je to dosti elegantni mobil. A cim me tedy SE taky dostal je nepreberne mnozstvi ruzneho prislusenstvi od kabelu mobil > cinch pres BT sady az po hodinky a GPS HF. Kazdy si vybere prislusenstvi presne pro nej. A taky sem se chtel zeptat kdyz budu chtit volat a zaroven nabijet tak asi nejde pouzivat dratovou HF co? Ne ze by to byl problem BT sadu doma jednu mam navic takze si ji muzu vzit ale jen takova otazka Smajlík tak diky za vsechny odpovedi...
uložena
IceR
Uzivatel
Telefon: SE s500i , Nokia 6020

Zobrazit profil
« Odpověď #263 v: 22. Říjen 2007, 12:38 »

Mno VF sice to menu blokuje ale cena je u nej dobra ,takze bych radsi koupil u VF a od tech.podpory SEmanie si nech udelat Decustomizaci  Mrknutí myslim ze ti to usetri par stovaku  Cheesy
uložena

Nokia 3510 -> Nokia 3220 -> Nokia 6101 -> Nokia 6020 -> Sony Ericson S500i by VF
rencan
Uzivatel
Telefon: SE S500i

Zobrazit profil
« Odpověď #264 v: 22. Říjen 2007, 13:15 »

Ahojky
Boxino me tam ta snurka taky nedrzi a daval mi ji tam taky pritel, protoze jsem mu rikala, ze mi vypadava a on protocil oci jako , ze jsem blbec a neumim ji tam dat Grin Smajlík a ejhle jemu taky vypadava  Cheesy no tak nevim jake je spravne uchyceni Roll Eyes
uložena
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #265 v: 22. Říjen 2007, 14:12 »

Spravne riesenie: Nedavat a nevesat mobil na snurku. Grin
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
nuke
Anonym
« Odpověď #266 v: 22. Říjen 2007, 14:35 »

Heh tak ma napadlo este nieco, ale ja to skusat nebudem Cool. Rozzeravit klinec treba a spravit tam trosku miesto aby tam snurka drzala. A je to. Ale ja to robit nebudem radsej. Navyse ked je v zaruke este no tak to asi tazko.  A co sa niekto na tie filmy pytal tak ja som spokojny uz som dost filmov pozrel na nom a napr aj moj 75 rocny dedko videl v pohode na ten film Cheesy
uložena
ArnieX
Uzivatel
Telefon: SE S500i Mysterius Green

Zobrazit profil
« Odpověď #267 v: 22. Říjen 2007, 15:25 »

No ja bych u VF usetril 2000 ale nechci se hned hrabat do FW i presto ze by to bylo pres technickou podporu tak si holt priplatim ale bude original Sony Ericcson.
uložena
kissme...
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: Nokia 2600

Zobrazit profil
« Odpověď #268 v: 22. Říjen 2007, 16:22 »

Ja si ho jedu koupit uz zitra a hrozne se na to tesim!! Cool Kupuju ho pres VF, protoze se mi zda zbytecne priplacet 2t jen kvuli tematu. Je sice pravda, ze je moc hezky, ale radsi si ho pak upravim...
uložena

Nokia 3310 -> SE T630 -> SE S500i
Redeemert
Uzivatel
Telefon: SE Cedar J108i

Zobrazit profil
« Odpověď #269 v: 22. Říjen 2007, 16:24 »

No jasne, decustomizovat se da vzdycky Mrknutí
uložena

Motorola T180 -> Nokia 3310 -> Siemens M55 -> Nokia 8310 -> SE T630 -> SE V630i -> Nokia E52 -> Samsung S8000 Jet -> HTC Desire -> SE Cedar J108i
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 34
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: S500i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 1.518 sekund, 19 dotazů.