SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
12. Březen 2025, 20:16
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni
|
Schemata
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Schemata pro SonyEricssony
Strana:
1
...
40
41
[
42
]
43
44
...
92
« předchozí
další »
Autor
Téma: Schemata pro SonyEricssony (Zobrazeno 466210 x)
Bad.Man
Uzivatel
Pohlaví:
Re: Schemata pro SonyEricssony
«
Odpověď #615 v:
18. Říjen 2005, 08:30 »
Jestli jsem to pochopil tak je to snaha o "neonovej" napis ..... teda pokud myslis ten "Sony Ericsson" ..... me se to celkem libi akorat jak ty pises chtelo by to barevne sladit a trochu vic bych pracoval s Photoshopem aby to nebylo tak rozmazany (ale to muze byt zpusobeno zobrazenim nahledu" .....
Jinak chci se zeptat ..... kolik casu vam tak odhadem zabere tvorba jednoho schemata
Bohuzel se mi nedostava moc casu navic doma se obtizne dostavam na net a v praci zas na NB nemam Photoshop ani jinej pokrocilej editor ...... ptam se asi blbe ale tahle cinnost me bavi (par pokusu taky mam .... jenze trochu nepublikovatelny - schema s motivem svoji pritelky s "peprnym" sporicem
napriklad ) ..... Ale libi se mi napriklad schemata typu Ronoxe a jeho variace na SE Manii ..... a tak bych chtel vedet kolik casu to priblizne zabere vytvorit takhle kvalitni schema ..... myslim vcetne priprav apod. .....
A pak jeste - vim, ze to tu uz probehlo.... ale dokazete mi nekdo poradit lepsi editor schemat nez je ten od SE
Spis srovnat .... kterej pouzivate a co konkretne je v nem vymakanejsi nez u toho originalu a na co si treba naopak dat pozor .....
Doufam, ze me neukamenujete za ty dotazy .....
Predem dik za odpovedi .....
uložena
Nebe je modry, voda je mokra a Satan Claus na nas ciha a je cim dal silnejsi... (The Last Boyscout)
NOK5110->NOK3210->SIE M35->MOT V55->SIE S55->NOK 6510->MOT V600->SE K750i+P910i+MS DUO 2GB+NaviLock+TomTom
p910
Anonym
«
Odpověď #616 v:
18. Říjen 2005, 08:41 »
Uživatel: VaRo 18. Říjen 2005, 08:17
Uživatel: smoula 18. Říjen 2005, 08:00
Konecne jsem to upravil a to jste to stahli uz 6x.
No vidis, lepsis se. Az na ten napis (vubec, ale vubec se k tomu motivu nehodi!!!
- nedelas mi to schvalne, ze ne?
) u mne dobry...
Ne, schvalne to nedelam
uložena
p910
Anonym
«
Odpověď #617 v:
18. Říjen 2005, 08:46 »
Uživatel: Bad.Man 18. Říjen 2005, 08:30
Jestli jsem to pochopil tak je to snaha o "neonovej" napis ..... teda pokud myslis ten "Sony Ericsson" ..... me se to celkem libi akorat jak ty pises chtelo by to barevne sladit a trochu vic bych pracoval s Photoshopem aby to nebylo tak rozmazany (ale to muze byt zpusobeno zobrazenim nahledu" .....
Jinak chci se zeptat ..... kolik casu vam tak odhadem zabere tvorba jednoho schemata
Bohuzel se mi nedostava moc casu navic doma se obtizne dostavam na net a v praci zas na NB nemam Photoshop ani jinej pokrocilej editor ...... ptam se asi blbe ale tahle cinnost me bavi (par pokusu taky mam .... jenze trochu nepublikovatelny - schema s motivem svoji pritelky s "peprnym" sporicem
napriklad ) ..... Ale libi se mi napriklad schemata typu Ronoxe a jeho variace na SE Manii ..... a tak bych chtel vedet kolik casu to priblizne zabere vytvorit takhle kvalitni schema ..... myslim vcetne priprav apod. .....
A pak jeste - vim, ze to tu uz probehlo.... ale dokazete mi nekdo poradit lepsi editor schemat nez je ten od SE
Spis srovnat .... kterej pouzivate a co konkretne je v nem vymakanejsi nez u toho originalu a na co si treba naopak dat pozor .....
Doufam, ze me neukamenujete za ty dotazy .....
Predem dik za odpovedi .....
To rozmazani je oravdu jen tim nahledem. Jinak tvorba schematu, jako jsou treba ty lekniny mi trva tak 1 hodinu, ale propracovanejsi schemata muzou zabrat treba i tyden i vice. Na schemata pouzivam Vito, mel jsem Themes editor, ale nebyl nic moc. Takze pokud delas schemata pro Pcko, tak ti doporucuji Vito.
«
Poslední úprava: 18. Říjen 2005, 08:48 od smoula
»
uložena
VaRo
Anonym
«
Odpověď #618 v:
18. Říjen 2005, 08:50 »
No vidis a ja si zas rikam, jmena hloupych na "fsech" sloupych... staci mi vcelku dobre graficky vyvedeny napis na tele P-cka od Sony Ericssona a ke kytce napis SE?
... Ale to je muj nazor.
Easove se neda unifikovat kolik zabere 1 schema, zalezi to na spouste vecech, ale pokud ma schema trochu vypadat, malo to nebude.
Navic je tu kazdemu jasny, ze Ronald (ronox) je v grafice velice sikovny a fundovany pionyr, krom umu to chce samo i good soft... Editor? Kazdemu vyhovuje nejaky jiny... nejlepsi asi bude PS.
Schema s Tvou pritelkyni by zde mohlo slavit uspech...
a muze byt i s neonovym napisem (v tomto pripade bych udelal vyjimku)
K Vito ThemeEditoru jen kratce... stahni si jeho zkusebni verzi a hned budes mit zodpovezeny sve dotazy... link tu uz daval Ronald Šmoulovi. Vito je prehlednejsi a umoznuje import i export jednotlivych stavebnich casti schematka... ale jak rikam vyzkousej a uz si na soft od SE ani nevzpomenes...
uložena
Bad.Man
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #619 v:
18. Říjen 2005, 09:54 »
No ja ani nemyslel ze mi odpovite spatny schema trva (napr.) hodinu a dobry schema (napr.) 4 hodiny ...... me spis zajimala prakticka zkusenost kazdyho z vas .... pro predstavu .....
Jinak je mi jasny ze schema s pritelkyni by slavilo uspech (chlivaci jste
) ale nemam zajem na tom, aby moje pritelka byla na 50ti procentech vsech SE v republice
No a k tomu Vitu ..... odkaz najdu a stahnu demo ..... ale nez s tim zacnu - mala otazecka .... umi vsecky modely SE nebo jen Pcka
Predtim jsem to nejak neuvedl ale mam K750i a chci delat schemata hlavne pro ni .....
Dik za odpovedi
uložena
Nebe je modry, voda je mokra a Satan Claus na nas ciha a je cim dal silnejsi... (The Last Boyscout)
NOK5110->NOK3210->SIE M35->MOT V55->SIE S55->NOK 6510->MOT V600->SE K750i+P910i+MS DUO 2GB+NaviLock+TomTom
VaRo
Anonym
«
Odpověď #620 v:
18. Říjen 2005, 10:03 »
Uživatel: Bad.Man 18. Říjen 2005, 09:54
1. Jinak je mi jasny ze schema s pritelkyni by slavilo uspech (chlivaci jste
) ale nemam zajem na tom, aby moje pritelka byla na 50ti procentech vsech SE v republice
2. No a k tomu Vitu ..... odkaz najdu a stahnu demo ..... ale nez s tim zacnu - mala otazecka .... umi vsecky modely SE nebo jen Pcka
Predtim jsem to nejak neuvedl ale mam K750i a chci delat schemata hlavne pro ni .....
ad 1 - Byl to jen hec...
.... Treba by prorazila i do zahranici...
ad 2 - Umi jenom P-cka! Ve Tvem pripade pouzivej SE ThemesCreator ve verzi 1.80, ke stazeni ve zdejsim downloadu.
uložena
p910
Anonym
«
Odpověď #621 v:
18. Říjen 2005, 10:04 »
Uživatel: Bad.Man 18. Říjen 2005, 09:54
No ja ani nemyslel ze mi odpovite spatny schema trva (napr.) hodinu a dobry schema (napr.) 4 hodiny ...... me spis zajimala prakticka zkusenost kazdyho z vas .... pro predstavu .....
Jinak je mi jasny ze schema s pritelkyni by slavilo uspech (chlivaci jste
No a k tomu Vitu ..... odkaz najdu a stahnu demo ..... ale nez s tim zacnu - mala otazecka .... umi vsecky modely SE nebo jen Pcka
Dik za odpovedi
Bohuzel jen k Pcku.
uložena
Bad.Man
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #622 v:
18. Říjen 2005, 10:07 »
ad1) jo ze bych pritelkyni nakonec nastartoval modelingovou karieru jo
?
ad2) aha ... takze nic .... SE TC 1.80 uz mam a pouzivam (stahnul jsem ho ve zdejsim downloadu
)
uložena
p910
Anonym
«
Odpověď #623 v:
18. Říjen 2005, 10:08 »
Uživatel: Bad.Man 18. Říjen 2005, 10:07
ad1) jo ze bych pritelkyni nakonec nastartoval modelingovou karieru jo
?
ad2) aha ... takze nic .... SE TC 1.80 uz mam a pouzivam (stahnul jsem ho ve zdejsim downloadu
)
Dobrej napad.
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Pohlaví:
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone
«
Odpověď #624 v:
18. Říjen 2005, 12:33 »
mne tvorba temy trva podla toho ci robim na nu komplet grafiku alebo pouzijem nejake screeny
ale na 90% sa snazim pouzivat vlastnu grafiku tak mi tvorba temy trva okolo 5 hodin
na tvorbu tem pouzivam Vito themeEditor,Photoshop CS2, xaru 3d, Paintshop pro a sem tam este nejake jednoduchsie softiky
uložena
Golf
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: iPhone 3GS 32GB
«
Odpověď #625 v:
18. Říjen 2005, 13:57 »
Ono se fakt neda odhadnout, kolik to zabere casu. Napr. moje nejstahovanejsi tema jsem mel snad za pul hodky hotovy (dnes vim, ze bych to udelal i jinak), a nekdy se s tim clovek "mrcasi" hodiny a hodiny a nakonec to stejne strci do supliku... Ono to nekdy mozna i zamrzi, kolik to da prace a nakonec si to stahne pet lidi (ale o tom to neni). Dulezity je, ze to bavi a sem tam se tim nekomu treba udela radost. Jinak pouzivam VitoThemeEditor a ThemesCreator, a pak podle potreby, vetsinou staci ACDSee.
«
Poslední úprava: 18. Říjen 2005, 14:01 od Golf
»
uložena
SE P910i (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
Jajar
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: XPERIA mini pro
«
Odpověď #626 v:
18. Říjen 2005, 16:15 »
Pravda pravdouci, obecne se doba neda urcit, je to individualni jak s tvorbou noveho, tak i s predelanim z jednoho modelu na jiny, protoze fantazie nekterych tvurcu je opravdu obdivuhodna
. Tak treba moje prvni schema pro T68i (to byl narez
) mi trvalo cca pul hodiny - stacilo jen zmenit par barev a rozrezat dva obrazky
. Pak jsem zkousel jedno tematko znamemu na Z600, to uz bylo horsi, no a co jsem si koupil K700, tak tam je to uz diky castecne podpore formatu *.png (coz je super
) mnohem rozmanitejsi a moznosti je dost. Jinak pro tento model mi prvni schematko trvalo cca 2 dny, druhe tyden (s prestavkami
), no a posledni Zima cca 17 hodin cisteho casu
. Takze jak je videt, casovy rozptyl je opravdu veliky. Ale treba pro zkuseneho grafika RONOXe, to je mozna otazka par "chvil"
.
Jinak na tvorbu pouzivam GIMP a Themes Creator 1.80 od SE
.
uložena
Ericsson/Sony Ericsson:
T10s
->
T39m
->
T68i
->
K700i
->
W800i
->
W880i
->
G900
->
W902
->
X10 mini pro
->
mini pro
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Pohlaví:
«
Odpověď #627 v:
18. Říjen 2005, 17:20 »
cim ma clovek viac skusenosti s Grafikou tak tym viac "vymysla"
potom niekedy po par hodinach si povie ,,to je na *****" a zacina odznova. potom ked uz sa s tym hra pol dna tam mu dojdu vsetky napady a kasle sa na to
potom po par tyzdnoch si na to vzpomenie, prerobi a tema je na svete
a potom to nikto ani len neokomentuje
«
Poslední úprava: 18. Říjen 2005, 18:23 od .:RONOX:.
»
uložena
p910
Anonym
«
Odpověď #628 v:
19. Říjen 2005, 16:11 »
Uživatel: .:RONOX:. 18. Říjen 2005, 17:20
potom niekedy po par hodinach si povie ,,to je na *****" a zacina odznova. potom ked uz sa s tym hra pol dna tam mu dojdu vsetky napady a kasle sa na to
Moc pekny schematka, nektery jsem ani nevidel.
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Pohlaví:
«
Odpověď #629 v:
19. Říjen 2005, 16:34 »
Uživatel: smoula 19. Říjen 2005, 16:11
Uživatel: .:RONOX:. 18. Říjen 2005, 17:20
Moc pekny schematka, nektery jsem ani nevidel.
vsetky by mali byt v downloade
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
...
40
41
[
42
]
43
44
...
92
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni
|
Schemata
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Schemata pro SonyEricssony
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 18 dotazů.