SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
30. Duben 2025, 06:54

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nahradni dily
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nahradni dily  (Zobrazeno 10049 x)
SilentHill2
Uzivatel
Telefon: Apple iPhone 8GB

Zobrazit profil
« v: 25. Červenec 2005, 21:58 »

Jak je to s dostupnosti nahradnich dilu pro K(D)750? Lze v servisu sehnat napr. nahradni display nebo cely kryt? Jak je to s cenou nahradnich dilu?
uložena

Sony CMD1000 > N5110 > N6150 > N6210 > N6310i > N6100 > N6230 > SE700i > N6230i > Nokia 6681 > SE K750i > SE K800i > SE K850i > Apple iPhone 8GB > Apple iPhone 3G 16GB 2.2 w/o JB
MarekHajn
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 25. Červenec 2005, 23:04 »

Mrkni sem...

http://www.gsmobile.com/gsmobil/section_show.jsp?s=973

Ale K(D)750i tam jeste nebudou, protoze nejsou ofiko v prodeji...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 26. Červenec 2005, 08:46 »

nebo sem http://cnn.cn/shop/sonyericsson-k750i-c-28_105.html  Grin
uložena

Sony Ericsson Arc
SilentHill2
Uzivatel
Telefon: Apple iPhone 8GB

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 26. Červenec 2005, 12:05 »

No... jsem zvedav za kolik by pak byla vymena. Skoda, ze ten foun nema vymeny dekl. Je to pak jednodussi.
uložena

Sony CMD1000 > N5110 > N6150 > N6210 > N6310i > N6100 > N6230 > SE700i > N6230i > Nokia 6681 > SE K750i > SE K800i > SE K850i > Apple iPhone 8GB > Apple iPhone 3G 16GB 2.2 w/o JB
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 30. Srpen 2005, 11:57 »

Narazil jsem na shop, kde maji na prodej jak komplet kryty, tak i jednotlive dily a vselijake prislusenstvi a pomucky ci naradi. Zasilaji po cele Evrope.

http://www.mobilefun.co.uk/cat/K750i-Spares.htm?offset=0
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
Ondrej Hejna
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 31. Srpen 2005, 20:08 »

Narazil jsem na shop, kde maji na prodej jak komplet kryty, tak i jednotlive dily a vselijake prislusenstvi a pomucky ci naradi. Zasilaji po cele Evrope.

http://www.mobilefun.co.uk/cat/K750i-Spares.htm?offset=0

Moc si me potesil a myslim, ze i spoustu jinych SEmaniaku  Grin
No a mozna si ten kryt objednas taky az se Ti bude chtit z Dcka udelat stribrny Kcko nebo Wcko  Mrknutí
uložena

OT501 -> T610 -> T630 -> K700i -> S700i -> K750i Oxidized Black
dalsi: K750i Blasted Silver
+ otestovano opravdu hodne jinych modelu a znacek tel.
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 31. Srpen 2005, 20:15 »

2Ondra Hejna: Tak to jsem rad, ze jsem potesil...Mrknutí
No, ja si myslim, ze si ten kryt asi neobjednam, protoze bych nerad prisel o zaruku. Nicmene, pokud by se nedejboze stalo, ze by Dcko spadlo na zem, tak bych asi nevahal a objednal si bud Wcko nebo stribrny Kcko...Mrknutí Uvidime, co prinese zivot...Mrknutí
uložena

Ondrej Hejna
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 31. Srpen 2005, 20:28 »

2Ondra Hejna: Tak to jsem rad, ze jsem potesil...Mrknutí
No, ja si myslim, ze si ten kryt asi neobjednam, protoze bych nerad prisel o zaruku. Nicmene, pokud by se nedejboze stalo, ze by Dcko spadlo na zem, tak bych asi nevahal a objednal si bud Wcko nebo stribrny Kcko...Mrknutí Uvidime, co prinese zivot...Mrknutí

Asi zkusim zavolat na servis SE, jestli bych tim o zaruku prisel. Treba by se dalo dokonce domluvit s nima, ze pokud prinesu kryt,
tak mi to za nejakou castku prekrytuji a udelaji pozn. do zarucaku a ja o zaruku neprijdu.
Bylo by to trochu litani, ale snad by to slo. Brnknu k nim a uvidime. Co myslis?
uložena

MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 31. Srpen 2005, 20:47 »

2Ondra Hejna: To ani nevolej, pokud by ti ten kryt neprohodili oni, tak o zaruku prijdes na 100%. A uprimne pochybuju, ze by svolili k tomu, ze ty prineses kryt, oni ti ho prohodi a zaruka zustane. Za prvy si myslim, ze takove operace nemuzou delat a za druhy by se ochudili o zisk. Protoze jestli kryt vazne chces a chces zachovat zaruku, tak si koupis od nich predrazeny kryt...Sad

Nicmene se mohu mylit. Je to jen muj nazor, ktery jsem si udelal po mnoha zkusenostech a autorizovanymi servisy a jejich zamestnanci.
uložena

Ondrej Hejna
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 31. Srpen 2005, 21:14 »

2Ondra Hejna: To ani nevolej, pokud by ti ten kryt neprohodili oni, tak o zaruku prijdes na 100%. A uprimne pochybuju, ze by svolili k tomu, ze ty prineses kryt, oni ti ho prohodi a zaruka zustane. Za prvy si myslim, ze takove operace nemuzou delat a za druhy by se ochudili o zisk. Protoze jestli kryt vazne chces a chces zachovat zaruku, tak si koupis od nich predrazeny kryt...Sad

Nicmene se mohu mylit. Je to jen muj nazor, ktery jsem si udelal po mnoha zkusenostech a autorizovanymi servisy a jejich zamestnanci.

Jsem to ale naivka... Jenze pochybuju, ze oni budou stribrnou mit...  Huh Potom nejlepe vychazi ASPgroup a nebo se budu muset vykaslat i na zaruku.  Embarrassed
Zkusim to jeste pres praci. Nejsem tam sice zadny papalas, ale uz jsem takhle parkrat zauradoval...  Smajlík
uložena

MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 31. Srpen 2005, 21:42 »

2Ondra Hejna: No docela jsi me tim dopisem prekvapil... Copak nevis jak to chodi???
U ASPgroup by to bylo nejlepsi a nejjednodussi, ale cert vi jak to bude, kdy budou a jestli budou...
Jeste bych se zkusil podivat, jestli ho nema v nabidce nektery evropskych operatoru, pripadne jestli se neprodava nekde v Evrope a zkusil bych ho objednat z nejakyho e-shopu pripadne bych si udelal vylet a spojil prijemne s uzitecnym...Mrknutí Jeste vezmes pritelkyni a bude happy...Mrknutí
No a pak jsou tu ty kryty. To je jistota, ale nechal bych si to vymenit od nekoho, kdo to umi... Preci jen clovek nidky nevi a nechat si to zmrvit od nejakyho patlala...Sad
Jak pres praci???
uložena

Ondrej Hejna
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 31. Srpen 2005, 21:49 »

2Ondra Hejna: No docela jsi me tim dopisem prekvapil... Copak nevis jak to chodi???
U ASPgroup by to bylo nejlepsi a nejjednodussi, ale cert vi jak to bude, kdy budou a jestli budou...
Jeste bych se zkusil podivat, jestli ho nema v nabidce nektery evropskych operatoru, pripadne jestli se neprodava nekde v Evrope a zkusil bych ho objednat z nejakyho e-shopu pripadne bych si udelal vylet a spojil prijemne s uzitecnym...Mrknutí Jeste vezmes pritelkyni a bude happy...Mrknutí
No a pak jsou tu ty kryty. To je jistota, ale nechal bych si to vymenit od nekoho, kdo to umi... Preci jen clovek nidky nevi a nechat si to zmrvit od nejakyho patlala...Sad
Jak pres praci???

Vim jak to chodi, ale taky vim, jak se snazim resit tyhle otazky ja v praci.
Takze tam vzdycky sance je, kdyz ten "bobecek" spadne ze shora az dolu a muze se rikat lidem pravda  Mrknutí
jako za Vaclava H.  Grin
V zahranici stribrna je, ale mometalne jen u operatoru (viz Vodafone). Ostatni mimotuzemske velkosklady jsou prazdny.
Prave v ASPg. si na to stezovali a rikali, ze zkouseli objednavat vsude mozne, ale nic si neprivezou...
uložena

MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 31. Srpen 2005, 21:58 »

2Ondra Hejna: Ale u SE je to neco jineho. Oni ti neco reknou, aby ti, jak se lidove rika, zavreli hubu a hotovo...Sad
Tak proc nevezmes od Vodafonu??? Nechas si flashnout jiny FW a je to, ne? Mrknutí
No jo, zjevne nejsou nikde, protoze, jako obvykle, SE neni schopny uspokojit poptavku. Uz je to fakt trapny. Je to u nich porad dokola to samy...
uložena

Ondrej Hejna
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 31. Srpen 2005, 22:06 »

2Ondra Hejna: Ale u SE je to neco jineho. Oni ti neco reknou, aby ti, jak se lidove rika, zavreli hubu a hotovo...Sad
Tak proc nevezmes od Vodafonu??? Nechas si flashnout jiny FW a je to, ne? Mrknutí
No jo, zjevne nejsou nikde, protoze, jako obvykle, SE neni schopny uspokojit poptavku. Uz je to fakt trapny. Je to u nich porad dokola to samy...

A je to skoda, ze nestihaj, jelikoz nejdriv rozjedou velkou marketingovou a reklamni kampan, lidi se tesej a chtej si zbozi koupit a zjisti, ze proste neni.
Tel. je dostupny vetsinou az potom, co kampan slabne a nejde ruku v ruce. Eimz se urcite pripravy o nejaky to procento zisku...  Sad

Vodafone je taky moznost, ale az ta posledni. Za reklamace bych si na 90% musel platit  Undecided a jeste jsou tu jiz probrane varianty...
« Poslední úprava: 31. Srpen 2005, 22:10 od Ondrej Hejna » uložena

MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 v: 31. Srpen 2005, 22:12 »

2Ondra Hejna: Kdyz to bylo dva a kus rroku zpet, kdyz prisla T610, tak to jeste beru. Teprve se rozjizdeli, nemeli to pevne v ruce... Ale dnes? Po takovy dobe kdy firma jede? Nekde je neco spatne a nekdo by zaslouzil nakopat tam kam slunce nesviti nebo minimalne vyhodit. Uz to rikam dlouho, ze ve vedeni SE sedi banda pitomcu, kteri firmu akorat dusi, zcela zbytecne...
Kdyby K/D750i, W800i bylo dostatek, tak mohli ukousnout neskutecne velkej kolac trhu, protoze lidi jsou po tech telefonech jak sileni... Ale takhle? Myslim, ze bychom nasli dost tech, co se vyprdli na cekani a koupili 6230i, D500, D600 nebo cekaji jestli nebude driv S75 a vezmou ten...
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nahradni dily
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 17 dotazů.