SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Květen 2025, 10:46

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Prislusenstvi (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Redukce 3.5mm Jack
Strana: 1 2 [3] 4 5  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Redukce 3.5mm Jack  (Zobrazeno 37252 x)
ForFunCZech
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE M600i Granite Black QuickShare Edition

Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 03. Červen 2007, 18:49 »

chudaku  Shocked  hele kasli na ni, vem si uz rovnou HPM-70 ... vyplatej se za 500,- nez furt kupovat redukce ...  Roll Eyes
uložena

komunista
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson P990i + 4GB, Motorola V500

Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 03. Červen 2007, 19:39 »

No ja bych se na to vykaslal ale ja mam svoje sluchatka a ty jsou nesrovnatelne lepsi jak HPM-70! Ty taky nejsou spatny ale porad to neni ono! A naposledy mi je vyreklamovali a dali mi je novy! Ale nevim jestli mi to vezme i tentokrat!
uložena
trepka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #32 v: 10. Červen 2007, 10:13 »

Tak uz nevim co s tim! Zase mi ta redukce odesla! Nevim nevim jak je to mozne! Tentokrat mi vydrzela jen !!tyden!!
a co si takhle z tech standardnich sluchatek co Ti nevyhovujou ustrihnout FastPort konektor s cca 10cm kablu a na to napajet samicku 3,5 konektoru? Ja to tak mam pres pul roku a hraje a hraje...  Cheesy
uložena
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 10. Červen 2007, 12:18 »

Taky souhlasim ten konektor u tech standartne dodavanych sluchatek je jiste kvalitnejsi nez ty neoriginalni. A co ti vubec vadi na HPM-70 ? Nemusis je pouzivat vsak si do te dodavane redukce zapichnes ty svoje sluchatka
uložena

komunista
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #34 v: 10. Červen 2007, 13:29 »

Tahle moznost me jeste nenapadla! Budu o tom urco uvazovat! No ty HPM-70 nejsou spatny to ne! Ale proste to neni porad ono! Na nich je nejlepsi ta guma a jak se davaj do usi ale ten zvuk neni natolik kvalitni abych si poslech uzival! Stale se mi zvuk ktery vydavaji zda byt jakoby zabaleny, trochu tlumeny!
uložena
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #35 v: 10. Červen 2007, 14:15 »

Fungovat to bude neboj ja to tak mam HPM-70 nepouzivam mam jen tu redukci protoze vydrzi nejvice ze vsech a pripojuji k nim svoje sluchatka Koss a je to v pohode. Sice budes mit ted v kapse klubko kabelu ta redukce sama o sobe ma docela dlouhy kablik a plus jeste kablik od sluchatek ale co nacpu to do kapsy a jdu.
uložena

komunista
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #36 v: 25. Červen 2007, 15:17 »

Tak jsem to nakonec vyresil uplne jinak! Kamos kterej tak trochu dela v elektrice... mi poradil takovej malej figl kterej pouziva! Kapnout trochu fterinaku na misto kde vychazi snura z redukce! Øikal mi, ze je sitsky udelana! Že se pry dratky rozpojuji! A museji se znova napajet! Proto mi to prestavalo hrat! Tak jsem tam ten fterinak kapnul a zatim v pohode! Takze uvidime!
uložena
ForFunCZech
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 25. Červen 2007, 18:24 »

to je teda fakt vychytavka, a ten kamos fakt se teda vyzna v elektrine s vterinakem  Grin Grin Grin uvidis sam, ze to k nicemu nepovede, protoze se ti ten kabl ukrouti zase za tim lepidlem... ty kabely co jsou na techlech redukcich jsou dost tenky a radi se ukroutej... to budes resit do nekonecna, kups is HPM-70 sundej origo sluchatka a pouzivej jen tu "KVALITNI" redukci na tvoje sluchatka...
uložena

komunista
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #38 v: 25. Červen 2007, 18:34 »

Ja vim mel bych to udelat! Ale ale ale ... nevim no proste se mi nechce verit ze by to neslo! Jsem hold takovej! Ikdyz vim o lepsim zpusobu tak proste chci ten svuj ikdyz vim ze driv nebo pozdejc udelam ten spravnej krok!
uložena
ForFunCZech
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #39 v: 25. Červen 2007, 18:46 »

jak chces, klidne si utracej za redukce a vterinaky Mrknutí jsou to tvoje prachy Smajlík
uložena

komunista
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #40 v: 25. Červen 2007, 21:19 »

No jsem premejslel a asi si ty sluchatka koupim! Teda mozna! Mel bych! Uvidime zitra jdu do kramu a podivam se na ne! Jo ja za ty redukce neutracim oni me je v obchode vymenujou! Ale to je fcelku jedno! No uvidime jestli si ty sluchatka koupim! Ale asi jo! Anebo pockam az redukce opet selze a pak si okamzite ty sluchatka koupim!
uložena
komunista
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #41 v: 26. Červen 2007, 10:36 »

Tak jsem se na tu redukci vy... pred chvilkou jsem si koupil sluchatka HPM-70 za 490kc! Zrovna je mam na usich a mozna ze si je i necham a nebudu na ne davat svoje sluchatka! Precejenom hrajou dost dobre! Temer stejne jak moje!
uložena
ForFunCZech
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #42 v: 26. Červen 2007, 10:49 »

Grin Grin Grin to bylo kecu, ze nejsou tak kvalitni, a nakonec je spokojenej... jo, kdyby si uz driv poslech nas, kteri je maj odzkouseny  Roll Eyes
uložena

komunista
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #43 v: 26. Červen 2007, 11:57 »

Nojoo ja vim! Priste poslechnu hned Smajlík Snad  Grin
uložena
komunista
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #44 v: 27. Červen 2007, 15:08 »

Tak sluchatka pouzivam druhy den a zalibili se mi natolik, ze si je asi necham! Co asi! Urcite! Sakra ze jsem si je nekoupil driv! Redukci jsem si ponechal! Ale nevim jestli ji budu jeste pouzivat! Mozna sem tam abych provetral svoje stare sluchatka! Ale to bude asi tak vse!
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3] 4 5  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Prislusenstvi (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Redukce 3.5mm Jack
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 19 dotazů.