SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
29. Duben 2025, 19:48

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Datove ucty
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Datove ucty  (Zobrazeno 3114 x)
D_ejf
Uzivatel
Telefon: K750i

Zobrazit profil
« v: 14. Květen 2007, 21:54 »

Dobry den, chtel jsem se zeptat..Mam tedka nove K750i a ruzne jsem ji skoumal a zajimala by me nasledujici vec->V polozce Datova komunikace->Datovy ucty  je tech uctu hrozne moc a kdyz jsem koukal tak Java a vsechno ostatni je nastaveny na ten profil WAP, kterej by mel bejt nastavenej na pripojovani prez GPRS jestli jsem se dobre koukal..Takze ty ostatni bych mohl v podstate klidne smazat? A jeste jsem si radsi nastavil v Pref. sluzbe GPRS A GSM protoze mi nekdo rikal, ze kdyz jsem tam mel to jen GSM, tak se telefon nepokousel pripojit prez GPRS ale prez vytaceny spojeni a jestli jsem to dobre pochopil, tak kdybych tam mel jen ten profil prizpusobenej na pripojovani prez gprs, tak kdybych nechal jen GSM tak by se mi nepripojil na wap internet atd.,ze jo?
Jinak telefon fakt super, jsem spokojenej, akorat me trosku mrzi, ze uz po tejdnu naky casti vrzaj, ale s tim se asi musi pocitat..
Predem Van moc dekuju za odpovedi

PS.: Jeste me tedka napadla jedna otazka..I kdyz mam u Javy nastavenej ten profil WAP, tak kdyz spoustim nejakou aplikaci, ktera potrebuje treba neco stahovat z neho, tak se to zepta jestli se to muze pripojit na net a koukal jsem, ze nekdo ma u ty Javy nastaveje profil internet, kterej se malinko od wapu lisi, mam to teda chapat tak, ze se se to samo jakoby pripoji prez ten jinej profil, nez mam nastavenej? A mam to pripadne nak prenastavit?
Jeste jednou diky moc
« Poslední úprava: 14. Květen 2007, 22:10 od D_ejf » uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #1 v: 14. Květen 2007, 22:07 »

co nejdrive procist forum a clanky tykajici se nastavovani dat?  Undecided
uložena
MIKE-BIKER
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5 64GB White

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 14. Květen 2007, 22:25 »

Jedno si neodpustim..WAP je cesta do pekel!!!! Grin Je 10x drazsi nez APN Internet. Precti si vse, jak radil Filip, ale wap bych vymazal!! Ovsem pokud nemas nejaky datovy tarif?  Mrknutí
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se neda srovnat!!!
TomasZmuda
Uzivatel
Telefon: SE XPERIA X10i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 15. Květen 2007, 22:03 »

jednoduse.. vsechno krome MMS smaz a udelej jeden s APN internet a nastav ho jako vychozi a i pro javu.. bacha na data..
uložena

T230->T630-> K750i->P910i->K600i->M600i->K800i->W710i->W880i->W850i->K810i->P1i->K850i->G900->C902->XPERIA X1i->

XPERIA X10i & Live View
D_ejf
Uzivatel

Zobrazit profil
Re
« Odpověď #4 v: 15. Květen 2007, 23:12 »

Tim bacha na data je mysleno co..? Jinak jsem teda promazal ty ucty a pro internet, proud dat a i pro javu jsem nastavil ten profil internetovej..Tak by to melo bejt teda v poradku? Jestli byste mi to mohli kdyztak jenom potvrdit at mam klid;) diky moc!!!A jeste jeden dotaz, koukal jsem jak je nastaveny ten profil mms a rezim prohlizeni tam mam nechat HTTp a nebo to mam nastavir na WAP? Jeste jednou dekuju!
uložena
MIKE-BIKER
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 16. Květen 2007, 08:23 »

Server zprav: http://mms
Profil pro Internet:MMS - to je jen nazev profilu. Nejlepsi mas nechat si to nastavit ze stranek Sony Ericssonu, nebo Operatora. To se ti nastavi automaticky.
« Poslední úprava: 16. Květen 2007, 08:25 od mike-biker » uložena

W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Ovo.cz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 16. Květen 2007, 21:37 »

Jedno si neodpustim..WAP je cesta do pekel!!!! Grin Je 10x drazsi nez APN Internet. Precti si vse, jak radil Filip, ale wap bych vymazal!! Ovsem pokud nemas nejaky datovy tarif?  Mrknutí

Ma to vyjimku - kdyz vyuzijes gprs roaming (pokud to zahranicni operator umi), potom je tarifikace casto priznivejsi pri nastaveni APN na wap. Napriklad, pri jednorazovem stazeni 10kB je cena za pripojeni pres APN internet 30Kc, pres APN wap 4 Kc (bez DPH, u Vodafone).
uložena
MIKE-BIKER
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 17. Květen 2007, 07:11 »

Jj,  stejne pokud neco jde stahnout jen pres wap, ale pak je lepsi pouzit vytacene pripojeni CSD, kdy v tuzemsku stoji 1min. ca 2Kc. Wap uz diky cenam umira, s prichodem lepsich mobilu a komunikatoru je odsouzen.  Cry
uložena

Black
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 17. Květen 2007, 12:05 »

WAP je samozrejme v naproste vetsine pripadu drazsi, ale nemazal bych ho. Pokud si vyrobis banku java aplikaci treba na Mojelogo v JAVA zone, pak si je pres apn internet nestahnes, pokud se obcas chces podivat na portal operatora, pak to myslim ve vetsine pripadu, ne-li ve vsech, pres internet nejde taky. V techto pripadech se musis pripojenim internetu na chvili pripojit pres wap, zacvakat vic a rychle se vratit na apn internet.
uložena

Mam K750i a zelenej puntik!
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Datove ucty
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.036 sekund, 16 dotazů.