SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 20:26

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Schemata (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Schemata pro SonyEricssony
Strana: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 92
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Schemata pro SonyEricssony  (Zobrazeno 466232 x)
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #555 v: 14. Říjen 2005, 03:24 »

a tu je ta slubena tema (zabrala mi viac ako 4 hodiny ) na variaciu mojho sigu
.

.
a tu je link
.
http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,fileinfo/id,1008/
uložena

MartinH
Anonym
« Odpověď #556 v: 14. Říjen 2005, 07:02 »

Vasku, ghost smoke a mummy by asi pro p910 udelat nesly ze? Jsou fakt bohovske.
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #557 v: 14. Říjen 2005, 07:56 »

Vasku, ghost smoke a mummy by asi pro p910 udelat nesly ze? Jsou fakt bohovske.

A proc ne, Martine? "Fsechno" jde, kdyz se chce. Myslim, ze Ronald a Petr by to mohli zkusit. Tez zkusim, az bude chvilka, ale nez dam na net, budu muset u nekoho nejdriv odzkouset, nemam uz P-cko...  Mrknutí

Z novych atraktivnich schemat kompatibilnich s 750-kami mi jich tu zbyva uz jen par, vetsina z nich se totiz opakuje pro ruzne modely.... ale doufam, ze z tech uploadnutych vcera si musi kazdy vybrat...  Smajlík

Pro priznivce K700i mozna zajimava zprava! Libi se Vam nova cool schemata z upoutavek na predchozich strankach? Pokud ano, teste se, mam je pripraveny k uploadu!!!  Mrknutí
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #558 v: 14. Říjen 2005, 10:46 »

pokud jde o otestovani na p900, taxe nabizim, kdyz uz budes te neskutecne dobroty.
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #559 v: 15. Říjen 2005, 10:37 »

Tak zas ke strojum!  Grin

2 MartinH - ok, jakmile neco pro Pcka s "ducharskym" motivem stvorim, poslu ti na probu a k pripominkovemu rizeni...  Mrknutí

2 majitele K700i a K500i. Komplet novych "cool" schemat od SE jsem vcera predal na srazu Vojtovi a az se probere z mrakot, zacne plnit download... takze pionyri, budte pripraveni!!!  Grin

2 majitele T6XX a Z600 ani na Vas jsem nezapomnel a dnes bych rad uploadu ona hezka schematka i pro Vas... takze, tez budte pripraveni!!!

Nejdriv ale dodelam rozdelany model 750 a jemu kompatibilni nekolika zbylymi schematky...  Mrknutí

Download Frightnight_K600:
http://semania.cz/component/option,com_remository/func,fileinfo/id,1010/
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #560 v: 15. Říjen 2005, 11:11 »

A posledni (animovane) do sbirky 750-tek a kompat...

Download ClubPulse
http://semania.cz/component/option,com_remository/func,fileinfo/id,1011/

Uvodni animace:
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #561 v: 15. Říjen 2005, 11:38 »

Tak a nyni balicek 14 "cool" schemat pro T6XX a Z600... Jmenovity seznam prikladam ve screenu:

K balicku prikladam jeden upoutavkovy screen... s dusikem...  Grin

Download 14"cool"schemat:
http://semania.cz/component/option,com_remository/func,fileinfo/id,1012/
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #562 v: 15. Říjen 2005, 12:05 »

Vasku , no  co dodat, jste nejlepsi schematotvurci pod  sluncem Mrknutí Schematka jsou perfektni, nektere se nebojim nazvat genialni Mrknutí a doufam, ze az Ti zbyde trochu casu, ze mne udelas na zakazku toho Gambace. Roll Eyes
uložena
Jajar
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #563 v: 15. Říjen 2005, 12:55 »

Tak uz jsem zde take. Sotva jsem se probral z mrakot, po vlozeni CD se schematy od VaRa do mechaniky, jsem do nich opet upadl. Takovou salvu - ano, plnych 510MB schemat!!! - jsem opravdu malem nerozdychal  Grin. Takze timto mu vzdavam dalsi hold a doufam, ze to oceni i ostatni fajnsmekri na schematka pro K700-ky, protoze konkretne pro nas jich tam je 854!!! V tuto chvili zatim sonduji a tridim, ktera schematka dam k dispozici do downloadu, jelikoz bych nerad zahlcoval volne misto na SEManii, ktere preci jen neni neomezene. Pro dnesek se tedy zrejme s dodavkami zdrzim a od zitrka (doufam) zacnu pomalinku plnit download  Mrknutí.

2miramax: copak, Starobrno se nelibi?  Smajlík
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
miramax
Anonym
« Odpověď #564 v: 15. Říjen 2005, 13:03 »

2Jajar: ne, ne kdepak, libi a moc je to moje nejoblibenejsi jeste s SEManii, ale sem tam to chce prostridat Mrknutí
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #565 v: 15. Říjen 2005, 13:11 »

Jajar : na zdielanie vacsich suborov (mozes tie temy zazipovat) pouzi    http://www.rapidshare.de/        a odtial si ich mozu vsetci stiahnut
limit uploadu je ale 50mb tak to rozdel na 50mb zipy
uložena

Jajar
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #566 v: 15. Říjen 2005, 13:36 »

JJ, diky za tip, uz jsem taky uvazoval o externim umisteni, mam k dispozici 20MB na seznam.cz + 20MB na karneval.cz (vim, neni to moc, ale mam moznost o rozsireni )s moznosti pristupu pres FTP. Jinak to www.rapidshare.de mi nechodi moc spolehlive, nevim, jestli to nebude tim, ze stojim za proxy, protoze kdyz si chci neco stahnout "free", napise mi to neco ve smyslu prekroceni denniho limitu  Undecided. Jiank to tvoje schema + signatura (mimochodem nechtel by ses na nejake ustalit  Grin?) jsou opet hodne vychytany  Mrknutí.

2miramax: jasne, mas recht, ale to bude mit asi VaRo co delat, pivovarku je u nas, myslim, celkem pozehnane  Grin.
« Poslední úprava: 15. Říjen 2005, 13:39 od Jajar » uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #567 v: 15. Říjen 2005, 13:51 »

JJ, diky za tip, uz jsem taky uvazoval o externim umisteni, mam k dispozici 20MB na seznam.cz + 20MB na karneval.cz (vim, neni to moc, ale mam moznost o rozsireni )s moznosti pristupu pres FTP. Jinak to www.rapidshare.de mi nechodi moc spolehlive, nevim, jestli to nebude tim, ze stojim za proxy, protoze kdyz si chci neco stahnout "free", napise mi to neco ve smyslu prekroceni denniho limitu  Undecided. Jiank to tvoje schema + signatura (mimochodem nechtel by ses na nejake ustalit  Grin?) jsou opet hodne vychytany  Mrknutí.

2miramax: jasne, mas recht, ale to bude mit asi VaRo co delat, pivovarku je u nas, myslim, celkem pozehnane  Grin.
su tam urcite limity ktore za den nemozes prekrocit, ale ked tam uploadnes jeden 50mb zip a das sem link tak mozu ostatny sosat
sigy budem striedat az dovtedy pokial s nim nebudem uplne spokojny   Smajlík
uložena

VaRo
Anonym
« Odpověď #568 v: 15. Říjen 2005, 15:53 »

Tak pro P-ckare, na vyzkouseni prvni verze bubaka...  Mrknutí

Download Ghost_P9XX:
http://semania.cz/component/option,com_remository/func,fileinfo/id,1015/
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #569 v: 15. Říjen 2005, 19:40 »

tak sem se pohral se schematkem mummy od VaRa a vzniklo toto pro Pcko Mrknutí

http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,fileinfo/id,1016/

uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 92
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Schemata (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Schemata pro SonyEricssony
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 18 dotazů.