SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
29. Duben 2025, 19:18

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Prislusenstvi (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K750i + BT Headset HBH-PV700 problem s hlasovym vytacenim
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K750i + BT Headset HBH-PV700 problem s hlasovym vytacenim  (Zobrazeno 11399 x)
carrot
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 09. Únor 2007, 11:58 »

Zdravim, poridil jsem si k me K750i BT Headset HBH-PV700, ale nedari se mi uspokojive rozchodit hlasove vytaceni. Bez pripojeneho BT Headsetu funguje hlasove vytaceni bez problemu, ale pokud pripojim Headset a chci k rozpoznani prikazu pouzit mikrofon Headsetu, tak telefon proste prikaz nerozpozna. Zkousel jsem to snad stokrat a z toho se mi pouze jednou podarilo, aby telefon prikaz rozpoznal. Se zretelnosti prikazu asi problem nebude, jelikoz pri jeho prehrani v telefonu je prikaz krasne zretelny (taky jsem ho nahraval v uplnem tichu a dost nahlas).
Problemy ohledne hlasoveho vytaceni s BT tady na foru jsem si projizdel a bylo jich tu dost, ale v podstate v zadnem tematu to nebylo nejak vyreseno.
Diky za kazdou radu a zkusenost.
uložena

SE D750i => K750i FW R1AA008
neddy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 12. Únor 2007, 20:47 »

Jestli te to potesi, nejsi v tom sam. V praci jsem vyfasoval Headset Nokia. Fungovala bezvadne ale nedarilo se mi hlasove vytaceni. S naivni predstavou, ze Headset SE bude spolupracovat s mobilem SE jse si koupil HBH PV 705. Skoncil jsem jako ty. Zkousel jsem taky do zblbnuti, vymyslel neruznejsi zpusoby ale veta z navodu, ze je potreba nahravat hlasove prikazy s pripojenou hlasitou soupravou asi neplati pro headset. Ztraci se tak hlavni duvod, proc jsem si headset poridil, totiz telefonovani v aute. Jsem nasr... . A radne.
Kdyby tak nekdo poradil nejaky figl byl bych nesmirne vdecny.
uložena
carrot
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 12. Únor 2007, 21:43 »

Kez by nekdo poradil, ale zatim nic. Ja o problemech s hlasovym vytacenim s BT headsetama na K750 vedel a prave proto si koupil headset primo od SE s tim, ze snad vyrobky jedny firmy budou 100% kompatibilni, ale bohuzel tomu tak neni. Stejne jako ty jsem ho koupil predevsim na pouzivani v aute a z tohoto pohledu me nefunkcni hlasovy vytaceni taky dost stve.
uložena

roxetak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 12. Únor 2007, 23:15 »

Grin Grin Cheesy Cheesy Takze zabudnite. Mozno. Mozno by vsak pomohlo preverenie toho, ci nemate nejake hlasove znaky rovnake, rovnako znejuce. Niekedy ten headset blbne a niekedy funguje. Mne to trochu pomohlo na chvilu. Okrem toho odporucam skusajte a skusatje, skusajte a skusajte az do zblbnutia. Ale radsej vytiahnite mt dajte posledne hovory, ci zalistujte v telefone je to jednoduchsie a rychlejsie. Tongue Tongue Roll Eyes Huh Grin Cheesy Mrknutí Mrknutí Mrknutí Mrknutí
.:roxetak:.Cool
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Ales-X
Uzivatel
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 13. Únor 2007, 08:23 »

Ja mam kombinaci K750i & HBH-PV705 a vse chodi suprove a zadny problem nemam, tedy az na hacek za uchem ktery jsem uz podruhe stratil  Angry nastesti v Jame jej maji za 50kc.
Problem s hlasovym vytacenim, je mozna i tim jak pises ze nahravas prikaz v naprostem tichu, Telefon pak porovnava s nahravkou a prikaz z hlucneho prostredi se neprekreje s prikazem v tichem prostredi, skus hlasove prikazy premluvit nekde v beznem prostredi a k namlouvani prikazu drz telefon jako kdyz bezne telefonuje ;-) mozna to pomuzu.
uložena

carrot
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 13. Únor 2007, 11:24 »

Ja mam kombinaci K750i & HBH-PV705 a vse chodi suprove a zadny problem nemam, tedy az na hacek za uchem ktery jsem uz podruhe stratil  Angry nastesti v Jame jej maji za 50kc.
Problem s hlasovym vytacenim, je mozna i tim jak pises ze nahravas prikaz v naprostem tichu, Telefon pak porovnava s nahravkou a prikaz z hlucneho prostredi se neprekreje s prikazem v tichem prostredi, skus hlasove prikazy premluvit nekde v beznem prostredi a k namlouvani prikazu drz telefon jako kdyz bezne telefonuje ;-) mozna to pomuzu.

Probem je ale v tom, ze kdyz jsem zkousel nahravat v tichem prostredi, tak potom jsem samozrejme i povel pro vytoceni zkousel v tom samem prostredi a nic...
Jakou mas ve sve K750 verzi firmware?
uložena

Ales-X
Uzivatel
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 14. Únor 2007, 12:34 »

Ja mam R1CA021
Ale vcera jsem si s tim hral protoze me to vrtalo hlavou a problem muze byt take v tom ze mas namluveni prilis kratke a hodne podobne prikazy, skusil jsem namluvit prikaz "deda" a k druhemu kontaktu "dada" a samozrejme ze to nefungovalo, tak jsem namluvil delsi jiz je vse OK, doporucuji vyzkouset.
uložena

carrot
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 14. Únor 2007, 12:59 »

Ja mam R1CA021
Ale vcera jsem si s tim hral protoze me to vrtalo hlavou a problem muze byt take v tom ze mas namluveni prilis kratke a hodne podobne prikazy, skusil jsem namluvit prikaz "deda" a k druhemu kontaktu "dada" a samozrejme ze to nefungovalo, tak jsem namluvil delsi jiz je vse OK, doporucuji vyzkouset.

Tak ted si na to kapnul, protoze ja to celou dobu zkousel s kratkym slovem a kdyz jsem to zkusil s delsim, tak hle najdenou to bez problemu funguje...
uložena

neddy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 14. Únor 2007, 13:13 »

Takze ty nahravas prikazy do telefonu jakoby jsi handsfree nemel? ÂŽil jsem v domeni, ze kdyz je pripojena handsfree budu namlouvat prikazy pres ni, protoze je rozdil v nahravce pres mobil a pres handsfee. Jenze to vypada ze nahravat prikazy pres handsfree nejde.
uložena
carrot
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 14. Únor 2007, 13:28 »

Takze ty nahravas prikazy do telefonu jakoby jsi handsfree nemel? ÂŽil jsem v domeni, ze kdyz je pripojena handsfree budu namlouvat prikazy pres ni, protoze je rozdil v nahravce pres mobil a pres handsfee. Jenze to vypada ze nahravat prikazy pres handsfree nejde.

JJ, prikazy se musi namluvit do telefonu a ne do mikrofonu handsfree...
uložena

beda08pet
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 26. Říjen 2007, 12:27 »

Tak panove take trosku neco prihodim. Neni pravda ze nejde nahravat povel pro hlasove vytaceni pres BT HF. Mam V630i a HBH-610a a vse funguje. Kdyz chci nahrat novy hl. povel a mam sparovane BT sluchatko tak ho nahraji pres nej a pokud ne,tak pres telefon. Dalsi pravdou je delka nahraneho povelu.Kratke a podobne delaji problemy.

Ja mam ale zcela jiny problem. Stava se mi, ze kdyz nekolikrat sluchatko od telefonu odpojim (vypnu, nebo odejdu z jeho dosahu) a nasledne znova pripojim stane se mi, ze mi nefunguje opakovana volba vytaceni ( u HBH-610 2x stisk ovladaciho tlacitka) a take zminovane hlasove vytaceni. Proste to neudela nic. Pokud ale telefon vypnu a znova zapnu a pripojim BT sluchatko znova (nesparuji ho, jen pripojim) tak vse zase funguje.

Prosim nekoho o radu, popr. jestli se s necim podobnym nesetkal i u jineho modelu SE
« Poslední úprava: 26. Říjen 2007, 12:30 od beda08pet » uložena
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 29. Říjen 2007, 21:18 »

Cituji
Prosim nekoho o radu, popr. jestli se s necim podobnym nesetkal i u jineho modelu SE
Aj ja mam podobne skusenosti s w300i a HBH PV700, staci potom odpojit a znovu spojit mt a hf.
uložena

beda08pet
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 30. Říjen 2007, 18:58 »

TO: ROXETAK

To bohuzel u me nefunguje. Pokud jen HF odpojim a znova pripojim, problem s hlasovym vytacenim a opakovanou volbou volaneho cisla pretrva. Musim telefon vypnout, potom znova zapnout a teprve pripojit tel. s HF potom vse funguje...

uložena
roxetak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 v: 30. Říjen 2007, 20:41 »

Musim telefon vypnout, potom znova zapnout a teprve pripojit tel. s HF potom vse funguje...
Mas pravdu aj ja to tak niekedy riesim.
Treba skusit inu hf aj ked nie se.
uložena

UM
Anonym
« Odpověď #14 v: 31. Leden 2008, 23:05 »

Uplne stejne (a zatim marne) zapasim s hlasovym vytacenim na K750i s BT HF GoreTek GBH701. Nedokazu ty dve veci dohromady donutit, aby se daly hlasovy prikazy nahravat pres to hf. Jedinej funkcni postup mam vyzkousenej - nahrat hlasovy prikazy normalne do telefonu a pak kdyz chci hlasove vytacet ze sluchatka, tak si ho musim sundat z ucha, rict povel se sluchatkem pred hubou a pak to jde. Ale pri castym telefonovani je to naprd, ani clovek nema ty ruce volny, kdyz by hf melo ruce uvolnit :-( chjo.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Prislusenstvi (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K750i + BT Headset HBH-PV700 problem s hlasovym vytacenim
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 14 dotazů.