SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 20:15

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Schemata (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Schemata pro SonyEricssony
Strana: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 92
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Schemata pro SonyEricssony  (Zobrazeno 466208 x)
MarekHajn
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #120 v: 20. Září 2005, 20:43 »

2VaRo: Neni za co... Me to taky stve, ze lidi proste jen jak tupi stahuji schemata a nejsou schopni napsat ani "buuu"... Stoji to za vyliz...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #121 v: 20. Září 2005, 20:51 »

Souhlasim, delat vola na SEManii to byl vzdy muj sen......
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #122 v: 20. Září 2005, 20:55 »

mna nastastie bavi robit temy a robim si ich pre seba. ked sa niekomu pacia nech si ich stiahne ale nejaky ten komentar by nezaskodil. nemyslim pochvalu, myslim komentar, konstruktivnu kritiku
uložena

VaRo
Anonym
« Odpověď #123 v: 20. Září 2005, 20:59 »

mna nastastie bavi robit temy a robim si ich pre seba. ked sa niekomu pacia nech si ich stiahne ale nejaky ten komentar by nezaskodil. nemyslim pochvalu, myslim komentar, konstruktivnu kritiku

Bingo!!! A wo wo wo tom to je...  Mrknutí
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #124 v: 20. Září 2005, 21:02 »

2MartinVagner: Jestli jsem ten tvuj prispevek spravne pochopil, tak se ti nedivim a chapu to... ale zaroven si myslim, ze nejsi sam, ackoli nejvetsi tihu neses ty...

2.:RONOX:. Presne tak... nejde ano o pochvalu, podekovani, ale o nejakou tu kritiku, radu, napad, tip atp...

Tak se konecne lidi probudte... Ono to je jedno s druhym a i tohle forum celkove v posledni dobe skomira... Proc???
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
vojta
Uzivatel
Telefon: Xperia Neo Blue

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #125 v: 20. Září 2005, 21:31 »

VaRo - hezky tematko z 520tky! Dobra prace! Mrknutí
uložena

W890i,W810i, T68, T39m, R520m, R380, P1i+4GB M2, HBH-DS970, MBW-100....Xperia Neo Blue....a dalsi chorobopis
★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #126 v: 20. Září 2005, 21:35 »

akurat som pridal nejaku tu temu SEMania, dost som sa s nou natrapil. je to moje dielo od pozadia cez balloons,statusbar,toolbar az po screensaver. keby niekomu vadil moj nick na pozadi tak mozno keby mam cas a ma niekto zaujem tak mozem tam dat jeho nick...
tu je link
http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,fileinfo/id,815/
a tu ukazky

.

.

animovany screensaver
uložena

VaRo
Anonym
« Odpověď #127 v: 20. Září 2005, 21:42 »

VaRo - hezky tematko z 520tky! Dobra prace! Mrknutí

2 Vojta - no tak dik  Mrknutí, schematko je ale z dilny Sonyho Ericssona, ja ho jen pretransformoval pro jiny model. Neuraz se, ale nechtel jsem svym prispevkem rozpoutat "dekovaci" kampan a uz vubec ne dekovani pro Vaska Rohusche osobne , jen bych chtel znat Vas nazor na tento thread a jeho smysluplnost.

2 RONOX - Tvy kousky znam i z jinejch netu (napr.zedge) a je to dost dobry!  Mrknutí Libi se mi i Tvuj novy obrazek u kontaktu, ja na to tady cumim jak vul, tak jsem si tez zmenil obrazek, vola jsem ale nesehnal... neni cas, ztracet cas...  Grin Grin Grin
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #128 v: 20. Září 2005, 21:48 »

2.:RONOX:. No tak to je moc pekny... skoda, ze nemam P9x0... Libi se mi, jak tam mas udelany ten svuj nick...Mrknutí

Vasku tenhle thread ma smysl, i kdybychom tu meli diskutovat jen my dva, nebo treba tri...Mrknutí
uložena

VaRo
Anonym
« Odpověď #129 v: 20. Září 2005, 22:04 »

akurat som pridal nejaku tu temu SEMania, dost som sa s nou natrapil. je to moje dielo od pozadia cez balloons,statusbar,toolbar az po screensaver. keby niekomu vadil moj nick na pozadi tak mozno keby mam cas a ma niekto zaujem tak mozem tam dat jeho nick...

No vida, jak se diskuze rozjela!  Mrknutí Pekny (jako vzdy) jen me tam rusi ten modry a oranzovy prouzek, ale to je muj nazor...  Mrknutí
« Poslední úprava: 20. Září 2005, 22:07 od VaRo » uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #130 v: 20. Září 2005, 22:06 »

modry pruzok myslis status bar?
uložena

VaRo
Anonym
« Odpověď #131 v: 20. Září 2005, 22:09 »

modry pruzok myslis status bar?

Jj. Snazim se psat tak, aby to pochopil i ten, ktery schemata nedela... ale jinak mas recht...  Mrknutí
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #132 v: 20. Září 2005, 22:13 »

mne sa modra veeelmi paci, casto ma mrzi ze logo SE nieje do modra  Smajlík
uložena

MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #133 v: 20. Září 2005, 22:17 »

2.:RONOX:. VzdyÂť ale na netu je spousta temat, ktere maji logo SE v modre barve, misto zelene...Mrknutí Staci ho jen vytahnout...Mrknutí
uložena

★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #134 v: 20. Září 2005, 22:25 »

urobit si modre logo SE nieje problem  Cheesy
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 92
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Schemata (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Schemata pro SonyEricssony
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.05 sekund, 16 dotazů.