SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 08:18

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Dioda v infaku
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Dioda v infaku  (Zobrazeno 3806 x)
teedy2
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 16. Červenec 2005, 21:02 »

asi jste si toho vschni vsimli, ale pro ty co tento telefon nemaji to mozna bude zajimave. v Infraportu je dioda. blika cervene pri umirajici baterce.

mam drobny dotaz, myslite, ze by slo, najak tuto diodu pouzit i jinde? ze by treba kluci z technicke podpory zmakly nejaky firmware kde by se dalo treba na neprijaty hovor navolit blikani diody?  Roll Eyes bylo by to super  Grin Mrknutí Mrknutí Mrknutí Mrknutí
uložena
krabicka3
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 17. Červenec 2005, 02:28 »

Mam telefonek kratce, takze jsem si toho jeste nevsiml. Dik za info
uložena

K750i (R1BC002)
Fujitsu-Siemens Pocket LOOX 718 + 2GB SD & 1GB CF
Jabra BT250
MSI BToes
num3r0
Anonym
« Odpověď #2 v: 17. Červenec 2005, 09:01 »

asi jste si toho vschni vsimli, ale pro ty co tento telefon nemaji to mozna bude zajimave. v Infraportu je dioda. blika cervene pri umirajici baterce.

mam drobny dotaz, myslite, ze by slo, najak tuto diodu pouzit i jinde? ze by treba kluci z technicke podpory zmakly nejaky firmware kde by se dalo treba na neprijaty hovor navolit blikani diody?  Roll Eyes bylo by to super  Grin Mrknutí Mrknutí Mrknutí Mrknutí

Dnes mam urejpanou ....

Mozna by nebylo spatmy, kdyby pri zmeskanem hovoru blikaly taky prisvetlovaci diody k fotaku ... a taky by to mohlo v pravidelnejch intervalech rikat !mas zmeskany hovor" ... a jeste by me to mohlo rano varit kafe ...

BTW: Doufam, ze sis vsimnul, ze ta dioda u IrDA sviti dooost nevyrazne ... nejaky blikani pri zmeskanym hovoru by me asi nechalo klidnym ... stejne jako blikani pro vybitej baterce ...
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 17. Červenec 2005, 09:49 »

No obavam se, ze by se firmware musel zmenit dost vyznamne, aby to zvladalo blikani bud diody IrDA nebo foÂťaku pri nejake zmeskane udalosti. Nerad bych klukum z technicke podpory nejak krivdil, ale obavam se, ze tohle je pomerne dost neresitelne.
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
num3r0
Anonym
« Odpověď #4 v: 17. Červenec 2005, 09:54 »

No obavam se, ze by se firmware musel zmenit dost vyznamne, aby to zvladalo blikani bud diody IrDA nebo foÂťaku pri nejake zmeskane udalosti. Nerad bych klukum z technicke podpory nejak krivdil, ale obavam se, ze tohle je pomerne dost neresitelne.

Nemyslel jsem to jako inspiraci pro kluky z technicky podpory ... ale proste jsem rejpal do toho typa Smajlík
uložena
teedy2
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 17. Červenec 2005, 11:02 »

Nemyslel jsem to jako inspiraci pro kluky z technicky podpory ... ale proste jsem rejpal do toho typa Smajlík

no, ale spatny by to nebylo ... jsme zvyklej na Windows mobile, a co nejde, to si udelam v registrech ... takze asi tak, na vysvetlenou, proc chcu aby mi to blikalo ...  Mrknutí Mrknutí Mrknutí Mrknutí
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 17. Červenec 2005, 16:51 »

2num3r0: Ja vim, ale tak jsem to vzal oboje naraz, ne? Mrknutí

2teedy2: No jo, ale to si tady ani neskrtnes. Bylo by to fajn, pohrabat se v K750i podle prirucky "udelej si sam" a nastavit se komplet vse dle sebe, ale bohuzel nebo vzhledem k nekterym typum (nemyslim ted tebe) bohudik to nejde...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
W4r3z m4$T3r
Anonym
« Odpověď #7 v: 28. Prosinec 2005, 22:21 »

Between:::::existuje format "imy" ktory podporuje vyuzivanie IRDA pri zvoneniach...je to vlastne zvonenie, ktore vyuziva irda, vybrace, blikanie podsvietenia atd.....je to super novy format...ked mate zaujem o taketo zvonenia tak piste na :::::

uložena
Jajar
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 28. Prosinec 2005, 23:12 »

Novy format?! rofl Grin

Promin za tu reakci, ale format *.imy je tak stary, jako T68-cka (ne-li jeste starsi).
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
pastynko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 29. Prosinec 2005, 09:03 »

neviem ako je stary, ale jedno take zvonenie(aj ked to nezvoni) mam, a napodobnuje to tep srdca vybrovanim, a blika ta dioda, je to celkom mile Mrknutí

ale ako upozornenie na zmeskane veci si tu diodu neviem predstavit, ved to ledva vidno Roll Eyes
uložena

SE C905 + MBW-150 Executive edition
kuchi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 29. Prosinec 2005, 09:33 »

ja tech zvoneni mam docela dost kdyz tak poslu  Mrknutí
uložena
pastynko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 29. Prosinec 2005, 09:45 »

ja tech zvoneni mam docela dost kdyz tak poslu  Mrknutí

bud ich sem uploadni(ak sa to da) alebo idealne by bolo uploadnut ich niekde na web skade by sa dali stiahnut a sem by si hodil len link, teda ak mas taku moznost Roll Eyes
uložena

SE C905 + MBW-150 Executive edition
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Dioda v infaku
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 16 dotazů.