SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 21:42

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Schemata (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Schemata pro SonyEricssony
Strana: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 92
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Schemata pro SonyEricssony  (Zobrazeno 466320 x)
peterss
Anonym
« Odpověď #585 v: 16. Říjen 2005, 22:00 »

2 JAJAR paradni zimni schematko Mrknutí, mel sem 2 podobne v T630, jak bude cas skusim ho predelat na Pcko,
2 VaRo tam je uz myslim zbytecne neco psat Mrknutí, jako vzdy supr, predbeh si mne na K300 nemusim se trapit  Mrknutí,
a ted jeden dotaz- daval sem do schematka pri FC animaci (gif) a ono to neslo, byl tam jen staticky obr. treba neco upravovat, nebo to nefunguje? Jako sporic to fachci. Na K300 animace slape aj jako tapeta.
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #586 v: 16. Říjen 2005, 22:06 »

a ted jeden dotaz- daval sem do schematka pri FC animaci (gif) a ono to neslo, byl tam jen staticky obr. treba neco upravovat, nebo to nefunguje? Jako sporic to fachci. Na K300 animace slape aj jako tapeta.

Empiricky mam overeno - na P910-kach to slape (dik vyssi pameti) lepe, nez na 900-kach, ale tez nic moc.... kdo byl na srazu v Brne, mohl se na vlastni oci presvedcit, ze 900-ky a 910-ky animace (gif-soubor) na uvodnim displeji pri zavrenem flipu zvladaji i kdyz s problemy... ja osobne to po nekolika pokusech vzdal....  Mrknutí
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #587 v: 16. Říjen 2005, 22:14 »

Empiricky mam overeno - na P910-kach to slape (dik vyssi pameti) lepe, nez na 900-kach, ale tez nic moc.... kdo byl na srazu v Brne, mohl se na vlastni oci presvedcit, ze 900-ky a 910-ky animace (gif-soubor) na uvodnim displeji pri zavrenem flipu zvladaji i kdyz s problemy... ja osobne to po nekolika pokusech vzdal....  Mrknutí

vim ze si neco ukazoval, ale nechcelo se mi vstavat a presouvat se Sad, pokud to nejede 100% tak se na to vykaslu Cheesy
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #588 v: 16. Říjen 2005, 22:33 »

veru komentare nepribudaju, nevadi, aj tak budeme robit temy dalej   Cool     u nas sa to vola MF  ( Mam Fpici )  Cheesy
uložena

peterss
Anonym
« Odpověď #589 v: 16. Říjen 2005, 22:51 »

dalsi dve ducharske schematka Mrknutí mam tam este tusim dve

http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,fileinfo/id,1026/

http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,0/func,fileinfo/id,1027/
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #590 v: 17. Říjen 2005, 06:25 »

Hmmm, tak Ty ses rozjel Petre! Parada! Hlavne to prvni se mi moc libi, ze bych si zas poridil P-cko?  Grin Grin Grin
uložena
p910
Anonym
« Odpověď #591 v: 17. Říjen 2005, 10:04 »

Hmmm, tak Ty ses rozjel Petre! Parada! Hlavne to prvni se mi moc libi, ze bych si zas poridil P-cko?  Grin Grin Grin
Souhalsim, moc pekny,hlavne to druhy. Smajlík
uložena
Jajar
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #592 v: 17. Říjen 2005, 11:58 »

Tak jsem opet zde, a dnes hned se tremi balicky - jeden pro K700 + dva pro K500  Mrknutí.

A tady jsou:
Pro K500 jsem vybral nekolik technictejsich (stejne jako nize uvedene pro K700) tematek, jelikoz je to moje nejoblibenejsi parketa  Smajlík.
Sosnout si je muzete zde http://semania.cz/component/option,com_remository/func,fileinfo/id,1029/

pro predstavu jeden screen

Dale 6 kousku na motivy OS Windows - take pro K500 - ke stazeni zde http://semania.cz/component/option,com_remository/func,fileinfo/id,1030/

opet s ukazkou

No a konecne i pro K700 take jiz zmineny "Tech" balicek, ke kteremu se dostanete tudy http://semania.cz/component/option,com_remository/func,fileinfo/id,1028/

samozrejme take s lakavou upoutavkou  Smajlík

Jinak 2.:RONOX:. a VaRo - priznavam, ze posledni dobou jsem s komentarema v downloadu dost na stiru  Embarrassed, ale sazim se schematka alespon znamkovat (ikdyz komentar ma urcite vetsi informacni hodnotu), nebo se k nim vyjadrovat zde ve foru. Ale v podstate s tebou souhlasim, dokud nas to bude bavit, pojedeme dal az do roztrhani tela  Grin.

Jiank, nechÂť se vase slova stanou vyzvou pro vsechny stahovace "tichoslapky", protoze se take muze stat, ze se zde budou hromadit nefunkcni ci pochybna schemata a kvantita zacne pomalu zastirat kvalitu! Coz doufam nikdo z nas nechce...

Howgh  Mrknutí
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #593 v: 17. Říjen 2005, 12:20 »

Jajar : z toho si nic nerob, pokial neznamkujes len svoje temy tak je to v pohode...  Smajlík
uložena

Integrated
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #594 v: 17. Říjen 2005, 15:48 »

2 Jajar.:
Tve zimni tema se ti fakt povedlo. Asi si ho predelam pro svuj SE K500.
Technictejsi tematka pro K500 - Vybral si dobre. Krome dvou temat (Copperdeck a Xbox) jsem vsechny mel a na telefonu pouzival. Nejcasteji pouzivanym tematem z balicku, u me do dnes je Blueparadise.
Stahl sem si ze zvedavosti i temata pro K700 a musim rict, ze i tam sem nasel pekna temata. Az budu mit cas mam zas co predelavat.  Roll Eyes

Pokud se vam tedy libi technictejsi temata tyto by vam urcite nemely chybet.  Cool
uložena

SE K500i (R2AE033)
RiKy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #595 v: 17. Říjen 2005, 17:13 »

Tak sem prave docetl celou diskuzi a musim uznat ze to tady pekne zije, ale ty komentare tady opravdu chybi. A prispevky nekterych jsou opravdu celkem...ehm sverazny.
2peterss: Tematka jsou super hlavne to prvni. V tom druhym me prijde ze pismo v listach je spatne citelny(nevyrazny na pozadi)
Jinak chvalit musim i vsechny ostatni schematobijce, ikdyz  v drtive vetsine jsou ta schematka pro vse ostatni  Cry a moje P910 jen tise slinta zavisti  Tongue. Rad bych poprosil PANY tvurce jestli by nepredelali par schematek pro P910. Prosim prosim smutne koukam
uložena

SE W900i + MBW-100 + HBH-IV835
SE P990i

Jak VY k MY tak MY k VY
★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #596 v: 17. Říjen 2005, 17:48 »

Tak sem prave docetl celou diskuzi a musim uznat ze to tady pekne zije, ale ty komentare tady opravdu chybi. A prispevky nekterych jsou opravdu celkem...ehm sverazny.
2peterss: Tematka jsou super hlavne to prvni. V tom druhym me prijde ze pismo v listach je spatne citelny(nevyrazny na pozadi)
Jinak chvalit musim i vsechny ostatni schematobijce, ikdyz  v drtive vetsine jsou ta schematka pro vse ostatni  Cry a moje P910 jen tise slinta zavisti  Tongue. Rad bych poprosil PANY tvurce jestli by nepredelali par schematek pro P910. Prosim prosim smutne koukam
ja robim temy len pre p900/910 a nic si si nevybral ?  Smajlík
uložena

VaRo
Anonym
« Odpověď #597 v: 17. Říjen 2005, 17:48 »

Rad bych poprosil PANY tvurce jestli by nepredelali par schematek pro P910. Prosim prosim smutne koukam

Pro P-cka (si myslim), tu schemat na vyber vic, nez dost. Zkus si tez projit tento thread...  Mrknutí

http://semania.cz/component/option,com_smf/Itemid,78/topic,657.0

a sekci download...
uložena
RiKy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #598 v: 17. Říjen 2005, 19:30 »

Prosel jsem vsechny thready a download na toto tema a nemuzu rict ze bych si nic nevybral ale nic me nechytlo za pacesi
tak moc abych si rekl toto a zadne jine ikdyz vim ze ho za par dni stejne zmenim. Ale i tak. A treba neco ve vanocnim stylu
jak na K700 od Jajara.
uložena

SE W900i + MBW-100 + HBH-IV835
SE P990i

Jak VY k MY tak MY k VY
Jajar
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #599 v: 17. Říjen 2005, 20:10 »

Jajar : z toho si nic nerob, pokial neznamkujes len svoje temy tak je to v pohode...  Smajlík

Tak,a uz je to venku, sakrys  Grin Grin

2Integrated: jj, me taky na telefonu nejdele vydrzi prave takovahle schematka, nemuzu si pomoc, ale je to tak  Mrknutí. A s tim predelavanim jsme na tom asi podobne, protoze jak se objevila K750-ka, vetsina schematoborcu se se svou tvorbou zamerila na ne, a kdyz se mi nejake libi, hold nic jineho nezbyva  Smajlík. Jinak pravda, na K500 jsem moc nekoukal, ale na strankach, kde stahuji jich prave taky moc neni  Undecided. Ale jsme prece kluci sikovny a nejak uz se s tim poperem Mrknutí Smajlík.

PS pro .:RONOX:.: dobry sig Mrknutí
« Poslední úprava: 17. Říjen 2005, 20:13 od Jajar » uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 92
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Schemata (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Schemata pro SonyEricssony
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 18 dotazů.