SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 21:38

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Schemata (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Schemata pro SonyEricssony
Strana: 1 ... 52 53 [54] 55 56 ... 92
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Schemata pro SonyEricssony  (Zobrazeno 466319 x)
Pnaky
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE P990i + K750i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #795 v: 15. Listopad 2005, 22:01 »

Varo: Tak jsem to vzal z gruntu od znova a objevil jsem jeden velky problem ale nevim jak ho odstranit... Jedna se o screen Expand More List... Nezobrazuji se mi tam oznaceni textu a nikde jsem nenatrfil na to jak dat modre pozadi... Cry A jeste jedna vec... Dam-li napriklad zamek klaves tak je vse pruhledne... Coz by asi nemelo ale nevim jak to odstranit... Hlavne netusim ktery obrazek se pouziva... Hodila by se cestina s popisem toho co jaka grafika umi... V nahledech vypada totiz vse ok...

A jeste jeden problemek... Je mozne odstranit ohraniceni kolem Expand More listu a Min More listuHuh Koukal jsem do xml ale nic co by to mohlo byt jsem nenasel... :/

http://home.tiscali.cz/pnaky/other/Informat!c.thm

Vsem dekuji za pomocnou ruku...
uložena

>> Nokia 5110 > Alcatel One Touch Easy DB > Nokia 7110 > Siemens S55
>> SonyEricsson K750i [FW: R1N005] (32MB + 64MB MSPD) + VDF P5MVZ
>> SonyEricsson P990i [FW: R9F011]  (62MB + 64MB MSPD) + HPM-70 + O2 Pohoda + Pierre Cardin No. 128
VaRo
Anonym
« Odpověď #796 v: 15. Listopad 2005, 22:25 »

to:varohrozne HROZNE se mi libi tema Nero7..strasne mi pripomina puvodni ethernal,jen to uz mam hodne okoukany a tohle ma asi lepsi vsechno,jen jedna vec..malinka..nemas ho nekde s jinou tapetou?preci jenom mit v telefonu na pozadi napis 'nero'.. Roll Eyes

Nechapu, s jinou tapetou? Tapeta cini z nejvetsi casti cely vzhled schematka, muze se tam dat neco jineho (napr.Tebou uvadeny Eternal). Nebo sem muzu dat tu samou tapetu, ale prazdnou = bez napisu Nero a kazdej si tam pak muze napsat, co chce, zmeni si v Themes Creatoru 3 polozky a je to... Tak jsi to myslel?   Undecided Mrknutí
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #797 v: 16. Listopad 2005, 02:27 »

jeden hezky zapad slunce  Mrknutí

http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,fileinfo/id,1142/

Objevil se mi jeden problem, po nahrani schematka do mobilu-Pcko, se nezobrazi obrazek pri FC. Stalo se mi to uz po druhe, pri prvnim sem prekonvertoval obr. a slo to, ted sem skousel tri formaty (jpg, bmp, gif) a porad nic. V Editoru aj Creatoru je schematko kompletni.
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #798 v: 16. Listopad 2005, 07:49 »

jeden hezky zapad slunce  Mrknutí
Objevil se mi jeden problem, po nahrani schematka do mobilu-Pcko, se nezobrazi obrazek pri FC. Stalo se mi to uz po druhe, pri prvnim sem prekonvertoval obr. a slo to, ted sem skousel tri formaty (jpg, bmp, gif) a porad nic. V Editoru aj Creatoru je schematko kompletni.

Hezke Petre, moc hezke! K Tvemu problemu - zkousel si snizit kvalitu obrazku? Mam vyzkouseno, ze napr. u *.jpg u zavreneho flipu stacilo snizit kvalitu tapety napr. ze 100% na 75% a vse chodilo korektne, pri tom tato kvalita jeste nesnizila kvalitu celeho schematka...  Mrknutí

Ma dcerka jeste 300-ku? Dnes sem neco pro 300-ky pridam... tak by se Ti to treba mohlo hodit...  Smajlík
uložena
Rude Boy
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #799 v: 16. Listopad 2005, 08:32 »

to:varohrozne HROZNE se mi libi tema Nero7..strasne mi pripomina puvodni ethernal,jen to uz mam hodne okoukany a tohle ma asi lepsi vsechno,jen jedna vec..malinka..nemas ho nekde s jinou tapetou?preci jenom mit v telefonu na pozadi napis 'nero'.. Roll Eyes

Nechapu, s jinou tapetou? Tapeta cini z nejvetsi casti cely vzhled schematka, muze se tam dat neco jineho (napr.Tebou uvadeny Eternal). Nebo sem muzu dat tu samou tapetu, ale prazdnou = bez napisu Nero a kazdej si tam pak muze napsat, co chce, zmeni si v Themes Creatoru 3 polozky a je to... Tak jsi to myslel?   Undecided Mrknutí

no jasne,tak nejak..ale ted me napada ze bych nemel byt liny a klidne si to muzu udelat sam a pak to sem treba hodit..pokud se nebudes zlobit..Smajlík
uložena

peterss
Anonym
« Odpověď #800 v: 16. Listopad 2005, 08:40 »

jeden hezky zapad slunce  Mrknutí

Hezke Petre, moc hezke! K Tvemu problemu - zkousel si snizit kvalitu obrazku? Mam vyzkouseno, ze napr. u *.jpg u zavreneho flipu stacilo snizit kvalitu tapety napr. ze 100% na 75% a vse chodilo korektne, pri tom tato kvalita jeste nesnizila kvalitu celeho schematka...  Mrknutí

Ma dcerka jeste 300-ku? Dnes sem neco pro 300-ky pridam... tak by se Ti to treba mohlo hodit...  Smajlík

Tak sem to vyskousel a nic, porad je FC bez obrazku. Ten obrazek nejde ani zobrazit v prohlizeci obr. v Pcku. Kdyz sem to skousel, tak mi to napsalo hlasku o chybe a prohlizec se zavrel. Nejaky divny obrazek  Shocked. Jo 300-ka doma je, akorat mi uz nejak nevychazi cas na schematka pro ni Huh.
« Poslední úprava: 16. Listopad 2005, 11:04 od peterss » uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #801 v: 16. Listopad 2005, 09:20 »

2 Rude Boy - mas me pozehnani, pusÂť se do toho!

2 peterss - tak to je fakt nejakej divnej obrazek, jestli nema ptaci chripku...  Grin Asi Ti vic neporadim, vis to same, co ja... . Tak aspon udelam radost Tve dcerce (a mozna i nekomu jinemu... ),

jak jsem slibil, vlozil jsem 17 novych kousku pro K/J300i (nejak na ostatni modely nemam moc casu a tak, cas od casu, se to pokusim napravit...). Jde o original schematka z dilny Sonyho Ericssona. Do screenu jsem jich dal 16 a za boha nemuzu prijit na to, ktere 17.-te mi schazi...

Z duvodu uspory mista na manii je tento balik zazipovan a ma neco malo pres 1 MB (pro vetsi prehlednost obsahuje i screeny jednotlivych schemat)  Mrknutí

Download vyberu 17-ti original schemat pro K/J300i:
http://semania.cz/component/option,com_remository/func,fileinfo/id,1143/%5B/b

Ukazky schemat (4x4):

« Poslední úprava: 16. Listopad 2005, 09:23 od VaRo » uložena
uursik
Uzivatel
Pohlaví: Žena

Zobrazit profil
« Odpověď #802 v: 16. Listopad 2005, 09:32 »

Tak jsem zjistila nejake chybicky u schematek na Z520, a budu pracovat na oprave, kdyz se totiz pise zprava, tak je tam takova carka, delala jsem jeste jedno, a tam ta carka uz neni, tak to budu porovnavat, kde je chyba. Mobil dnes dorazil a ted do nej prskam mp3, fotky a schematka. Smajlík
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #803 v: 16. Listopad 2005, 09:42 »

Tak jsem zjistila nejake chybicky u schematek na Z520, a budu pracovat na oprave, kdyz se totiz pise zprava, tak je tam takova carka, delala jsem jeste jedno, a tam ta carka uz neni, tak to budu porovnavat, kde je chyba. Mobil dnes dorazil a ted do nej prskam mp3, fotky a schematka. Smajlík

A dojmy/pocity? Je ta bila dle Tvych puvodnich predstav = i s jinak barevnym vnitrkem? Dej vedet neco vic, myslim, ze jsi uplne prvnim majitelem teto barevne varianty v Eechach  Grin Grin Grin Je skutecne tlacitko foÂťaku tak citlive, ze se neustale nechtene spousti? No nic, nejak jsem se rozjel, brzdim...  Mrknutí Budeme se tesit na Tve nove kousky pro 520-ku. Je to o tom, ze kdyz dany model nemas doma na vyzkouseni schemat, nikdy neudelas schema 100%-ni...  Undecided Cry

Tak aÂť Ti Z-ko dela jenom samou radost!
uložena
RATS
Uzivatel
Telefon: SE K700i R2AA003

Zobrazit profil
« Odpověď #804 v: 16. Listopad 2005, 10:19 »

Hmmm, clovek chvilku nedava pozor, a naraz takova aktivita....       Novi tvurci a konecne mezi nas zabrousila i nejaka dama Cheesy
Preji hodne uspechu, inspirace a trpelivosti s partnery a softwarem...     Grin Grin Grin
uložena

VaRo
Anonym
« Odpověď #805 v: 16. Listopad 2005, 10:23 »

Prave dnes Sony Ericsson uvolnil dlouho ocekavanou novou verzi Themes Creatoru (v.1.92), ktera jiz bude umet editovat vzhled ikon v hlavnim menu novych modelu (W550, W600, W900 a J200).

Download Themes Creator 1.92 (pro OS Windows i Mac):
http://developer.sonyericsson.com/site/global/docstools/multimedia/p_multimedia.jsp

stahnout muzete tez primo zde:
http://developer.sonyericsson.com/getDocument.do?docId=65050
« Poslední úprava: 16. Listopad 2005, 16:32 od VaRo » uložena
Pnaky
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #806 v: 16. Listopad 2005, 12:08 »

VARO: Ty krali mobilu... Mrknutí Nemas pro zacinajici lamku par rad jak si vylepsit to schema??? Viz vyse muj post i se screenem vcetne .thm...
uložena

>> SonyEricsson P990i [FW: R9F011]  (62MB + 64MB MSPD) + HPM-70 + O2 Pohoda + Pierre Cardin No. 128
VaRo
Anonym
« Odpověď #807 v: 16. Listopad 2005, 12:16 »

Stahl jsem noveho creatora, nastavil vsechny (jeden po druhem) z novych modelu, poctive prosel vsechny polozky creatora, ale novinku v podobe moznosti uprav ikon hlavniho menu do vyberove listy jsem nikde nenasel  Cry Vcera byl u mne Martin Vagner a pujcil mi na chvili sveho Walkamana 550-ku. Mel nastavene schema ClubPulse (original - je zde v downloadu) a ikony hlavniho menu byly razeny klasicky maticove, po nastaveni schematu BreakBeat (tez original a tez zde v downloadu) vsak hlavni menu skocilo do spodni vyberove listy, ve ktere jsem se jiz pohyboval smerem doleva, ci doprava. Musim rict, ze je to naprvni pohled moc hezke, ale moc prakticke to nebude, listovani je dost pomale, kazdy, kdo je zvykly na vyber ikon joystickem neco ciselnou zkratkou, se k tomuto zpusobu zcela jiste brzy vrati...

Cituji z recenze na mobilmanii:

"V zakladni vybave si muzete vybrat ze ctyr grafickych stylu hlavni nabidky. U dvou motivu pri prochazeni menu ikony pulzuji, u dalsich dvou jsou vyvedeny jako posuvna animovana lista; prechody na dalsi urovne nabidek jsou pak zobrazeny jako libive animace. Styly vyvedene jako lista na spodni strane displeje jsou trochu narocnejsi a telefon se tak bude zdat pomalejsi. Klasicka nabidka je ovsem rychla a ani animace, ktere neni bohuzel mozne deaktivovat, mu neubiraji na pohodlnosti."

Pro lepsi predstavivost prikladam screeny novinky u novych modelu SE - moznosti hlavniho menu ve vyberove liste:

nebo

Takze zatim stale nechapu, jak toho pomoci Creatoru docilit...  Undecided
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #808 v: 16. Listopad 2005, 12:20 »

VARO: Ty krali mobilu... Mrknutí Nemas pro zacinajici lamku par rad jak si vylepsit to schema??? Viz vyse muj post i se screenem vcetne .thm...

Kral mobilu  Grin Grin Grin to zni desne, asi to vymyslel admin - David Louda (Špidla)... ale to je fuk...

Radu? Tezko rict a hlavne Tve screeny jsou dost necitelne... zkus mi schematko poslat mailem nebo pres ICQ, kouknu na to a pak, bude-li trocha casu, Ti k tomu reknu sve. Je ale jasne, ze kazdy ma svuj styl a nevim, zda se Ti budou me rady pak zamlouvat... uz to nebude Tvuj styl, ale VaRo styl...  Mrknutí
uložena
Pnaky
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #809 v: 16. Listopad 2005, 12:33 »

Kral mobilu  Grin Grin Grin to zni desne, asi to vymyslel admin - David Louda (Špidla)... ale to je fuk...

Radu? Tezko rict a hlavne Tve screeny jsou dost necitelne... zkus mi schematko poslat mailem nebo pres ICQ, kouknu na to a pak, bude-li trocha casu, Ti k tomu reknu sve. Je ale jasne, ze kazdy ma svuj styl a nevim, zda se Ti budou me rady pak zamlouvat... uz to nebude Tvuj styl, ale VaRo styl...  Mrknutí

Jasne... Ale i tak je ten popis trefny a na tebe sedi... Sice by tam mozna melo byt Kral Schemat ale i Mobilu je cool.. Mrknutí
Jinak mail jsem ti poslal a doufam, ze mi poradis... Dikes...

Cest a zdar v dalsi tvorbe... Mrknutí

PS: Kdyz zjistim jak odstranit ty chyby tak pak nejsou themesy pro mne problem... Tongue
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 52 53 [54] 55 56 ... 92
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Schemata (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Schemata pro SonyEricssony
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 17 dotazů.