SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 12:51

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Hry,aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: LCG Jukebox!!!
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: LCG Jukebox!!!  (Zobrazeno 15208 x)
hqgfquknmynvpoq+537514gsajh
Uzivatel
Telefon: P990i+MSPD Sandisk ultra 4 GB

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 03. Červen 2007, 16:33 »

ja se o nem nebavim,slovo koupeny a nekoupeny sou normalni slova v ceskem jazyce,ale to vi i male dite z prvni tridy,jak tak koukam nekteri clenove fora by se meli prestehovat do nejakeho statu kde vladne diktatura aby naplno vyuzily sve buzerativne agresivne censuroidni sklony. Toto je  jen osobni nazor a neni vuci nikomu namireny. po precteni prosim smazat. dekuji.
 Pro opakovane porusovani pravidel fora
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #16 v: 03. Červen 2007, 16:56 »

jasne, vsetci su proti tebe, ty si chudacik na ktoreho si kazdy zasadol
preco niesu s inymy take problemy? pretoze respektuju parvidla fora
a pokial sa ti zdaju ,,buzerativne agresivne censuroidne" tak sem nelez
uložena

SkyHawk007
Uzivatel
Telefon: P1i + K750i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 v: 03. Červen 2007, 17:15 »

pro hlupaka kazdy hloupy, proto si mysli, ze jsme vsichni tupani Angry
uložena

Sony Ericsson P1i silver black
Sony Ericsson K750i Oxidized Black
HPM-82+sennheiser CX300 & MXE-60

Kdo ma smarta tak sem -> http://se-tuning.cz/viewtopic.php?p=79695
Vojtan
Uzivatel
Telefon: SE X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #18 v: 03. Červen 2007, 18:21 »

Me posledni dobou taky zacal prehravac padat. Je to skoro jak v Oknech. Chvili hraje(hral par pisnicek) a ted uz pri skipu na druhou pisnicku zmodra obrazovka-jakejsi "fatal error" a musim aplikovat 20s vypnuti Pecka... Sad :(Dal sem mu vale a sem z5 na vestavenem prehravaci...
uložena

X10, P1i+4GB,G700, E51, HBH-DS980
Misha kulicka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 03. Červen 2007, 19:16 »

Zobrazuje se vam u verze 2.14 obrazek alba? Mne teda ne  Undecided

Mas-li koupenou verzi, muzes si obrazky alb (stejne jako napr.texty pisni) stahnout netu, ta moznost je obsazena v menu LCG Jukeboxu.  Mrknutí
O teto moznosti vim. Ale zarazi me, proc u alb, u kterych mam obrazek alba, tak ho LCG Jukebox nezobrazi. Pritom vestaveny prehravac ano.
uložena

Nyni: HTC Kaiser+ 8 GB Sandisk
Drive: Philips Fizz-> Philips Savvy-> Ericsson GF768-> Siemens C25-> Siemens C35-> Siemens S35-> Ericsson T65-> Nokia 6210-> Alcatel OT 501-> Sony Ericsson T610-> Nokia 6600-> SE P990i
YAMATO
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #20 v: 21. Září 2007, 14:11 »

Jukebox hraje moc dobre, ale ma jednu pro me dost zavaznou vadu: nelze jej plne ovladat pres HBH DS970, konkretne nejde pozastavit a zase spustit, ackoli regulace hlasitosti ci preskakovani skladeb funguje. Škoda  Sad
uložena

Kdyz zmizis, tak budes zmizelej, jinak te zmizim ja.
ForFunCZech
Uzivatel
Telefon: SE M600i Granite Black QuickShare Edition

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 21. Září 2007, 16:38 »

Me posledni dobou taky zacal prehravac padat. Je to skoro jak v Oknech. Chvili hraje(hral par pisnicek) a ted uz pri skipu na druhou pisnicku zmodra obrazovka-jakejsi "fatal error" a musim aplikovat 20s vypnuti Pecka... Sad :(Dal sem mu vale a sem z5 na vestavenem prehravaci...

me to delalo, kdyz jsem mel mp3 s chybou... ja vim, je blby bakzdou pisnicku zkouset, jestli je bez chyby, ale pak teprve to slape jak ma... a chce to i preinstalovat, pac uz je ta chyba i v systemu JukeBOXu...
uložena

L4DIK
Uzivatel
Telefon: SE W610i

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 30. Říjen 2007, 11:31 »

Hm, tak sem to vyzkousel a nic moc. Vypada hezky ale neumi prehravat MP4 (aac) nebo sem neprisel na to, jak to vykoumat. Kdyz ho minimalizuju, tak to sice hezky vypada ale je to uplne k nicemu :-D hlasitost zvysovat nejde a musim ho znova rozkliknout - pri rozklinutem stavu mi nesly zamknout klavesy. Byl sem celej natesenej, ze kdyz nastavim ekvalizer na maximalni hodnoty (tak jako to funguje u Walkmanu), ze se zvysi i hlasitost.. ta ja vsak bidna a dokonce to hraje vic potichu jeste nez klasickej prehravac co je na my P1i. Rovnou sem pridam dotaz - Existuje pro UIQ3 nejaka aplikace, ktera by se vyrovnala obycejnemu ale kvalitnimu prehravaci z Walkan telefonu? Jesi ne, tak aspon nejakou radu, jak udelat aby telefon hral do sluchatek poradne nahlas. V rusnym prostredi je hlasitost obcas nedostatecna a jak sem uz zminoval - hodit v ekvalizezu (treba u programku LCG Jukebox) nemelo zadnej vliv i kdyz by melo - Walkman tak funguje. Dik za odpoved ;-)
uložena
alternativ
Uzivatel
Telefon: HTC Touch Pro

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #23 v: 30. Říjen 2007, 12:35 »

Ja se obavam, ze kdyz budes chtit nejak softwareove komplexne zvysit hlasitost, dojde ke zkresleni reprodukce, proste prebuzeni a bude to neposlouchatelne. Tohle by mohl resit asi jen nejaky novy fw.
Muzes si s kazdou mp3 pohrat v PC a treba v Sound Forge ci Cubase ji zvysit hlasitost  Tongue
uložena

Sluchatka Sony DR-BT21G!
komunista
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson P990i + 4GB, Motorola V500

Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 13. Prosinec 2007, 14:10 »

Mam dotaz! Jelikoz ms prestal kloudne fungovat zakladni prehravac rozhodl jsem se prejit na LCG Jukebox! Mam verzi 2.17 uz jsem zadal spravny cd klic! Podekovalo me to za registraci! Chvilku sel jak mel, ale jakmile jsem ho vyp a chtel znava zapnout tak mi nejde! Porad mi to pise, ze si to chce skontrolovat spravnost pres internet! A kdyz odkliknu, ze ano! Tak mi to napise ze se neda spojit se serverem! Ale nastaveni pro wap mam nastaveny od operatora! Tudis by melo byt dobre! Nevite nekdo kde delam chybu?
uložena
JW
Uzivatel
Telefon: SE P990i,W950i Nokia N80,6610

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #25 v: 13. Prosinec 2007, 19:51 »

To je fakt P990i ma malou hlasitost,jo mam otazku je nejaky mobil ktery ma hodne velkou hlasitost a dobrou kvalitu zvuku?8-) dik moc moc me to zajima
uložena

komunista
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson P990i + 4GB, Motorola V500

Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 13. Prosinec 2007, 20:08 »

No zas tak moc malou hlasitos nema! Ale mohla by mit o trochu vyssi! Ale megabass to skoro uplne resi! No myslim, ze zadnej takovej neni! To co ma P990i za hlasitost maj skoro vsechny mobily! Akorat nektery Nokie maj tu hlasitost docela vysokou, ale zas kvalita zvuku neni moc dobra! Takze si moc nevyberes! Ale nevim neslysel jsem vsechny mobily! Jinak ten LCG Jukebox mi, uz konecne faka, ale jen kdyz se mu chce!
uložena
JW
Uzivatel
Telefon: SE P990i,W950i Nokia N80,6610

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #27 v: 13. Prosinec 2007, 21:30 »

iPhone ma pekny pocet hlasu snad 80 bo co ale hlavne N80 ma grady
uložena

skaredka
Uzivatel
Telefon: W950I

Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 21. Únor 2008, 21:24 »

Grin HEZKY!
uložena
Medvidek
Anonym
« Odpověď #29 v: 18. Březen 2008, 15:00 »

Hm, tak sem to vyzkousel a nic moc. Vypada hezky ale neumi prehravat MP4 (aac) nebo sem neprisel na to, jak to vykoumat. Kdyz ho minimalizuju, tak to sice hezky vypada ale je to uplne k nicemu :-D hlasitost zvysovat nejde a musim ho znova rozkliknout - pri rozklinutem stavu mi nesly zamknout klavesy. Byl sem celej natesenej, ze kdyz nastavim ekvalizer na maximalni hodnoty (tak jako to funguje u Walkmanu), ze se zvysi i hlasitost.. ta ja vsak bidna a dokonce to hraje vic potichu jeste nez klasickej prehravac co je na my P1i. Rovnou sem pridam dotaz - Existuje pro UIQ3 nejaka aplikace, ktera by se vyrovnala obycejnemu ale kvalitnimu prehravaci z Walkan telefonu? Jesi ne, tak aspon nejakou radu, jak udelat aby telefon hral do sluchatek poradne nahlas. V rusnym prostredi je hlasitost obcas nedostatecna a jak sem uz zminoval - hodit v ekvalizezu (treba u programku LCG Jukebox) nemelo zadnej vliv i kdyz by melo - Walkman tak funguje. Dik za odpoved ;-)

mam taky P1i ... sem cerstvy majitel ale prvni co me faktycky trklo ze ma v prehravaci a radiu fakt nizkou hladinu maximalni hlasitosti Cheesy ... jakmile vlezu do saliny nebo do krtka mam z poslechu prd hraje tak tise ze pisnicku pres hluk okolo neslysim ... mel sem k750i a ta rvala jak protrzena .... LCG Jukebox pritlaci neco malo navic na hlasitosti ale neni to jeste ono

Kazdopadne LCG : ekvalizer spise skresluje nez zvyraznuje ... kazdpodne zbytek co mi na nem vadi mu nemuzu vytikat neni to implementovany software aby vyuzival vsechno co integrovany prehravac
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Hry,aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: LCG Jukebox!!!
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.051 sekund, 19 dotazů.