SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
21. Březen 2025, 14:09

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: kryt na w800i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: kryt na w800i  (Zobrazeno 3797 x)
klerick
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 12. Květen 2007, 23:40 »

zdravicko. pred tyzdnom som si flashol d750i na w800i. kedze uz to cem mat poriadne tak by som rad zmenil aj kryt. cem sa opytat ako vymenim stredny kryt. dakujem.
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #1 v: 13. Květen 2007, 00:22 »

mas dve moznosti
bud si najdes navod ktery se povaluje tady na semanii, nebo pouzijes odkazy co su na se-tuningu. vsude su aj obrazky Mrknutí
uložena
klerick
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 13. Květen 2007, 08:47 »

no cakal som ze mi to niekto ulahci a hodi mi nejaky link:) ale asi vela som cel... ale aj tak diky
uložena
depeha
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson w550i, w580i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 13. Květen 2007, 09:19 »

sorry ze meskam   http://semania.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=1274&Itemid=2
alebo
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=1195
uložena

w580!!!
klerick
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 13. Květen 2007, 10:45 »

ten druhy link co si mi dal... tak som sa tam prihlasil ale aj tak mi nejde zobrazit jednotlive obrazky:((
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #5 v: 15. Květen 2007, 16:52 »

no cakal som ze mi to niekto ulahci a hodi mi nejaky link:) ale asi vela som cel... ale aj tak diky
nechapu proc by mel nekdo druhy hledat za tebe a hazel ti sem linky  Undecided. to ti porad nekdo vsechno ulehcuje ? pr*el si snad taky utiras sam, ne ?
uložena
Majkl007
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 22. Květen 2007, 17:29 »

2 peterss: protoze treba nekteri nemaji cas tyden brouzdat tou strasnou spoustou temat a prispevku na semanii a se-tuningu. Jesi mas v praci net a nikomu nevadi, ze misto prace pises na forum a hledas odkazy, tak to ti pak zavidim.I kdyz z me prace je aspon nakej uzitek, ty se o odkazy ani nepodelis, takze bez uzitku Tongue je me jasny ze se samozrejme urazis a budes chtit nadavat,ale je to pravda... Cheesy
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 22. Květen 2007, 17:34 »

nechapem comyslis tym ze je z tvojej prace uzitok
odpovedame tu ludom na otazky preto aby sa na to nemusel pytat niekto iny ZASE
a to ze nemas ty cas? to znamena ze my ho mame?
nezabudni ze ty nieco potrebujes a nie my

a keby peterss tie linky vedel z hlavy ( co je pekna blbost) tak by ti ich sem urcite dal
uložena

peterss
Anonym
« Odpověď #8 v: 25. Květen 2007, 16:44 »

2 peterss: protoze treba nekteri nemaji cas tyden brouzdat tou strasnou spoustou temat a prispevku na semanii a se-tuningu. Jesi mas v praci net a nikomu nevadi, ze misto prace pises na forum a hledas odkazy, tak to ti pak zavidim.I kdyz z me prace je aspon nakej uzitek, ty se o odkazy ani nepodelis, takze bez uzitku Tongue je me jasny ze se samozrejme urazis a budes chtit nadavat,ale je to pravda... Cheesy
takze-nemam taky cas brouzdat v praci po netu, brouzdam doma. kdyby tu nebyli spousty takychto temat, (nic nerikajicich, duplicitnich, a proste "stupidnich") tak by bylo vyhledavani o 50% lepsi.
ted na tvou druhou cast dotazu, a bude ostrejsi. kdyby tady nebyli take hloupe prispevky, jak je ted ten tvuj, a ze jich je tady spousta, bylo by hledani pruhlednejsi.
neurazim se, nechci nadavat (projdi si me prispevky v profilu), ale podobne hloupe prispevky toto forum jen zatezuji(a ze jich je tady spousta) a proto budu na ne zakazdym reagovat.
kdyz navstivim jako novacek nejake forum, nejprv si prectu vse, co by se mohlo meho problemu, nebo veci tykat.
ano, jen z tvoji prace je nejaky uzitek, vsichni dalsi, (nebo jen ja) sme fluktuanti a vydridusi.
odkazy nenosim v hlave, ale mam prehled o tom, co se tady kdy probiralo.
a "kolonka" HLEDANI" tady taky neni zbytecne.
a uplne na zaver, tvuj prispevek je tady uplne irelevantni a nic nerikajici.
a ted se snaz  Grin
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: kryt na w800i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 18 dotazů.