SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
12. Prosinec 2024, 17:40

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142480 pøíspìvkù v 10021 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Telefony øady Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Z710i-V¹eobecná Diskuze
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Z710i-V¹eobecná Diskuze  (Zobrazeno 9583 x)
Dragon80
U¾ivatel
Telefon: SE Z710i
Pøíspìvkù: 6

Zobrazit profil
« v: 07. Duben 2007, 16:41 »

Dnes jsem si poridil tento skvely foun.Mam rad "vecka" toto je designove povedene,s vybornym displejem,funkcne dobre vybavene a navic ma MP3 prehravac s moznosti ovladani i pri zavrenem telefonu.Externi displej je pro to jako stvoreny.
Mel bych dotaz,telefon mi hlasi ze mam FW Verze: CXC1250434 R1EF001 060907,jak moc je taot verze aktualni a ma smysl upgradovat na vyssi? Co novejsi verze konkretne prinasi.
Posledni dotazek,v menu je Aktualizacni Sluzba (OTA),ktera by pres GPRS mohla soft aktualizovat,chce to ale mit nastaveny profil a s tim si nevim rady.Pouzivam O2 GO Tarif SPECIAL.
Kdybych to aktualizoval primo v telefonu(kabel nemam) kolik by to tak zhruba stalo pres pripojeni GPRS? nebo je lepsi CSD vytacene pripojeni?Huh

Dekuji predem za odpovedi. Mrknutí

EDIT: Upravil jsem nazev threadu
« Poslední úprava: 08. Duben 2007, 11:17 od Dragon80 » ulo¾ena

SE Z710i + SanDisk MS-Micro 512MB
jon
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 22

Zobrazit profil
« Odpovìï #1 v: 07. Duben 2007, 23:50 »

co se týèe firmwaru, osobnì bych aktualizoval, ale vím, ¾e hodnì lidem dìlal nové FW problémy (mì ne). jinak pro aktualizaci pou¾ij SEUS II (http://semania.cz/content/view/1383/2/), ale nechápu, ¾e nemá¹ kabel k telefonu  Shocked Huh
ulo¾ena

Ericsson A2628s - Nokia 3300 - SE T630 - SE Z710i + 1GB M2
Dragon80
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #2 v: 08. Duben 2007, 00:36 »

Jo dekuji...o tech problemech jsem se zde zatim docetl,pry pomohl kompletni reset.Kabel zatim nemam na spojeni s telefonem pouzivam FMA a BT.V tyhle verzi FW jsem zatim zadny BUG nenasel a rychlost je perfektni,tak nevim zda ma na novou verzi cenu aktualizovat Mrknutí

Kazdopadne DEKUJI za reakci....uz jsem myslel ze se nikdo neozve Smajlík
Kdyz tedy mas tu aktualni verzi,zmenilo se neco konkretne?
Treba moznost FULL SCREEN Video,funkce MegaBass v MP3 Prehravaci ci jine prostredi playeru....atd.
Jestli je ta verze stejna jako ta moje stavajici,rychlost bude nejspis taky O.K.(neni co zrychlovat) tak je myslim upgrade zbytecny.....ale treba se pletu,mam telefon prvni den.
« Poslední úprava: 08. Duben 2007, 00:42 od Dragon80 » ulo¾ena

Dragon80
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #3 v: 08. Duben 2007, 00:53 »

Jinak na tomhle telefonu se mi libi DESIGN,KONSTRUKCE ktera je dokonale pevne vc. kloubu ten se ani nehne,dal je to prostredi ktere je dabelsky rychle a oproti me byvale K750i ma konecne pouzitelny FONT ktery je skvele citelny (podobne prostredi pouziva i K800i...az na to QVGA rozliseni samozrejme)

EDIT:
Prosim dela ti taky kdyz Z710i otevres,ze zustane externi displej svitit aniz by se na nem cokoliv zobrazovalo? Myslim ze je to celkem zbytecne....nevim zda je to normalni ci chyba FW.
« Poslední úprava: 08. Duben 2007, 08:14 od Dragon80 » ulo¾ena

MirkoStens
U¾ivatel
Telefon: G502+2G sandisk
Pøíspìvkù: 1

Zobrazit profil
« Odpovìï #4 v: 08. Duben 2007, 09:19 »

Take mi sviti externi displej,pri otevrenem telefonu,celkem zbytecne.
ulo¾ena
Dragon80
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #5 v: 08. Duben 2007, 11:16 »

O.K diky...takze je to v poradku a nejde o chybu.
ted jsem si koupil v www.telel.cz datovy kabel DCU-60 a muzu se vrhnout na SEUS II a aktualizovat FW.
Dam vedet jak to dopadlo ale chvili to asi potrva....samotny SEUS II 2.6.4.9 ma asi 33MB + jeste FW pro konkretni model.
ulo¾ena

Dragon80
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #6 v: 08. Duben 2007, 12:58 »

Takze jsem celkem zklamany....v telefonu mam FW Verze: CXC1250434 R1EF001 060907
Podle teto tabulky Aktualni Firmware zde na SE Manii: http://semania.cz/content/view/594/73/
je nejnovejsi R1JC002

Stahnul jsem si SEUS II 2.6.4.9 ktera se po instalaci aktualizovala na 2.7.4.8 (a asi hodinu se trapil s chybovou hlaskou Required Macromedia FlashPlayer) Vybral  svuj telefo podle navodu pripojol vypnuty za drzeni C k DCU-60 a dal update firmwaru.
Program chvili telefon detekoval a pak se objevilo se okno s napisem AKTUALIZACE NENI K DISPOZICI-Software ve vasem telefonu je aktualni.
Ted nevim,koupil jsem si kabel v blahovem domeni ze si sam telefon updatuji a ted tohle.Slysel jsem ze na SEUS jsou aktualni verze FW davany s urcitym zpozdenim.

Je moznost FW do telefonu nahrat pres kabel doma i jinak a ne se jen spolehat na neprilis aktualizovany SEUS II???
Dejte sem kdyz tak navod a linky...DIKY.

EDIT
To "peterss"

Snad zas nemusi byt tak zle ne? CIST I PSAT URCITE UMIM  Sad a priste si na to dam "majzla"

Co s tim SEUS II nevis? a je nejaka moznost aktualizovat FW i jinak? nechce se mi cekat az se SE uraci a FW na NET da... Angry
« Poslední úprava: 08. Duben 2007, 13:13 od Dragon80 » ulo¾ena

peterss
Anonym
« Odpovìï #7 v: 08. Duben 2007, 13:04 »

pokud umis cist, a myslim, ze umis, kdyz umis psat, podivej se ve svojem prispevku v pravo nahore. najdes tam "tlacitko" UPRAVIT. na co myslis ze asi je ?
ulo¾ena
Karl Mega
U¾ivatel
Telefon: SE W800i
Pøíspìvkù: 2

Zobrazit profil
« Odpovìï #8 v: 27. Srpen 2007, 16:37 »

chtìl jsem se zeptat dá se vnej¹í displej pou¾ít jako náhle pøi autoportretu?
ulo¾ena
peterss
Anonym
« Odpovìï #9 v: 27. Srpen 2007, 17:13 »

kdybys trochu pohledal, tak tu o tom najdes. neda
ulo¾ena
Karl Mega
U¾ivatel
Telefon: SE W800i

Zobrazit profil
« Odpovìï #10 v: 27. Srpen 2007, 17:27 »

díky hledal jsem ale asi ¹patnì.
ulo¾ena
750 - best
U¾ivatel
Telefon: k750i

Zobrazit profil
« Odpovìï #11 v: 02. Øíjen 2007, 21:01 »

díky hledal jsem ale asi ¹patnì.
jjjjjjj Smajlík
ulo¾ena
peterss
Anonym
« Odpovìï #12 v: 02. Øíjen 2007, 21:03 »

nekdo honi rank ?
ulo¾ena
VildaS
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #13 v: 14. Prosinec 2007, 11:16 »

Tak po týdnu hraní mé prvotní nad¹ení trochu ochladlo. Nìkteré vìci jsou v Z710i na mùj vkus nedota¾eny a bude mi trvat ne¾ si na nì zvyknu. O absenci mo¾nosti nastavit si pro ka¾dý profil jiné oznámení do¹lé zprávy jsem tu u¾ psal, ale víc mi vadí nemo¾nost zmìnit upozornìní na událost v kalendáøi. Je to jen takové kuòknutí, které se snadno pøeslechne.

Dál mi vadí mi, ¾e kdy¾ rozsvítím vnìj¹í displej (co¾ se stane èasto nechtì) rozsvítí se i podsvícení hlavního displeje a kláves, co¾ zbyteènì spotøebovává energii. Ostatnì pokud zamknu obslu¾né klávesy walkmana, oèekával bych, ¾e nebudou reagovat vùbec :-(

Seznam událostí je pro mì bájeèná novinka. Hloupé je, ¾e na vnìj¹ím displeji stále trèí první událost, nikoli poslední. Tak¾e ode¹lu SMS a dokud ji neodsouhlasím budu tam mít stále doruèenku i kdy¾ mi mezitím pøijde nìkolik SMS, o kterých pak tøeba ani nevím.

To, ¾e pokud chci pøená¹et data kabelem, telefon se vypne je sice mrzuté, ale proto¾e pou¾ívám spí¹ BT pøenos, který tímto ne¹varem netrpí, tak mi to zas tak nevadí. (Zajímalo by mì, jestli to je pøíznaèné jen pro tento mobil nebo pro SE jako takový, nebo jestli se tak chovají i jiné znaèky).

Pokud máte nìkdo zku¹enosti jak tìmto nedostatkùm èelit, budu rád, kdy¾ se se mnou podìlíte.
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Telefony øady Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Z710i-V¹eobecná Diskuze
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.009 sekund, 17 dotazù.