SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 00:12

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Schemata (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Schemata pro SonyEricssony
Strana: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 92
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Schemata pro SonyEricssony  (Zobrazeno 466501 x)
MarekHajn
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #150 v: 21. Září 2005, 11:42 »

2.:RONOX:. Nene... to o cem mluvim, je schema pro T610, ktere nekdo (uz se nepamatuji kdo) vytvoril v zacatcich SEManie a bylo zde volne ke stazeni... Na T610 jsem ho pouzival dlouhou dobu a predelane na dalsi modely by bylo fajn... Jen ho nekde sehnat... Nekdo ho urcite bude mit, treba Martin Vagner, nevim, nekdo urcite...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #151 v: 21. Září 2005, 11:49 »

2peterss: No skomira, no...Mrknutí Ale mas pravdu, ze tech "priblblych" dotazu je cim dal tim vic... Kdyz jsem si kupoval K500i, K700i, D750i, tak jsem to tu nejdriv cele prolezl, protoze me nektery veci dost zajimaly a bylo mi blby se nejdriv zeptat a pak hledat... Jenze bohuzel je tu dost individui, ktera se neobtezuji hledat a rovnou se zeptaji... Ale to uz je dost offtopic...

Proste a jednoduse, tady by se melo diskutovat o schematech a nedeje se tak, takze jako upoutavka na Download je tohle k nicemu...

2.:RONOX:. S temi minipodpisy je to dobry napad... Pokud by si mel chuÂť, tak ja jsem jednoznacne pro...

A jeste me napadla jedna vec... Kdysi davno, v zacatcich SEManie nekdo vytvoril velmi pekne schematko SEManie, bylo pro T610 a spol. a ujalo se... Nechtel by se nekdo z mistnich tvurcu pustit do neceho takoveho? Ja bych do toho klidne sel, ale pri me sikovnosti by to nedopadlo dobre a vy v tom mate velke zkusenosti... Berte to jen jako namet na dalsi schema...Mrknutí
ked budem mat cas tak sa do toho pustim a potom kdo bude mat zaujem tak mu ho dam
uložena

MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #152 v: 21. Září 2005, 12:09 »

2.:RONOX:. Super... jsem prvni zajemce o podpis pro D750i...Mrknutí
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #153 v: 21. Září 2005, 12:13 »

2 RONOX. Neslo by to Tve semaniacke schematko hodit cele do modra a tapetu u otevreneho flipu nechat bez popisku?  Mrknutí
moze byt?
.

.

.

a tu je link
http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,fileinfo/id,819/
uložena

MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #154 v: 21. Září 2005, 12:21 »

2.:RONOX:. Elovece, tak klobouk dolu...Tohle je vazne moc pekny, povedlo se ti... Libi se mi i ta prvni verze, ale tohle je o kus lepsi, VaRo mel pravdu...
Myslis, ze by si ho zvladl predelat pro K/D750i?

Jo a jeste dodam, ze ten tvuj novej podpis je fakt super... S tim sis asi dost vyhral, co? Jak dlouho si ho delal? Moc se mi libi...
uložena

VaRo
Anonym
« Odpověď #155 v: 21. Září 2005, 14:03 »

2 RONOX:

Bomba! Presne tak jsem si to predstavoval! Myslim, ze by nemel byt problem, pokud by chtel nekdo z tohoto webu pouzit Tve schematko (samozrejme uvede i Tve autorstvi) a prekope ho pro jiny model SE nebo se mylim?  Mrknutí
« Poslední úprava: 21. Září 2005, 14:05 od VaRo » uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #156 v: 21. Září 2005, 14:22 »

Nechci vypadat jako prizivnik, ale pokud by to schema co delal .:RONOX:  nekdo predelal pro K750i, tak mu budu zavazan...Mrknutí
Zkusim to taky, ale vysledek je dost nejisty...

Cha cha chaaa... tak jsem to zkusil a snad toho radsi necham... Grin Ne, pustim se do toho, az budu mit vic casu... je to zajimava, ale casove narocna zabava...
« Poslední úprava: 21. Září 2005, 15:02 od MarekHajn » uložena

p910
Anonym
« Odpověď #157 v: 21. Září 2005, 16:23 »

http://semania.cz/component/option,com_remository/func,fileinfo/id,820/
« Poslední úprava: 22. Září 2005, 17:40 od smoula » uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #158 v: 21. Září 2005, 19:08 »

2.:RONOX:. Elovece, tak klobouk dolu...Tohle je vazne moc pekny, povedlo se ti... Libi se mi i ta prvni verze, ale tohle je o kus lepsi, VaRo mel pravdu...

Jo a jeste dodam, ze ten tvuj novej podpis je fakt super... S tim sis asi dost vyhral, co? Jak dlouho si ho delal? Moc se mi libi...
ked bude cas tak sa do toho pustim, ale keby niekto chce tak si ju moze prerobit samozrejme (s uvedenim autorstva  Cheesy)
uložena

★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #159 v: 21. Září 2005, 19:23 »

to je moj oblubeny sig, hral som sa s nim asi tak 4 hodinky (som precizny  Cool )
keby nemate nic proti tak tu mam dalsich par sigov
linux rulez

manhunt rulez

stromcek rulez

SEMania rulez

symbian rulez
uložena

MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #160 v: 21. Září 2005, 20:07 »

Takze konecne i ja prichazim se svou troskou do mlyna...
Vzal jsem schema, ktere delal .:RONOX:. puvodne pro P9x0 a pujcil si z nej obrazek...
Nakonec z toho vzniklo toto:

Stahovat muzete zde: http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,0/func,fileinfo/id,821/

Je to muj prvni pocin, budu rad za vasi konstruktivni kritiku...
uložena

VaRo
Anonym
« Odpověď #161 v: 21. Září 2005, 20:17 »

Jo jo, je to tak Maro, nejhorsi je vydelat prvni milion a udelat prvni schema, pak uz to jde vse samo...  Grin Grin Grin Prvni kousek = dobry, jen tak dal...  Mrknutí Mrknutí Mrknutí
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #162 v: 21. Září 2005, 20:51 »

pekne Marku, len tak dalej
uložena

LuckeR
Uzivatel
Telefon: SE K750i

Zobrazit profil
« Odpověď #163 v: 21. Září 2005, 20:57 »

Maro, je to na k750?
uložena

predminulost    minulost        pritomnost                  budoucnost
Alcatel 303 -> Sony J70 -> Sonyericsson K750i-> Sonyericsson K1000? =)
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #164 v: 21. Září 2005, 21:01 »

2VaRo: Dekuji, budu se snazit...Mrknutí

2.:RONOX:. Dekuji...

2LuckeR: Ano, je to na K750i, zapomnel jsem to napsat, omlouvam se...Mrknutí

A mame tu dalsi kousek do sbirky... Tentokrat variace na Apple... A opet pro K750i a kompatibilni...

Stahovat muzete zde: http://semania.cz/component/option,com_remository/func,fileinfo/id,822/
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 92
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Schemata (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Schemata pro SonyEricssony
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 17 dotazů.