SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 12:49

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problemy se stabilitou posledniho firmwaru
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problemy se stabilitou posledniho firmwaru  (Zobrazeno 5650 x)
kenika
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 22. Únor 2007, 15:30 »

Zdravim a mam dotaz. Mam nainstalovany posledni firm, ale zacal mi blbnout telefon. pravidelne tak jednou denne se mi provede restart kvuli zvyseni vykonu. Zajimave ale je, ze pred tim jsem mel 3 tydny predposledni firm a nemel jsem za 3 tydny ani jediny reset.  Mohlo se nekde neco pokazit a nevite jak to opravit? Nedeje se Vam neco podobneho?

Jeste podotykam, ze jedina aplikace, co mi bezi na pozadi jsou zpravy. Vse ostatni je povypinane.... takze to neni zpusobene sustenim mraky aplikaci najednou....
uložena

M600i
DavesMan
Uzivatel
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 22. Únor 2007, 16:01 »

Mohlo se nekde neco pokazit a nevite jak to opravit?
Fyzicky nemohlo, ale samozrejme firmware muze byt spatny = mit v sobe chybu. V tom pripade je reseni jednoduche - vratit se k predchozi verzi firmwaru Roll Eyes
uložena

Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 22. Únor 2007, 17:59 »

nainstaluj si swiss manager a zisti kolko mas volnej pamate po restarte
uložena

kenika
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 22. Únor 2007, 22:35 »

Swiss jsem si dal a mam tam porad kolem 9MB po spusteni zprav.... v nedostatku volne pameti to nebude:-/ Uvidim, jestli to bude delat po master resetu.
uložena

M600i
★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 23. Únor 2007, 00:48 »

tak v nedostatku pamati to asi bude, pretoze by si po spusteni sprav mal mat minimalne 15mb
uložena

gtalon
Anonym
« Odpověď #5 v: 24. Únor 2007, 16:20 »

mam podobny problem, minuly tyden sem updatoval firmware a uz se mi asi 4x stalo, ze kdyz mi nekdo volal tak se mi telefon sam resetoval, problem s pameti by to byt nemel podle swiss mam porad 15mb volne pameti. se starym firmwarem se mi to nestalo ani jednou a to sem ho mel mesic Embarrassed  momentalne mam verzi R3EC001 . Keniko muzes napsat jakou verzi mas? Dik
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 24. Únor 2007, 17:11 »

R3EC001 ? co to mas za mobil?
uložena

gtalon
Anonym
« Odpověď #7 v: 24. Únor 2007, 23:42 »

sorry byl to preklep je to  R9EC001 , mam m600i
uložena
lorendzo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 25. Únor 2007, 20:51 »

zdravim vsetkych majitelou neveho softu na M600i mam jeden dotaz nestava sa niekomu po ukenceni hovoro od volajuceho sa mi v pohotovostnom rezime vyhodi biely ramik namiesto datumu a casu ale asi po dvoch sekundach je to v pohode vsetko sa vrati do normalu .A este jedna vec pri instalacii mi bezala instalacia len po 50percent potom som to urobil este raz preinstaloval a bolo 98percen tak sa chcem spytaÂť ci sa mi nova verzia softu nainstalovala cela alebo to mam skusiÂť znova.Ak mate niekdo nieco podobne dajte vedieÂť .Iakujem za odpovede.
uložena
Yenicko
Uzivatel
Telefon: M600i, P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 26. Únor 2007, 12:53 »

zdravim vsetkych majitelou neveho softu na M600i mam jeden dotaz nestava sa niekomu po ukenceni hovoro od volajuceho sa mi v pohotovostnom rezime vyhodi biely ramik namiesto datumu a casu ale asi po dvoch sekundach je to v pohode vsetko sa vrati do normalu .A este jedna vec pri instalacii mi bezala instalacia len po 50percent potom som to urobil este raz preinstaloval a bolo 98percen tak sa chcem spytaÂť ci sa mi nova verzia softu nainstalovala cela alebo to mam skusiÂť znova.Ak mate niekdo nieco podobne dajte vedieÂť .Iakujem za odpovede.

Me se tam zase ten pruh (ramecek) zobrazuje chvilinku po spusteni. Stejne tak pres polozku Dnes. Na funkci to nema vliv, tak to nijak neresim.
Nesledoval jsem instalaci prubezne, ale taky mam dojem, ze skoncila driv. Ale bezi to, novej FW to hlasi, tak asi v poho.
uložena
lorendzo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 27. Únor 2007, 09:46 »

Mam este jednu nevyriesenu otazku po spusteni hry golf a po jejim ukonceni se mi neda prehrat ukazka videa v zlozke hry zobrazi sa len cierny displej a asi po deseti sekundach se spusti melodie a ukonci sa prehravanie ale robi to len pri ukonceni hry golf musim vypnuÂť a zapnuÂť tel a potom ukazka v pohode funguje.Mozte to niekto vyskusaÂť a vysvetliÂť tento probleem inak SW je gut aj zrychlenie sa podarilo dik za odpoviedi.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problemy se stabilitou posledniho firmwaru
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 19 dotazů.