SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
21. Duben 2025, 15:16

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K310i/K510i/K500i  |  Téma: K 320i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K 320i  (Zobrazeno 4787 x)
Staaford
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE T630

Zobrazit profil
« v: 10. Květen 2007, 14:28 »

Mam SE K320i.Kto ho pozna, tak vie, ze ma na boku tlacidlo od kamery na Âľavo.(take tlacitko stvorcek na boku so sipkou). A mam problem, ze mi po stisknuti tohto bocneho tlacidla mobil nereaguje. PodÂľa navodu by to malo byÂť na otvorenie menu cinnosti. Ale mne to nejde. Na druhom boku je tlacidlo na fotoaparat a to mi ide. Mam to isÂť reklamovaÂť? Pred tyz. som si kupil mobil na FIX v T-Mobile. Ide to niekomu, kto ma taky isti mobil? Angry  Mam ho v zaruke a kazdu malu chybu chcem odstraniÂť...
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #1 v: 10. Květen 2007, 14:53 »

ano, je to menu cinnosti, pokud mas customizovany telefon, muze byt jeho funkce natvrdo nastavena jinak, ale rozhodne by nejak reagovat melo.  Mrknutí
uložena
depeha
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson w550i, w580i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 10. Květen 2007, 21:48 »

kamarat ma k510i tiez z T-Mobile-u SK a tiez mu nijak nereaguje to tlac...je tam pod tym obrazok menu cinnosti(ako to na k750i) ale nejde mu...
uložena

w580!!!
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 11. Květen 2007, 06:48 »

A nespusti to aspon prehliadac. wap. t-zones atd.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
dido_o
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 28. Květen 2007, 08:25 »

Mam SE K320i.Kto ho pozna, tak vie, ze ma na boku tlacidlo od kamery na Âľavo.(take tlacitko stvorcek na boku so sipkou). A mam problem, ze mi po stisknuti tohto bocneho tlacidla mobil nereaguje. PodÂľa navodu by to malo byÂť na otvorenie menu cinnosti. Ale mne to nejde. Na druhom boku je tlacidlo na fotoaparat a to mi ide. Mam to isÂť reklamovaÂť? Pred tyz. som si kupil mobil na FIX v T-Mobile. Ide to niekomu, kto ma taky isti mobil? Angry  Mam ho v zaruke a kazdu malu chybu chcem odstraniÂť...

no to je asi tak ze t-mobile to ma inak customizovane...napriklad ja mam k510i z orangeu a to menu cinnosti ide v pohodicke lebo orange to tak ma customizovane ale t-mobile ma menu cinnosti ked na uvodnej obrazovke ides joystikom dohora......ale je to dost na howno lebo ked ma nejaku aplikaciu otvorenu alebo co tak sa do toho menu cinnosti nedostanes.....a to tlacidlo na boku ti funguje napriklad ked mas prehravac hudby minimalizovany tak ked potom na zakladnej obrazovke stlacis to tlacidlo tak ti to otvori ten prehravac.....
uložena
Tonanek
Uzivatel
Telefon: W902 (W810,R520m)

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 28. Květen 2007, 08:38 »

Mozna by to melo spustit prohlizec wap t-zones a i kdyby nemel nastavena data,tak by to melo aspon hodit hlasku,ze to nema nastavene. Myslim si,ze je to na reklamaci.T.
uložena

TONY
Marci
Anonym
« Odpověď #6 v: 23. Červen 2007, 20:43 »

Tlacitkomod kamery na SE K320i reaguje, ale musis jej dele podrzet...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K310i/K510i/K500i  |  Téma: K 320i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 18 dotazů.