SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
02. Duben 2025, 21:22

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s pam. kartou
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problem s pam. kartou  (Zobrazeno 6377 x)
Viktor-K750i
Anonym
« v: 23. Květen 2007, 14:43 »

Nemate nekdo podobnou zkusenost nebo neporadite? Mam K750i, koupil jsem 1GB kartu SanDisk, vsechno mesic slapalo, vcera jsem ale koupil audio-adapter (vystup na jack 3,5mm), a pri zapojeni mi to nechtelo nacist kartu. Po hodine trapeni, zapinani/vypinani, nandavani/vyndavani mi to kartu zase nacetlo vcetne celeho obsahu. Telefon bez problemu slapal vcera i dnes, rikal jsem si, ze to je vyreseno, ale ejhle, pred chvili zas nic. Netusite nahodou? Spis telefon, nebo karta, nebo adapter? Diky.....
uložena
Fipkus
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 23. Květen 2007, 19:13 »

Kde si koupil ten adapter?
uložena

iPhone 3G
Viktor-K750i
Anonym
« Odpověď #2 v: 23. Květen 2007, 20:59 »

v digipointu. je mi jasny, ze to nejakou souvislost bude mit, kdyz to pred tim behalo. odpoledne jsem uz tu kartu vubec nenacetl, jako kdyby tam nebyla, nepomohlo nic. Bez adapteru. Ten normalne funguje, okamzite se zobrazi HF. Nakonec kdyz jsem prisel domu z prace, dal jsem puvodni 64MB kartu, najednou se to rozchodilo, ted zase muzu delat co chci s tou 1GB kartou a beha to OK. Tak nevim, co reklamovat. Zkusil jsem kartu zformatovat (mel jsem tam jen 17MB volneho mista), takze uvidim zitra..
uložena
Viktor-K750i
Anonym
« Odpověď #3 v: 24. Květen 2007, 13:38 »

Jo, chodilo to paradne. Vcera cely vecer, dnes cely den, ale uz je to zase zpet. Nemysli si ten telef, ze je tam pripojenej USB kabel a tudiz nezobrazi kartu? Adapter jsem dneska "vyreklamoval", proste jsem ho vymenil za jiny od jineho vyrobce. Tak nevim, co reklamovat driv, jestli kartu nebo telefon. Ach jo. Mam pech! Nemuzu prijit na to, co to ovlivnuje......
uložena
3m3
Anonym
« Odpověď #4 v: 24. Květen 2007, 13:48 »

Asi by bylo nejlepsi vzit jak kartu tak i telefon a do servisu.
uložena
Viktor-K750i
Anonym
« Odpověď #5 v: 24. Květen 2007, 13:54 »

jo, kartu mam pres internet a telefon od O2! ted jsem ho nechal asi 10 minut bez baterky a kartu nacetl - ale jen se zobrazilo volne misto po stisku zesilovaciho tlacitka, jinak soubory se stejne nezobrazily. Tak jsem ji jeste nandal/vyndal a zas to chodi. Tak to nechapu!
uložena
Karel Attl
Uzivatel
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 25. Květen 2007, 09:17 »

tohle je uz moc, fakt by to asi chtelo resit pres servis.. tak do outu s tim a karta snad taky nejakej kamennej servis mit bude ne?
uložena

XPERIA X10i 2.2
KejmlRX8
Uzivatel
Telefon: SE W900i, HTC TyTN II

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 25. Květen 2007, 11:12 »

No to je pekne... Napadla me jeste jedna vec, Muj telefon zase nechtel nacist soubory z karty walkman prehravac, aÂť uz MP3 nebo VIDEO... A pricina? V nazvu jedne slozky, v MP3, jsem mel znamenko + jakmile jsem ho odstranil hned vse jelo jak ma... Zkus prekontrolovat jeste tohleto, jinak asi servis.
uložena
Martin Berka
Anonym
« Odpověď #8 v: 12. Červen 2007, 21:11 »

Mam podobny problem
vlozil jsem kartu 2GB, je z poloviny zaplnena MP3, tyden fungovala a najednou ji to nenacte. Jako posledni moznost jsem ji naformatoval v ctecce v NTB a vlozil do telefonu. Zatim bez MP3. Vse OK. Karta nactena (mel jsem ji zaklohovanou bez tech MP3). Pak jsem na ni chtel v ctecce kopirovat soubory MP3 a ouha! Po zkopirovani libovolneho jednoho MP3 to napsalo nejde zkopirova,t cyklicka /redundantni/ kontrola. A karta se opet nenacita...Co to ksakru muze byt?
uložena
MetalKalic
Anonym
« Odpověď #9 v: 14. Červen 2007, 08:18 »

No, jestli to hlasi CRC chybu, bude problem patrne v samotne karte.
uložena
Martin Berka
Anonym
« Odpověď #10 v: 14. Červen 2007, 16:30 »

Tak a je vymalovano!
Po nekolikerem pokusu o formatovani se to stalo opet. Nainstaloval jsem tak tri alba a opet to pise nelze zkopirovat soubor(pisnicku) na kartu, redundantni kontrola (chyba). No a ted uz nejde karta precist ani v NTB. Tak  ji jdu reklamovat (mobilky.cz).
Jeste mi kamarad rikal, ze pry je potreba kartu naformatovat FAT 32 (me XP to neumi, pry je treba Win 2000). Tak uvidime. Podam zpravu jak jsem dopadl.
Martin, Brno.
uložena
MetalKalic
Anonym
« Odpověď #11 v: 14. Červen 2007, 17:22 »

Windows XP neumi formatovat na FAT32? Tak to pozdravuj kamarada, aÂť si doplni vzdelani. Grin Jestli opravdu XP nenabizeji format karty na FAT32, tak je to dalsi znamka toho, ze je poskozena.
uložena
Martin Berka
Anonym
« Odpověď #12 v: 20. Červen 2007, 19:01 »

Tak, karta je vymenena a zatim funguje. Tak uvidime jak dlouho to vydrzi a kolik sobotu se tam vejde. Zajimavy je, ze v obchode ani nechteli videt ucet a rovnou mi dali novou ...
uložena
Karel Attl
Uzivatel
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 20. Červen 2007, 20:34 »

trebaaa ludek sobota by se tam moh vejit Smajlík
uložena

XPERIA X10i 2.2
Farley
Uzivatel
Telefon: K750i - R1DB001 & K700i - R2CA001

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 v: 03. Červenec 2007, 20:04 »

Podobne blbiny mi dela flahka. Hned v pondeli ji posilam zpet.
uložena

Jj, kdyz byl tenhle web "v plenkach", to byly casy. :-)
Ja tu SEManii proste miluju.
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s pam. kartou
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 17 dotazů.