SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 10:22

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Folie na display
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Folie na display  (Zobrazeno 45148 x)
draco
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #45 v: 10. Listopad 2005, 14:31 »

podarilo se mi najit jeden levnejsi odkaz nez jsou folie Brando...ale zatim jsem nenasel nejaky reference nebo zkusenosti, ale kolegyne z prace si prave dneska objednala, tak pak poslu nejaky info... Mrknutí

http://www.mobile-shop.cz/product.asp?productid=6406
uložena
Pide1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #46 v: 10. Listopad 2005, 14:33 »

podarilo se mi najit jeden levnejsi odkaz nez jsou folie Brando...ale zatim jsem nenasel nejaky reference nebo zkusenosti, ale kolegyne z prace si prave dneska objednala, tak pak poslu nejaky info... Mrknutí

http://www.mobile-shop.cz/product.asp?productid=6406
Ja ji mam a jsem moc spokojenej
uložena
jj
Anonym
« Odpověď #47 v: 10. Listopad 2005, 14:36 »

Pruhledna lepici paska splni ten stejny ucel a je levnejsi
uložena
garfield001
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro, W995, K800i.

Zobrazit profil
« Odpověď #48 v: 09. Prosinec 2005, 11:02 »

2rsoumar:  "vubec neberu servitky - to ze ho nosim mezi klicema - bezna vec" Chudak tvuj D750i. Asi ti na nejakym skrabanci nesejde, a ta folie taky neni pancerova.  Mrknutí

2jj: Nevim cim to je, ale nejradsi mam "vecny" prispevky anonymnich pisatelu.  Roll Eyes

2all: Folie na K(D)750i vypadaji hezky, ale jejich funkcnost zavisi na pozadavcich majitele MT.
uložena

Sony Ericsson K700i, D750i, W800i, K800i, F100i Jalou, W995, XPERIA mini, XPERIA mini pro.
Kelly
Anonym
« Odpověď #49 v: 09. Prosinec 2005, 11:11 »

Kerakoli firma co tonuje skla vam da zbytku folii po montazi tolik ze se v nich utopite....
Tak to delam od jakziva...
Nekdy matnou,cirou tonovanou..
Klidne i nekolikrat denne a porad zdarma...
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #50 v: 09. Prosinec 2005, 20:12 »

Kerakoli firma co tonuje skla vam da zbytku folii po montazi tolik ze se v nich utopite....
Tak to delam od jakziva...
Nekdy matnou,cirou tonovanou..
Klidne i nekolikrat denne a porad zdarma...
Hm, tak tomu rikam sberac folii  Cheesy
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
dr33K
Anonym
« Odpověď #51 v: 26. Prosinec 2005, 21:59 »

Ja sem si v alfa computer koupil folii na displej fotaku za 35 kc, orezal si ji a jsem absolutne spokojeny.
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #52 v: 26. Prosinec 2005, 22:33 »

ja som tiez experimentoval s roznymi foliami a dopadlo to zle. stylusom som do folie behom tyzdna vzdy vyril vela skrabancov a potom sa to tazko davalo s displeja dole (ta folia)
ale myslim ze vy take problemy nemate tak by som asi tiez pouzil nejaku tvrdsiu foliu
uložena

KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #53 v: 26. Prosinec 2005, 23:41 »

Ja pouzivam P910 bez folie a nema skrabance!Vsimol som si ze stilus sa nedotyka priamo displeja ale je tam nejaka ochranna blana ktora ho chrani.Ale po tom co sa tu popisalo tak rozmyslam nad foliou.
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #54 v: 27. Prosinec 2005, 00:46 »

to nieje blana ale dotykova vrstva a prave ta sa stylusom nici, a neda sa vymenit
uložena

KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #55 v: 27. Prosinec 2005, 07:45 »

A co ak sa jej nieco stane?Treba potom vymenit cely displej?Co stoji novy displej na 910?
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #56 v: 27. Prosinec 2005, 08:00 »

co ked sa jej nieco stane? tak bude asi poskrabana...
vtedy ma este na slovensku novy displej stal 3500 sk (na p900)
ale pred nedavnom som si cez ebay kupil jeden nahradny za 39.95 libier
« Poslední úprava: 27. Prosinec 2005, 16:01 od .:RONOX:. » uložena

pastynko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #57 v: 27. Prosinec 2005, 11:13 »

nosim telefon v puzdre za opaskom, a nevidim zmysel v kupovani folie, displej sa mi nema kde poskrabat Huh

ovsem ked som mal P tak som nad foliou uvazoval a v pripade dalsej kupy P si ju urcite kupim... istota je istota Cheesy
uložena

SE C905 + MBW-150 Executive edition
jvees69
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #58 v: 27. Prosinec 2005, 12:24 »

tak asi takhle... tenhle krasnej telefon nosit v nejakym kondomu to bych fakt nemohl... sorry, ale to fakt nechapu kdo to tak nosi... jinak ja folii koupil v maxmobilu za 100,- byly tam dva kousky presne na k750i... no a tak jsem ocistil display a lepil prvni z nich, rikal jsem si, ze si tu druhou necham na jindy, bo na jinej foun, treba mlady na k700i, no a hle: foliii jsem nalepil tak blbe, ze sem ji musel strhnout.. Shocked. neni to zadna prdel to nalepit, kdyz to chcete mit fakt pekny... druhou jsem nalepil uz dokonale..., nejdriv na ni byli videt takovy fleky, ale v navodu psali, ze ty do nekolika hodin zmizi a taky tomu tak bylo, zmizeli a ta foliee drzi skvele, je to fakr nejlepsi reseni s problemy s ochranou displeye... vsem doporucuju... rikal jsem si, ze ji casem stejnak sundam, ale nemam jedinej duvod, vypada to fakt dobre, cehoz jsem se obaval, ze nebude..., ale poho...b  Mrknutí  Mrknutí
uložena
pastynko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #59 v: 27. Prosinec 2005, 14:16 »

tak asi takhle... tenhle krasnej telefon nosit v nejakym kondomu to bych fakt nemohl... sorry, ale to fakt nechapu kdo to tak nosi... jinak ja folii koupil v maxmobilu za 100,- byly tam dva kousky presne na k750i... no a tak jsem ocistil display a lepil prvni z nich, rikal jsem si, ze si tu druhou necham na jindy, bo na jinej foun, treba mlady na k700i, no a hle: foliii jsem nalepil tak blbe, ze sem ji musel strhnout.. Shocked. neni to zadna prdel to nalepit, kdyz to chcete mit fakt pekny... druhou jsem nalepil uz dokonale..., nejdriv na ni byli videt takovy fleky, ale v navodu psali, ze ty do nekolika hodin zmizi a taky tomu tak bylo, zmizeli a ta foliee drzi skvele, je to fakr nejlepsi reseni s problemy s ochranou displeye... vsem doporucuju... rikal jsem si, ze ji casem stejnak sundam, ale nemam jedinej duvod, vypada to fakt dobre, cehoz jsem se obaval, ze nebude..., ale poho...b  Mrknutí  Mrknutí

nenosim telefon v kondome, pisal som o original kozenom puzdre na opasok... ale neva Mrknutí
uložena

SE C905 + MBW-150 Executive edition
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Folie na display
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 18 dotazů.