SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
31. Březen 2025, 06:03

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: USB driver pro W800
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: USB driver pro W800  (Zobrazeno 14335 x)
milda2000
Guru SEMania.cz
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i , W995 a Xperia X1

Zobrazit profil
« v: 26. Červenec 2005, 20:44 »

Do sekce download - ovladace jsem pridal ke stazeni USB drivery pro W800. Uzijte si je !!  Mrknutí

Milda
uložena

SE P1i, SE Xperia X1 a W995
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 26. Červenec 2005, 21:47 »

Jen takova mala rejpava. Naprosto nechapu, proc pro USB U W800i, potazmo K(D)750i musi byt ovladace. Co je to zase za zkoureninu? Proc to nemuze byt klasicky USB Mass Storage jako vsechny foÂťaky, MP3 prehravace, USB disky apod. Huh Proc na to musi byt special ovladace? Proc si zase musime sv.nit compy dalsima blbostma?
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
milda2000
Guru SEMania.cz

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 26. Červenec 2005, 22:05 »

Jen takova mala rejpava. Naprosto nechapu, proc pro USB U W800i, potazmo K(D)750i musi byt ovladace. Co je to zase za zkoureninu? Proc to nemuze byt klasicky USB Mass Storage jako vsechny foÂťaky, MP3 prehravace, USB disky apod. Huh Proc na to musi byt special ovladace? Proc si zase musime sv.nit compy dalsima blbostma?

Ja myslel, ze jsi se uz s tim smiril?  Mrknutí Co by jsi chtel za 10 000,- ! To neni N90 za skoro 20 kkc a jeste s tak prima nestandartnima pametovkama.  Grin

Milda
« Poslední úprava: 26. Červenec 2005, 22:09 od milda2000 » uložena

MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 26. Červenec 2005, 22:14 »

2milda2000: No s timhle jsem se fakt nesmiril a asi nesmirim. Kdyz to tak vezmu, tak je to jen protivnej naschval, pitomy omezeni a buzerace. Podle me tam je klasicky USB Mass Storage a k tomu extra dodavany ovladace. Proste nevidim jediny rozumny duvod proc to tak je.
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #4 v: 26. Červenec 2005, 22:33 »

2milda2000: No s timhle jsem se fakt nesmiril a asi nesmirim. Kdyz to tak vezmu, tak je to jen protivnej naschval, pitomy omezeni a buzerace. Podle me tam je klasicky USB Mass Storage a k tomu extra dodavany ovladace. Proste nevidim jediny rozumny duvod proc to tak je.

Promin Marku, krali mobilu, ale neplacej hlouposti. Je to sice omezeni, ale tak dramaticke. Pokud jde o kopirovani napr. PC/NB kde neni nainstalovan driver na kabel, pouziji ctecku pametovych karet ne? Tu ma jiz kazdy NB ci PC. Navic je to porad rychlejsi nez po kabelu.

PS: tento driver neni jen na USB Mass storage, ale hlavne pro synchronizaci. Ovladac z K750i/D750i nefunguje, protoze jak Milda zjistil W800i ma jiny Obex.
uložena
Tokasa
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 26. Červenec 2005, 22:40 »

Promin Marku, krali mobilu, ale neplacej hlouposti. Je to sice omezeni, ale tak dramaticke. Pokud jde o kopirovani napr. PC/NB kde neni nainstalovan driver na kabel, pouziji ctecku pametovych karet ne? Tu ma jiz kazdy NB ci PC. Navic je to porad rychlejsi nez po kabelu.

PS: tento driver neni jen na USB Mass storage, ale hlavne pro synchronizaci. Ovladac z K750i/D750i nefunguje, protoze jak Milda zjistil W800i ma jiny Obex.

Muj notebook ji nema a moje PC taky jeste ne  Mrknutí  Mrknutí ... souhlasim ze USB Mass storage je dobra vec, docela jsem si na to zvykl ...
uložena

GA628 -> T10s -> T28s -> A2618s -> R310s -> T28s -> P800 -> P900 with P910i FW + Sony MS DUO PRO 512 MB HIGH SPEED.
Ericsson rulez!
VaRo
Anonym
« Odpověď #6 v: 26. Červenec 2005, 22:51 »

Sterace stiraji a drivery driverujou a to je hlavni, dik Mildo!  Mrknutí
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 26. Červenec 2005, 23:08 »

Nic ve zlym, ale ctecku ma sice vetsina notebooku, jenze potrebujes redukci, jeste, ze je v baleni redukce. A stolni PC? Nove maji ctecky, vetsina... ale kolik takovych mezi lidmi je? Minimum... Bluetooth kazdy taky nema a porad je to dost drahy... Takze nam zbyva kabel... a k nemu mame toto pitome omezeni... Porad bych rad slysel nejake rozumne vysvetleni proc je to takhle kdyz materska Sony umi u vseho co dela USB Mass Storage bez jakychkoli ovladacu. Proste to nechapu a prijde mi to jen jako naprosto zbytecne omezeni...
A ja tu mluvim jen o USB Mass Storage. Pokud ho chces vyuzivat, musis nainstalovat tento driver.... proc?

BTW: Nehodlam se nevazet do SE nebo nejak zpochybnovat jeho strategii, jen bych rad vedel, proc je k tomu ten ovladac, kdyz by tam teoreticky vubec nemusel byt...
« Poslední úprava: 26. Červenec 2005, 23:23 od MarekHajn » uložena

milda2000
Guru SEMania.cz

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 26. Červenec 2005, 23:35 »

Treba proto, ze to proste v soucasne dobe sw nebo hw telefonu proste nezvlada. Radeji budu pouzivat driver s pomerne stabilnim fw nez parasutistu, co pujde nekolikrat denne na kolena. A Ty by jsi se uz konecne mohl zacit chovat jako kral mobilu, kdyz uz jsi se na nej pasoval, a prestat vecne vyvolavat nejake flame.  Mrknutí

Milda
uložena

MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 26. Červenec 2005, 23:41 »

2milda2000: Jakto, ze to nekdo zvlada a nekdo ne? Pritom jde o jednu a tu samou a zabehnutou vec...
S kralem mobilu mi ...., muze za to, ze je to tady takhle odstupnovany?
A flame? Jen jsem se zeptal proc je to takhle, kdyz by to tak byt nemuselo? Co ja na tom prosim te za flame? To bych fakt rad vedel...
« Poslední úprava: 26. Červenec 2005, 23:45 od MarekHajn » uložena

milda2000
Guru SEMania.cz

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 26. Červenec 2005, 23:55 »

no comment. Az se budes 20 let venovat SW a HW, a budes se tim zivit, budes treba nektere veci videt trosku jinak. Toto je muj posledni prispevek do teto diskuse.

Milda
uložena

MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 27. Červenec 2005, 00:06 »

2milda2000: Aha, tak to je argument... chapu... Ja na to narozdil od tebe koukam z pohledu bezneho uzivatele, kterych je podstatne vic nez uzivatelu jako jsi ty... A myslim, ze je zcela jasne, kdo prinese vic penez...
uložena

MartinVagner
Anonym
« Odpověď #12 v: 27. Červenec 2005, 05:31 »

Diky Mildo za ovladac  Mrknutí
uložena
YAMATO
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 v: 27. Červenec 2005, 06:01 »

Souhlasim s Markem H., take se mi to zda nedomyslene...
uložena

Kdyz zmizis, tak budes zmizelej, jinak te zmizim ja.
VaRo
Anonym
« Odpověď #14 v: 27. Červenec 2005, 07:08 »

2milda2000: Aha, tak to je argument... chapu... Ja na to narozdil od tebe koukam z pohledu bezneho uzivatele, kterych je podstatne vic nez uzivatelu jako jsi ty... A myslim, ze je zcela jasne, kdo prinese vic penez...

Panove, panove, panove. Wo cem to je?... Maro nemusis mit za kazdou cenu furt pravdu, to nemel ani Lenin... Sad  Bud rozumnej a koukni se ke konkurenci, jak je na tom s pripojenim? Nokia? Samsung? Motorola? Zlatej SE...  Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: USB driver pro W800
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.037 sekund, 15 dotazů.