SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
22. Březen 2025, 22:17

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SonyEricsson T650i
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SonyEricsson T650i  (Zobrazeno 64018 x)
MarekHajn
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #105 v: 11. Leden 2008, 17:44 »

2Ganimed: No prave, ze nemam... Mam OII modelovy rok 2006 (radio Audience) a to se jeste audio vstup nedelal... Az od MR 2007. Nasel jsem vselijake postupy, ale nic z toho neni uplne jednoduche.

2Tonanek: Nad FM vysilacem jsem premyslel, ale prej kvalita z toho neni nijak zavratna.

Takze se asi vratim k planovanemu USB vstupu pripojenemu dozadu do radia.
Pripojit USB neni takovej problem, ale vic by se mi libilo mit pripojenej telefon. Mel bych muziku jen v nem a toÂť vse...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #106 v: 11. Leden 2008, 20:59 »

Nejlepsi by byla asi investice do toho radia, bud si koupis radio s jackem a takovych je plno, a nebo s bt A2DP tech uz je na trhu taky dost kazdy vyrobce ma nejmene 2 modely. Budes tak mit vzdy vse v telefonu a nic vic nebudes muset tahat zadne cd se ti nebudou valet v aute. Ten vysilac je na prd a taky jsem slysel ze je nekvalitni poslech. Jaky koliv silnejsi signal ho prebije i treba ruseni.
uložena

Tonanek
Uzivatel
Telefon: W902 (W810,R520m)

Zobrazit profil
« Odpověď #107 v: 12. Leden 2008, 12:20 »

To autoradio,kdyz uz ma BT,tak vetsina uz funguje i jako HF.Taky bych asi investoval do toho autoradia.Jsme trosku OT ale snad to nevadi. Smajlík
uložena

TONY
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #108 v: 12. Leden 2008, 18:32 »

Jenze je problem, ze jakykoli jiny radio mi tam tak uplne nepujde a hlavne zase nebude pasovat vzhledove tak jako origo radio od Škodovky.
Takze bud si koupim ten USB vstup do radia a nebo, nez abych kupoval radio od nejakeho jineho vyrobce, tak radsi investuju do origo navigace Trinax, ktera zvlada prehravat i DVD a ma slot na pameÂťovy karty.

V dalsim kole si musim koupit auto s BT a bude to jednodussi varianta... Cheesy
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #109 v: 06. Únor 2008, 17:03 »

No dlouho tu nikdo nic nenapsal. Ja uz mam prvni problem moji drahe polovicce se odloupl kousek barvy z ovladaciho krize.

Je to ta stribrna skvrna na smeru dolu telefon je jinak v bezvadnem stavu nikde nic nevrze celou dobu je noseny v tom obalu co je soucasti baleni.
« Poslední úprava: 06. Únor 2008, 18:19 od Ganimed » uložena

MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #110 v: 06. Únor 2008, 20:26 »

Tak to je vazne des... Takhle drahej telefon a bude se loupat barva z klavesnice? To si z nas panove z SE udelali dobrej den, ne?

Docela jsem rad, ze sla pryc. Tohle by me opravdu sr*lo.
uložena

Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #111 v: 06. Únor 2008, 23:23 »

No docela mne to stve protoze vim ze se to bude zvetsovat dival jsem se na tu "jizvu" blize a pri okrajich ma jakoby hrany takze se to zadrhavanim bude zvetsovat, nakonec ta klavesa bude stribrna a ne zelena.
uložena

GiGiDAGia
Uzivatel
Telefon: K550i + K700i + T105 + 3510i

Zobrazit profil
« Odpověď #112 v: 07. Únor 2008, 10:58 »

Videl jsem jeste horsi ovladaci kriz (v SE prodejne v Palladiu) a ta cenovka vedle k tomu vazne nesla  Sad
« Poslední úprava: 07. Únor 2008, 11:11 od GiGiDAGia » uložena
Fluke
Anonym
« Odpověď #113 v: 07. Únor 2008, 11:49 »

Hehe, tak me T650 dnes zase prekvapil, na displeji se ted objevuji nove znaky, vzhledem k datu a jejich mirne exoticnosti, to pripisuju dnesnimu zacatku cinskeho rok krysy, perfektni Smajlík

Ad sedirani barvy: z ovladaciho krize? vzdyÂť to neni barva, ale kus plastu, tomu neverim, ze je to samovolny, jedine nechtene/nahodne skrabnuty. Jinak spodni klavesa s * uz mi na boku trochu laku ztratila:/, tak uvidime jak se to bude vyvijet.
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #114 v: 07. Únor 2008, 12:00 »

Jake znaky? V jakem schematku? Hod sem nejakej screen...  Mrknutí

Edit... Aaaaa joooooo! Pravdu mas, zmeny ve schematku Under water, a kdyz jsem prubnul dnes Everchanging, co mam z S500-ky ve svy T650-ce, taky prekvapeni, ted dopoledne zmena podbarveni - do cervena (vc.flash menu) a vybuchy ohnostroju na hlavnim displeji...

Under water a nejake nove meduzy, ci co to je?...:

Everchanging v novem barevnem kabate s ohnostroji...:

« Poslední úprava: 07. Únor 2008, 12:31 od VaRo » uložena
Fluke
Anonym
« Odpověď #115 v: 07. Únor 2008, 17:59 »

Jop, under water Mrknutí ..ten znak jsem moc nepobral, ale hadam, ze to bude ten rok krysy, kdyz se dnes krom uplnku nic vyznamejsiho nedeje Smajlík

mimochodem, nechaval si nekdo uz menit predni kryt t650? spadl mi na beton, ac v obalu, utrpel na plastu par sramu, tak me zajimalo, jestli je predni kryt samostatne prodejnej a za kolik nebo je jen pro servis (ale asi jen pro servis). A v servisu chtej za obyc vymenu 500,- a to bez ceny krytu, pakarna Angry
uložena
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #116 v: 07. Únor 2008, 21:13 »

Fluke: co je tak asi na te fotce vypada to nechtene skrable ? Jo a mimochodem je to kov a ne plast. Jinak rok krysy zacina novym rokem a trva cely rok ne snad ? Proc by mel zacinat dneskem ? Mam pred sebou cinsky kalendar a v nem se pise u tohoto dne Spring Festival tak si to preloz.

Jinak mam dalsi vec zadejte datum 1. dubna toto chovani trva cely mesic
« Poslední úprava: 08. Únor 2008, 08:26 od Ganimed » uložena

Fluke
Anonym
« Odpověď #117 v: 07. Únor 2008, 23:37 »

Ganimed: Link na tu fotku jsem tedy nenasel, tak to neber nejak ofenzivne, docela me to zajima a ovladaci kriz mi chte nechte prijde plastovej, predni kryt jsem, ale pro overeni nesundaval. Jinak cinsky rok nezacina Novym rokem, pro zacatek. Vem si jinej kalendar a podivej se na zpravy. Mrknutí
uložena
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #118 v: 08. Únor 2008, 08:23 »

Jeee podivej se nahoru o par prispevku vyse  mam tam tu fotku kdyz na ni kliknes dokonce se zvetsi  Cheesy, no s tim krizem jak se mi sloupla ta barva tak na omak je to kov hlavne jak o to ryjes nehtem, je po povrchu zdrsneny asi aby na tom ta barva drzela a navic dukazem je to ze i ten kriz je podsviceny ale svetlo prez tu "jizvu" nepronika jako prez oloupane klavesy
uložena

Fluke
Anonym
« Odpověď #119 v: 09. Únor 2008, 20:20 »

Ganimed: ja ji tam prave nemam:) nevim jestli je to prohlizecem nebo tim, ze nemam ucet, ale jestli neveris, tak ti klidne udelam screen Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SonyEricsson T650i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 19 dotazů.