SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
09. Duben 2025, 19:48

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K750i po 14ti dnech ve spatnych podminkach ;)
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K750i po 14ti dnech ve spatnych podminkach ;)  (Zobrazeno 16795 x)
xtj
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 16. Červenec 2005, 16:17 »

Tak jsem se dneska vratil z tabora, kde byla moje K750i vystavena odolnostnim zkouskam (= nehodam) pouze s lehkymi skrabanci prazila toto : 5x pad z dvoumetrove vysky na drevena prkna a nasledny pad na sutry, FastPort plny nacakaneho bahna, nekolikrat pocakany vodou, nekolikrat sem si na nej omylem sedl a to je asi tak vse Smajlík..
behem tech 14 dnu mi nekolikrat zamrzl, ze sem musel vytahnout baterku... musel sem ho nabijet kazdy den... vyfotil sem cca 500 fotek a natocil 15 videi Smajlík..  na dva dny mi najednou prestal poradne fungovat joystick.. musel sem ho vzdy poradne zmacknout kdyz sem chtel potvrdit a smer nahoru taky poradne zmacknout.. ale najednou to zacalo bejt zase normalne citlivy Smajlík.
mam par hezkejch fotek z prirody Smajlík.. v pripade zajmu jich sem par hodim Smajlík..
jinak - K750i JE PROSTE SUPER!!!!! Cheesy
uložena
Peshi
Anonym
« Odpověď #1 v: 16. Červenec 2005, 16:52 »

Takovy zachazeni s telefonem  Cry Cry Cry
Jinak fotky muzes importovat do galerie a hodit sem pak na ne odkaz ...  Mrknutí
uložena
wizaard
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W660i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 16. Červenec 2005, 17:24 »

Jo, na fotky bych se taky rad podival. Jinak - meli by ti dat aspon do konce prazdnin domaci vezeni a privazat k posteli. Takove zachazeni!!! Sad  Cry
uložena

... » [5/06] SE K700i » [12/06] K750i » [2/07] K800i » [9/07] RAZR² V8 » [12/07] Sony Ericsson W660i
Vodafone Nabito 100 + Student extra nabito + Po svem
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 16. Červenec 2005, 18:32 »

Ufff, tak to je docela sila. Pokud to nebyl vylozene planovany zatezovy test, tak je to docela zarazejici, aspon pro me.
Kdyz vezmu v potaz, ze K750i je telefon za cca 10 500 Kc. Musis mit docela stedryho sponzora nebo ti je jedno, kdyz telefon posles do kytek?
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
xtj
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 16. Červenec 2005, 19:54 »

fotky teda pak hodim Smajlík. a zadnej stedrej sponzor Smajlík. musel sem si na nej docela dlouho setrit Smajlík.. to proste byly nehody, pri kterejch mi vzdycky zamrazilo v zadech a hnedka sem kontroloval jestli je mobil v pohode Smajlík..  a tejden predtim sem ten telefon mel jako v bavlnce Smajlík.. sebemensimu otresu sem se snazil zabranit Smajlík...
uložena
Didik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 16. Červenec 2005, 20:12 »

Hmmm to kazdopadne nic nemeni na tom, ze se k telefonu alespon dle meho nazoru chovas, jako Krejciruv syn...  a pokud je pravda, ze to byly jen nehody, tak to mas dost krusnej zivot...  Grin
uložena

xtj
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 16. Červenec 2005, 20:14 »

nejsem cvok abych umyslne mlatil se svou K750i Smajlík... ale nehode proste nezabranim Smajlík...
uložena
rvhp
Uzivatel
Telefon: K700i P910i G900 W880 J300 K/W750

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 16. Červenec 2005, 20:32 »

No to jsou docela drsne podminky.  S tim joystikem si nejsem scela jist,jak hodne k tomu prispela tva 14-ti denni zatez.Me totiz moje k700 u joystiku delala toto(asi necely mesic co jsem ji koupil a to kdybych ti chtel ted tel prodat a tvrdil,ze je novy,tak to zblajzes)  prestal mi fungovat doleva a dolu,silnejsi mackani nepomahalo,nehlede na to,ze joystik z el.stranky fungovat musel,jelikoz tel se rozsvitil.  Master reset nepomoh.V servisu jsem nebyl co pomohlo bylo vyndat baterku na malinko pres 5min.
Toho sponzora co mas bych chtel taky.   Me prijde,ze nove SE se musi,kdyz jsou nove nejdrive "rozchodit a dat jim drobek zatez(pohulit)"   pak funguji spolehlive  a bezprobleve.Ovsem "pohulit myslim bezne pouzivat s vyssimi naroky na vykon,prohnat pamet.apod.  ne vsak testovat OUTDOOR funkce,ktery mel snad napodled Eric R310.
Mou teorii podporuji i znami co ho drobek sprvu prohnali a pak vse bez problemu(tel. se vysekal-vymrznul a vyradil a pak sekal-stale seka latinu)
uložena
Peshi
Anonym
« Odpověď #8 v: 16. Červenec 2005, 20:42 »

No ono brat si telefon za 10 tisic na tabor neni moc rozumny ...  Huh
uložena
krabicka3
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 17. Červenec 2005, 02:27 »

"5x pad z dvoumetrove vysky na drevena prkna a nasledny pad na sutry, FastPort plny nacakaneho bahna, nekolikrat pocakany vodou, nekolikrat sem si na nej omylem sedl..." To vsechno za 14 dni?!!!
Me se to zda nepravdepodobne anebo mas Parkinsona. Normalni zdravy clovek by tohle nedopustil s telefonem za cca 11000Kc, promin.
Kazdopadne, ja osobne bych ti nesveril do ruky ani prazdnou petlahev od coca-coly
uložena

K750i (R1BC002)
Fujitsu-Siemens Pocket LOOX 718 + 2GB SD & 1GB CF
Jabra BT250
MSI BToes
chcita
Anonym
« Odpověď #10 v: 17. Červenec 2005, 13:26 »

jezis co si dela kdo s telefonem snad nikdo z vas nema pravo ani komentovat.........pro kristovy jatra..........
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #11 v: 17. Červenec 2005, 14:00 »

jezis co si dela kdo s telefonem snad nikdo z vas nema pravo ani komentovat.........pro kristovy jatra..........

Jo ? A co bys cekal, kdyz mu dal takovou sadu ? Nikdo mu tady nenadaval jen kluci napsali svoje nazory a ja s nima naprosto souhlasim. A on sam si je toho taky urcite vedom.
uložena
YAMATO
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 17. Červenec 2005, 14:16 »

"5x pad z dvoumetrove vysky na drevena prkna a nasledny pad na sutry, FastPort plny nacakaneho bahna, nekolikrat pocakany vodou, nekolikrat sem si na nej omylem sedl..." To vsechno za 14 dni?!!!
Me se to zda nepravdepodobne anebo mas Parkinsona. Normalni zdravy clovek by tohle nedopustil s telefonem za cca 11000Kc, promin.
Kazdopadne, ja osobne bych ti nesveril do ruky ani prazdnou petlahev od coca-coly

Sory, je to hodne OT, ale takovy kecy me vytaci. Chces rict, ze muj deda, ktery ma Parkinsna, NENI normalni?
uložena

Kdyz zmizis, tak budes zmizelej, jinak te zmizim ja.
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 v: 17. Červenec 2005, 16:47 »

Samozrejme, ze je to jeho vec, jak se k telefonu chova, ale co si budeme povidat, ten telefon si takove chovani nezaslouzi...Mrknutí

A myslim si, ze tu nejsem jediny "milovnik" mobilnich telefonu, ktereho rozcili, kdyz o takovemhle chovani slysi, nebo ho nedejboze vidi Cheesy

Zalozime hnuti za prava mobilnich teleofnu, co vy na to? Cheesy

Nicmene je opravdu obdivuhodne, ze K750i tohle vydrzela.
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
xtj
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 17. Červenec 2005, 18:45 »

vetsinou ty nehody byly zpusobeny i cizi vinou Smajlík. treba to bahno - ja si v klidu fotim a najednou nekdo pride a kopne do bahna a nahodil nas vsechny co sme tam stali.. a taky muj mobilek Smajlík.. no ty pady.. byl v nabijecce polozenej ve 2 metrovy vejsce.. nekdo ho pri sundavani vlastniho mobilu shodil Smajlík.. ale ted tech par malejch skrabancu lituju Sad.. kdyz si ho poradne prohlidnu tak uz nevypada tak novej Smajlík...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K750i po 14ti dnech ve spatnych podminkach ;)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 17 dotazů.