SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 23:34

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Schemata (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Schemata pro SonyEricssony
Strana: 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 92
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Schemata pro SonyEricssony  (Zobrazeno 466400 x)
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #870 v: 28. Listopad 2005, 21:02 »

Vojtooooo, zacni delat pro p910i!!!! Ty mas tak krasna schemata, peterss je taky hrozne sikovnej, ale takovy hodne obrazkovy. Ty delas veci presne, ale uplne presne podle meho gusta. Budu Ti delat testera kdykoli:o).
uložena
Kapr73
Redaktor
Pohlaví: Muž
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #871 v: 28. Listopad 2005, 21:13 »

Kdyz Vojtovi poskytnes potrebny HW tak nemusis delat ani testera
uložena
Jajar
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #872 v: 28. Listopad 2005, 22:30 »

2JecminekMaselnik: He, ja Ti samozrejme moooc diky za tvou chvalu, vazim si toho! Ale... Je tady par zapeklitosti:

1) schema na P-cko je pro mne prozatim spanelska vesnice... nicmene uz jsem na to koukal trochu hlubeji a v krajnim pripade by to snad i slo, dejme tomu (nehlede na to, ze uz jednou jsi byl ochoten podrobit se testovani, za coz mas male plus v mem zapisniku ;o)

2) mozna je to jen shoda okolnosti a pletu se, ale co si pamatuji, tak nejvice Tvych reakci se objevilo u schemat s Automotivem a v tom je prave ten vetsi problem. Mluvili jsme o tom i s Vaskem, totiz schema na auta resp. jejich fotky je asi to nejnevdecnejsi, co muze byt (alespon pro mne to bylo utrpeni, udelat z fotek neco pouzitelneho Shocked)). Treba je to jen tim, ze jsem vlastne mel dodanych par fotek, ze se to melo nejak poskladat. Je pravda, ze pokud dostane clovek svuj napad a ma predstavu, jde to mnohem lepe, nez podle dane predlohy (mozna i proto se zde nikdy nerozjela jiz nekolikrat navrhovana soutez...) Ale to uz odchazim od jadra veci...

Takze kdybych to shrnul, pokud Ti jde konkretne o jiz hotova schematka na K-cka, nebranim se pokusu o konverzi na Pxx (nic neslibuji predem ;o)), ale na nejaky novy vytvor uplne od zacatku si netroufam a asi bych to radeji prenechal profikum jako je RONOX a peterss, nebo treba i VaRo, pokud jeste nevypadl ze cviku ;o). Nehlede na to, ze preci jen jakozto majitel W800 resp. K700 se zameruji hlavne na tyto schematka... (neber to prosim jako neochotu, to v zadnem pripade, proste mam oblibenou parketu a vsechno ostatni je "jen" na druhem miste a muze to nejakou chvilku hold trvat ;o)). Takze asi tak no... Sakrys nejak jsem to prehnal, zajimavy, slohovky mi nikdy nesly  Grin.

Jinak 2Kapr73: teda, to neni zas tak nejhorsi napad  Grin
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
peterss
Anonym
« Odpověď #873 v: 29. Listopad 2005, 02:52 »

2Vojto hezke, hezke uz je aj pro Pcko  Mrknutí
2JecminekMaselnik, asi budu specielne pro Tebe predelavat Vojtove schematka  Cheesy Mrknutí abych nebyl takovej hodne obrazkovej Grin(hezky nazev)

http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,fileinfo/id,1176/

uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #874 v: 29. Listopad 2005, 08:00 »

teda panove, ja mrkam.
2Vojta: zas tak moc me prozivat nemusis:o) Jinak mne se spise libi takova ta vicemene abstraktni, spise nez auto...
2peterss: tak toto je rozhodne krok spravnym smerem. Uz tam mas 5x hvezdu i komentar. Diiiiiiiky
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #875 v: 29. Listopad 2005, 09:29 »

teda panove, ja mrkam.
2peterss: tak toto je rozhodne krok spravnym smerem. Uz tam mas 5x hvezdu i komentar. Diiiiiiiky

dik  Roll Eyes, nechal sem Ti tam prostor na doplneni,  Mrknutí pri FC nejsou zvyrazneny ikony, nechame to tak, nebo mas navrh?
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #876 v: 29. Listopad 2005, 09:40 »

libila by se mi tam takova jakoby lupa (jenom zvetseni) bez zmeny barvy pozadi s takovym jakoby zakrivenim (dela to treba schema SW de Luxe, ale to je modre) dokola. Moc pochopitelne jsem to asi nenapsal, ze?
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #877 v: 29. Listopad 2005, 10:30 »

libila by se mi tam takova jakoby lupa (jenom zvetseni) bez zmeny barvy pozadi s takovym jakoby zakrivenim (dela to treba schema SW de Luxe, ale to je modre) dokola. Moc pochopitelne jsem to asi nenapsal, ze?

myslis jen krouzek kolem ikony? kde najdu to schema, abych to videl
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #878 v: 29. Listopad 2005, 11:00 »

jojo, krouzek. Muzu Ti ho mailnout....
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #879 v: 29. Listopad 2005, 11:13 »

Martine : tu som uploadol vyse 90 tem na pecko tak sosaj sosaj              http://rapidshare.de/files/8254925/92_THEMES_p900_p910.zip.html

ja by som velmi rad robil dalsie temy do pecka ale posledne mesiace (a este to potrva do januara) su u mna v znameni splnovania jedneho snu ktory mi zabera vsetok cas
ale skusim urobit aspon jednu temu
uložena

VaRo
Anonym
« Odpověď #880 v: 29. Listopad 2005, 12:03 »

Taaaak a konecne onech par slibenych schemat pro T6XXi a Z600i

Seznam vsech 18-ti obsazenych schemat:

Download dalsi vyber 18 original schemat od SE: (Soubor je zazipovan.. )
http://semania.cz/component/option,com_remository/func,fileinfo/id,1177/

Nahledy vsech 18 schemat:

uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #881 v: 29. Listopad 2005, 12:46 »

Poslednim (4.-tym) ze schemat obsazenych ve firmu pro K600i je animovany "Airport" (predchozi 3 jsou jiz zde v downloadu). Toto schematko je z cele ctyrky nejjednodussi, presto by se mohlo nekomu libit a tak mate-li 750-ku ci jiny kompatibilni, vyzkousejte...

Download Airport:
http://semania.cz/component/option,com_remository/func,fileinfo/id,1178/

2 Jajar. Vojto, musim souhlasit s tim pionyrem-Tvym lichotnikem! Tve kousky maji znacku nejvyssi kvality! . Uz Te nebudu dal chvalit, aby Te to nedemotivovalo...

Tve "auti-schematko" Te (ja ho mam stale ve fazi polotovaru...) malem pripravilo o zivot, ale na druhou stranu si nevede zas tak spatne, treba na Zedge - viz:
http://www.zedge.no/?side=themes&getlogo=44094

Neni nad to, rozdavat radost lidem na celem svete... a kamarad, co mu to Mondeo patri, byl tez velice nadsen... takze mne jsi tim zachranil zivot (asi bych se z toho totiz zblaznil a jinym jsi udelal radost a vo vo vo tom to je!

Moje rada pro Tebe ale zni, nepoustej se do schemat, ktera si nemuzes doma odzkouset, je to ztrata drahocenneho casu, vzdy tam totiz budou chybky a nedodelky, ktere by´s jako vlastnik daneho modelu SE zcela jiste nikdy "neprekous" (beru to podle sebe), ale takhle - nevis o nich...  Cry
« Poslední úprava: 29. Listopad 2005, 14:36 od VaRo » uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #882 v: 29. Listopad 2005, 14:33 »

Tak a jeste jedna predelavka z jinym modelu pro K750 a kompatibilni...

Download Skatepattern:
http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,fileinfo/id,1179/

Vsimli jste si, ze tento thread ma jiz vice nez 20 tis. zobrazeni.  Mrknutí Slusny vysledek (uvazim-li, ze se do tohoto poctu nezapocitavaji i thready pro jednotlive modely, ktere jsem zalozil puvodne, v domneni, ze se pro kazdy model najdou alespon 3 nadsenci, kteri by je pak udrzovali...). No nic...  Undecided
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #883 v: 29. Listopad 2005, 14:38 »

A to ti nestaci ? Nemuzes mit fsechno  Huh  Vzdyt je to paradni uspech na to, ze jsi ze zacatku porad plakal, ze se tady nic nedeje  Grin Jen tak dale chlapci a devcata.
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #884 v: 29. Listopad 2005, 14:48 »

A to ti nestaci ? Nemuzes mit fsechno  Huh  Vzdyt je to paradni uspech na to, ze jsi ze zacatku porad plakal, ze se tady nic nedeje  Grin Jen tak dale chlapci a devcata.

Aaaaaa vychodni pionyri nespi...  Grin Grin Grin Za odmenu Ti udelam schema to Tveho Jablotronu! . A ted vazne, Miro, kurna, kdy sem taky neco uploadnes, abych nemusel furt plakat...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 92
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Schemata (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Schemata pro SonyEricssony
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.05 sekund, 18 dotazů.