SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 18:17

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Schemata (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Schemata pro SonyEricssony
Strana: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 92
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Schemata pro SonyEricssony  (Zobrazeno 466167 x)
Bad.Man
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #840 v: 22. Listopad 2005, 14:49 »

Ale jo .... citelny to je .... jen me napadlo jestli by to nebylo trochu vyraznejsi ten text ..... ale ten obrazek pod tim je natolik rozmanitej ze v podstate zadna barva neni uplne idealni ..... jak jsem psal - neni to problem ani vytka jen takovej napad ..... ja jsem po chvilce patrani a laborovani trochu sjednotil barvy vsech popisek (zvyraznenejch) a nadpisu do zluty kterou tam pouzivas .... a zbytek 2 odstiny sedy (opet tebou pouzity) takze vcelku zadny velky zmeny ..... fakt je to moc povedeny schema a po aquaglobe zas jedno na delsi dobu pro me .....  Mrknutí
uložena

Nebe je modry, voda je mokra a Satan Claus na nas ciha a je cim dal silnejsi... (The Last Boyscout)

NOK5110->NOK3210->SIE M35->MOT V55->SIE S55->NOK 6510->MOT V600->SE K750i+P910i+MS DUO 2GB+NaviLock+TomTom
VaRo
Anonym
« Odpověď #841 v: 22. Listopad 2005, 16:59 »

To je obecne problem jakehokoli barevnejsiho pozadi (vybrat dostatecne kontrastni barvu, ktera je pak na nem citelna). Ale jinak je jasne, ze kazdy ma rad neco jineho a tak je v poho, kdyz si schema "dovaris" dle sveho...  Mrknutí
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #842 v: 22. Listopad 2005, 20:16 »

Mozna uz nekdo zvazuje nakup SE W900i. Zatim tu neni, co tu je (diky Martinovi Vagnerovi a jeho navstevy tiskovky SE) jsou schemata z teto pripravovane novinky. Predem musim rict, ze me 4 zakladni schemata z 900-ky moc nenadchla, ale ani nezklamala, jedno - defaultni je klasicke oranzove animovane walkmanni, dalsi 3?... No ted Vam predstavim druhe animovane, konvertovane pro 750-ky a kompatibilni  Mrknutí

Download Avenue W900i:

http://semania.cz/component/option,com_remository/func,fileinfo/id,1162/
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #843 v: 23. Listopad 2005, 09:04 »

Dalsi konvertovane animovane original-schema z W900i a opet pro 750-ky a kompatibilni  Mrknutí

Download Backstreet W900i:
http://semania.cz/component/option,com_remository/func,fileinfo/id,1163/
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #844 v: 23. Listopad 2005, 09:15 »

Co nejake reakce? Jak se Vam libi grafika schemat u W900i?  Angry Undecided Cry
uložena
Rude Boy
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #845 v: 23. Listopad 2005, 09:27 »

no nic moc..tvoje 'Woman' je mnohem lepsi:)
uložena

Lubena
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #846 v: 23. Listopad 2005, 12:56 »

prajem pekny den vidim ze ste sa zase posnazili! nahodila som nove temy a su uplne super!! mala by som jednu otazka!! vidim ze temy sa daju vytvori» vseliake od vymyslu sveta, len neda sa nieco urobi» aj s klasickimi ikonami?? nedaju sa v ramci temy tiez zmeni»?? priateœ ma mokiu 6230i a tam ked nahodi temu zmeni mu aj ikoni! tak ci nieco nieje mozno aj pre sonyericssony! Ved to niesu ziadne B-ecka oproti nokiam!!! Eo vy na to???
 Mrknutí
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #847 v: 23. Listopad 2005, 13:07 »

prajem pekny den vidim ze ste sa zase posnazili! nahodila som nove temy a su uplne super!! mala by som jednu otazka!! vidim ze temy sa daju vytvori» vseliake od vymyslu sveta, len neda sa nieco urobi» aj s klasickimi ikonami?? nedaju sa v ramci temy tiez zmeni»?? priateœ ma mokiu 6230i a tam ked nahodi temu zmeni mu aj ikoni! tak ci nieco nieje mozno aj pre sonyericssony! Ved to niesu ziadne B-ecka oproti nokiam!!! Eo vy na to???
 Mrknutí

Ikony schematem nezmenis. Musela by´s jit do firmu a to uz je preci jen o necem jinem... U novych modelu muzes zmenit maticove usporadani ikon do vyberove listy (povidani o tom bezelo par stranek pred...). Osobne mi nemoznost zmenit ikony nijak zvlasÂť nevadi, ikony jsou graficky dobre zvladnute a jejich vyjizdeni se mi tez zamlouva... Jinak mel jsem, krom jinych i Nokie i N6230i, udelal jsem si pro ni par schemat, ale v te dobe soft od Nokie jeste moznost zmeny ikon asi nepodporoval, nebo mi to nejak uniklo  Undecided, to je vlastne jedno - to uz je minulost  Grin Grin Grin
uložena
Lubena
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #848 v: 23. Listopad 2005, 13:18 »

Mrknutí

Ikony schematem nezmenis. Musela by´s jit do firmu a to uz je preci jen o necem jinem... U novych modelu muzes zmenit maticove usporadani ikon do vyberove listy (povidani o tom bezelo par stranek pred...). Osobne mi nemoznost zmenit ikony nijak zvlasÂť nevadi, ikony jsou graficky dobre zvladnute a jejich vyjizdeni se mi tez zamlouva... Jinak mel jsem, krom jinych i Nokie i N6230i, udelal jsem si pro ni par schemat, ale v te dobe soft od Nokie jeste moznost zmeny ikon asi nepodporoval, nebo mi to nejak uniklo  Undecided, to je vlastne jedno - to uz je minulost  Grin Grin Grin

ahaa takze nic! no priateœ to niekde z wapu stiahol z niejakej stranky!! ked mal ceresnu smenilo to ikony zakladne uplne!! a vizeralo to uplne super! i ked je pravda ze nokie maju vyriesene inak menu! nemaju suhrn na cely displej ako sonyericsson! ale to uz je teda jedno!
No tak len tak dalej temy vam idu uplne super!!!
uložena
Golf
Uzivatel
Telefon: iPhone 3GS 32GB

Zobrazit profil
« Odpověď #849 v: 23. Listopad 2005, 13:22 »

Jenom bych to trochu upresnil, alespon u pecka ikony menit jdou, ale neni to soucasti tvorby schematka. Kdysi se o tom psalo na Pandore a tusim ze tady ve vlaknu o SEDesktopu byly nejake screeny a tam to bylo videt taky.
uložena

SE P910i  (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
VaRo
Anonym
« Odpověď #850 v: 23. Listopad 2005, 14:08 »

Mozna si pamatujete ci dokonce pouzivate animovane origo-schema Waves z K750-ky. Po par upravach muze vypadat i takto..

Download Waves Dark Blue:
http://semania.cz/component/option,com_remository/func,fileinfo/id,1164/
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #851 v: 23. Listopad 2005, 14:16 »

A opet par opomenutych animaci k mym poslednim 3 schematkum = muzete stahnout a pouzit jako screensaver...  Mrknutí

Avenue:

Backstreet:

Waves Dark Blue:
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #852 v: 23. Listopad 2005, 14:34 »

na pecku sa ikony daju menit ale len pomocou .sis suborov, nema to s temamy nic spolocne
Vaclave temy su super aj ja mam pocit ze tu trochu upadla konverzacia
uložena

VaRo
Anonym
« Odpověď #853 v: 23. Listopad 2005, 15:37 »

na pecku sa ikony daju menit ale len pomocou .sis suborov, nema to s temamy nic spolocne
Vaclave temy su super aj ja mam pocit ze tu trochu upadla konverzacia

Je to tak, je to tak...  Undecided
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #854 v: 23. Listopad 2005, 19:30 »

.

lkony v Pcku jsou 'aif soubory a pomoci techto souboru se daji menit, neco jsem na netu nasel a uspesne zmenil
 Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 92
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Schemata (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Schemata pro SonyEricssony
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 18 dotazů.