SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Květen 2025, 21:37

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Prichozi SMS
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Prichozi SMS  (Zobrazeno 4322 x)
Niky
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 27. Červenec 2005, 20:12 »

mam se910i asi teprve 14 dni. vzdy pri prichozi SMS se mi praradi cislo ke jmenu co mam na sim - karte. volani se vzdy priradi ke kontaktum v telefonu. poznal jsem to, kdyz mi bylo jmeno odesilatele (na 14 znaku - jak umoznuje zapis na sim). seznam na sim se me nechce mazat, nebot telefon neumoznuje zkopirovat vsechny kontakty najednou. v nastaveni telefonu jsem nenasel jak nastavit pouze cteni z kontaktu telefonu. dekuji vsem za radu. Niky
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 28. Červenec 2005, 09:38 »

Kdyz pujdes do tel. seznamu a najedes tam na pameÂť sim, tak tam potom muzes zvolit kopirovat vse do kontaktu, takze to jde vse nakopirovat. Jinak ja mam stejny cisla jak na sim, tak v telefonu, takze potom me to ukazuje z telefonu.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Niky
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 28. Červenec 2005, 10:06 »

Kdyz pujdes do tel. seznamu a najedes tam na pameÂť sim, tak tam potom muzes zvolit kopirovat vse do kontaktu, takze to jde vse nakopirovat. Jinak ja mam stejny cisla jak na sim, tak v telefonu, takze potom me to ukazuje z telefonu.
kopirovat vse ze sim do kontaktu jde, ale kopirovat vse z kontaktu na sim jsem nenasel moznost. jde to pouze vzdy po jednom z kontaktu. tedy postupne. me se ale jedna o to ze kdyz mam v telefonu ulozeno cele jmeno (myslim vice jak 14 znaku) tak mi pri prichozi sms je telefoni cislo vzdy prirazeno ke jmenu na sim. ja mam take vsechny kontakty a cisla stejne jak na sim tak i v telefonu ale jen s tim rozdilem ze jmeno na sim je zkracene. a toto zkracene jmeno se me vzdy objevi pri prichozi sms. vyzkousej to ze budes mit stejne cislo jak na sim tak i v telefonu ale na sim ho budes mit zkracene na 14 znaku. nech si od dotycneho poslat sms a uvidis k jakemu jmenu se to priradi. jestli ti ukaze jmeno nezkracene (delsi jak 14 znuku) tak se ta sms priradila ke jmenu v telefonu a pokud budes mit jmeno odesilatele zkraceno na max 14 znaku tak se to priradilo k seznamu ns sim.
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 28. Červenec 2005, 10:48 »

Zajimave, ja mam v telefonu stejny cisla jak na sim a vzdy mi to prijde, tak jak to mam v telefonu.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Niky
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 28. Červenec 2005, 11:18 »

Zajimave, ja mam v telefonu stejny cisla jak na sim a vzdy mi to prijde, tak jak to mam v telefonu.
to me taky, ale jmena jsou zkracene tak jak jsou napsane na sim. tak nevim. ten muj telefon uprednostnuje seznam sim a ne seznam v telefonu, ale pouze pri sms.
uložena
Radep
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 28. Červenec 2005, 11:39 »

No jo mas pravdu. Me taky P910 brala jmena ze SIMky... Øikam "brala", protoze ted uz mi nedela ani to  Cry  uz mi ukazuje jenom cislo, nevim proc... Dost me to s**e
uložena

t68i; P910i + 512MB + IR klavesnice
Radep
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 28. Červenec 2005, 12:49 »

Zjistil jsem ze ten muj mobil ma problem s nacitanim seznamu ze simky, tak nevim co s tim. Simka od Oskara uz je tak 6 let stara, tak mozna je uz nejaka spatna (zkusim si ji nechat vymenit).
A seznam ze simky jsem smazal a pecko uz bere seznam z pameti mobilu (takze konecne vim kdo mi pise hned  Smajlík
uložena

anawarr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 28. Červenec 2005, 12:55 »

a jaky mate duvod si nechavat tel. cisla na sim? jednoduche reseni je prekopirovat cisla ze sim do telefonu a sim pak vymazat. prirazovani jmen by pak melo fungovat korektne Smajlík
uložena
Niky
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 28. Červenec 2005, 13:25 »

No jo mas pravdu. Me taky P910 brala jmena ze SIMky... Øikam "brala", protoze ted uz mi nedela ani to  Cry  uz mi ukazuje jenom cislo, nevim proc... Dost me to s**e
no ja mam sim od eurotelu a taky se me spatne nacita. nevim jestli to je tou simkou a nebo je problem s varkou spatnych telefonu. ja mam na krabici R3A tak jestli to neni nejaka vadna serii. moje simka je stara asi pul roku.
uložena
Niky
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 28. Červenec 2005, 13:28 »

a jaky mate duvod si nechavat tel. cisla na sim? jednoduche reseni je prekopirovat cisla ze sim do telefonu a sim pak vymazat. prirazovani jmen by pak melo fungovat korektne Smajlík
to mas pravdu, ale nevim jak potom dostanu telefony na simku (myslim kopii vsech cisel najednou a ne postupne). myslim ze to telefon neumi. mam jeste jeden obycejny tel a obcas si ho beru na kolo apod.
uložena
Radep
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 28. Červenec 2005, 13:38 »

No ja nevim proc mam cisla na simce  Smajlík  ale uz jsem je smazal a je to ok. Jinak mam jeste SE T68i a do neho si seznam nakopcim pres bluetooth (a pak muzu na simku). A na krabici mam R7A (je od T-Mobilu)  simky od Oskara a Eurotelu se rozjedou vetsinou po restartu nebo hned, ale simku od T-Mobilu se mi zaboha nepodarilo rozchodit (tak ona byla od kamose, kdovi v jakem stavu...)  - opet blbnul tel. seznam, signal byl.
uložena

Niky
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 28. Červenec 2005, 14:25 »

No ja nevim proc mam cisla na simce  Smajlík  ale uz jsem je smazal a je to ok. Jinak mam jeste SE T68i a do neho si seznam nakopcim pres bluetooth (a pak muzu na simku). A na krabici mam R7A (je od T-Mobilu)  simky od Oskara a Eurotelu se rozjedou vetsinou po restartu nebo hned, ale simku od T-Mobilu se mi zaboha nepodarilo rozchodit (tak ona byla od kamose, kdovi v jakem stavu...)  - opet blbnul tel. seznam, signal byl.
myslim ze to nebude teme simkama ale hw nebo sw (fw) telefonu.
uložena
Radep
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 28. Červenec 2005, 14:38 »

Taky si myslim. Mozna jenom SW.  Je mi divne ze kdyz dam simku do mobilu, nechcou mi vubec najet kontaky... Bud se rovnou vypnou, nebo se spusti ale jmena tam zadne nejsou, nebo jeste obcas napise nejakou chybu. Pomuze restart a pak uz to chodi bez nejmensich problemu...  Ovsem s tim T-Mobilem se mi to vubec nepodarilo. Firmware mam prave taky od T-mob.  takze uz je docela dost stary...
uložena

MartinH
Anonym
« Odpověď #13 v: 08. Srpen 2005, 15:14 »

to mas pravdu, ale nevim jak potom dostanu telefony na simku (myslim kopii vsech cisel najednou a ne postupne). myslim ze to telefon neumi. mam jeste jeden obycejny tel a obcas si ho beru na kolo apod.
ale i obycejny telefon by mohl mit vnitrni pamet ne? To mela uz i nokie 6110. Ja to tak delam taky. Mam pcko a na "tahani" starou 6310. Kdyz potrebuju aktualisovat kontakty v nokii, zapnu nokiovy suite v notasu a nahraju je tam. Zabere to tak o minutu vic casu, nez jenom prehozeni simky, ale zase mi funguje zobrazovani v pcku v poho a simku mam prazdnou.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Prichozi SMS
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 18 dotazů.