SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
17. Březen 2025, 19:12

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P910i - novy firmware R5A02
Strana: 1 [2] 3 4 5  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: P910i - novy firmware R5A02  (Zobrazeno 27766 x)
kmozis
Anonym
« Odpověď #15 v: 18. Červenec 2005, 23:22 »

Prvni postrehy:
  • Smajlík subjektivne zrejme opravdu rychlejsi (na to, abych mluvil i o vydrzi baterie, je zatim moc brzo)
  • Smajlík obsahuje zrejme novou verzi PDF+ 1.60.6, coz dost dobre nechapu, protoze i na strankach vyrobce je posl. verze 1.37  Huh (ze by neco podobneho, jako opera 6.32 ze stranek SE vs. posledni oficialni verze vyrobce 6.31?) - vypada o malo lepe, s vice moznostmi nastaveni
  • Sad prestal mi fungovat DiskCleaner a zatim se mi ho nepodarilo rozbehat ani po nekolikakerem preinstalovani
uložena
Kapr73
Redaktor
Pohlaví: Muž
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 18. Červenec 2005, 23:27 »

- rychlost se mi take zda lepsi
- novy FW obsahuje nove uz zminovany quickpoint (spolecne s dalsimi komponetami quickoffice ve verzi 1.5.27)
- diskcleaner mi slape bez problemu
uložena
myslik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 19. Červenec 2005, 09:22 »

Neni update jako update. Kamaradovi nesel nainstalovat novy firmware. Pritom mame P910i nebrandovanou od stejneho distributora. Tesne pred samotnym update mu to hlasilo znamou vetu - chyba, vyjmete baterii atd. atd. Ted jsme problem vyresily na mem PC. Neprobehlo to ale standardne. Stejna hlaska pri manualnim i automatickem update. Teprve pote, kdyz jsme zvolili update v rezimu obnoveni probehlo vse normalne. Vzapeti jsme ciste ze zvedavosti opakovali celou proceduru v manualnim rezimu, kam nas to predtim nepustilo a tentokrat update probehl bez jedineh problemu.
« Poslední úprava: 19. Červenec 2005, 09:35 od myslik » uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #18 v: 20. Červenec 2005, 20:45 »

Pred casem T-Mobile vydal aplikaci pro system BlackBerry i pro P910i. Pokud tohle nekdo pouzivate, nebo se k tomu chystate, neinstalujte si novy firmware, protoze podle zkusenosti nekterych uzivatelu na Esatu tato aplikace na P910i s novym firmwarem nejede...
uložena
tangou
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 23. Červenec 2005, 10:51 »

Pruletova informace:
Tak jsem zkousel aktualizovat firmware moji P910i jen ciste ze zvedavosti, sice mam starsi verzi R3A04, ale telefon mi jede bez jakehokoliv problemu a mel jsem veliky strach abych si telefon nezboril, protoze je to zaroven moje pracovni stanice a nepostradatelny pomocnik a do servisu je to moc a moc daleko. Jiny telefon nemam. Velmi peclive jsem si prostudoval vase rady v diskuzi a odhodlal se vrhnout do aktualizace pres NET- aktualizacni sluzbu. Zazalohoval jsem a vse probihalo dal bez problemu az do samotne instalace softu do telefonu kdy vyskocila klasicka hlaska : Vyjmete baterii. chyba komunikace apod. Nastesti sel telefon bez problemu vypnout i zapnout a zadna chybova hlaska nezaznela, data zadna nechybi. Jen s velkym sebezaprenim a cim dal vetsim strachem jsem to zkusil jeste cele jednou, ale naskocila stejna hlaska a pak se telefon restartoval. Nastesti je telefon po zapnuti v poradku, ale zazil jsem 10sec zachvatu mrtvicky. Takze ?, radeji se uz o nic nepokousim a jsem rad ze telefon funguje. Me zkusenosti s aktualizaci 910 po NETU tedy nejsou priznive a na laborovani s telefonem jiz nemam odvahu. Telefon je zakoupeny v ER jako uplne novy, baterie byla totalne nabita, pripojeni mam 1MB/s ADSL, stojanek DSS-25,verze v cestine .
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #20 v: 23. Červenec 2005, 15:00 »

Pruletova informace:
Tak jsem zkousel aktualizovat firmware moji P910i jen ciste ze zvedavosti, sice mam starsi verzi R3A04, ale telefon mi jede bez jakehokoliv problemu a mel jsem veliky strach abych si telefon nezboril, protoze je to zaroven moje pracovni stanice a nepostradatelny pomocnik a do servisu je to moc a moc daleko. Jiny telefon nemam. Velmi peclive jsem si prostudoval vase rady v diskuzi a odhodlal se vrhnout do aktualizace pres NET- aktualizacni sluzbu. Zazalohoval jsem a vse probihalo dal bez problemu az do samotne instalace softu do telefonu kdy vyskocila klasicka hlaska : Vyjmete baterii. chyba komunikace apod. Nastesti sel telefon bez problemu vypnout i zapnout a zadna chybova hlaska nezaznela, data zadna nechybi. Jen s velkym sebezaprenim a cim dal vetsim strachem jsem to zkusil jeste cele jednou, ale naskocila stejna hlaska a pak se telefon restartoval. Nastesti je telefon po zapnuti v poradku, ale zazil jsem 10sec zachvatu mrtvicky. Takze ?, radeji se uz o nic nepokousim a jsem rad ze telefon funguje. Me zkusenosti s aktualizaci 910 po NETU tedy nejsou priznive a na laborovani s telefonem jiz nemam odvahu. Telefon je zakoupeny v ER jako uplne novy, baterie byla totalne nabita, pripojeni mam 1MB/s ADSL, stojanek DSS-25,verze v cestine .

Nemusis mit strach, timhle si's telefon opravdu zborit nemohl, protoze aktualizacni sluzba si s nim jeste nezacala povidat. Hrozba by byla, kdyby jsi aktualizoval (data by tekla do telefono) a on se vybil, nebo jsi ho uprostred nahravani flashky vyndal ze stojanku. To co popisujes se resilo vicekrat na mnoha mistech - proste se Ti aktulizacni sluzbu vubec nepodarilo rozchodit - pricin muze byt vice, problem bude zrejme v Jave. Ja mam na svem notebooku ten samy problem, co popisujes Ty, pritom mam posledni verzi PC Suitu, Javy, m-Routeru, zkratka vsechno, jak ma byt. S tou samou konfiguraci mi to u kolegyne na notebooku u jednou slo, u kamarada ted naposledy taky...
uložena
zigzag
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 22. Září 2005, 08:40 »

sem si chtel nechat prehrat v Britexu tenhle firmware a napsali mi ze nejnovejsi maj R4E001 (updated)....myslite, ze by mohli mit v tomhle autorizovanem servisu neco proti prehravani firmawaru v dotovanem telefonu od ET?
« Poslední úprava: 22. Září 2005, 11:12 od zigzag » uložena

P910i; GPS Navilock BT-338;
Neso
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 09. Říjen 2005, 19:06 »

Caute! Zajtra budem mat P910 a pocul som ze u SE nemusi byt najnovsi FW ten najlepsi. a preto by som rad vedel ktory je ten najlepsi a kde na fone najdem aktualnu verziu FW. DAKUJEM!
uložena
Neso
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 09. Říjen 2005, 19:08 »

A este som zabudol: Pisem sem preto lebo nechcem zakladat nove forum pretoze admin by sa zas naparoval ze sa tu nikto nevyzna a rozhadzoval by LOCK. Takze staci napisat co a ako a stale to tu bude prehladne.
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #24 v: 09. Říjen 2005, 19:20 »

A este som zabudol: Pisem sem preto lebo nechcem zakladat nove forum pretoze admin by sa zas naparoval ze sa tu nikto nevyzna a rozhadzoval by LOCK. Takze staci napisat co a ako a stale to tu bude prehladne.
Nevyrypujes zbytecne, stoji Ti to za to? Jinak ke Tve otazce: z webu se da aktualisovat jenom na posledni versi, ktera je v pohode, dokonce mam pocit, ze je mozna malinko rychlejsi nez predchozi. Jinak fw jsem updatoval co mam pcko uz 3x a nikdy jsem nepozoroval zadny viditelny rozdil v cemkoli.
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #25 v: 09. Říjen 2005, 20:12 »

co tym myslis? v prvom rade sa LOCKuju thready, nie uzivatelia. myslim si ze sme tu velmi benevolentny a nikdy nic nelockujeme len tak
uložena

kmozis
Anonym
« Odpověď #26 v: 10. Říjen 2005, 08:57 »

co tym myslis? v prvom rade sa LOCKuju thready, nie uzivatelia. myslim si ze sme tu velmi benevolentny a nikdy nic nelockujeme len tak
OT:...nekdy by to chtelo zalockovat i nektere uzivatele, mate svatou trpelivost hosi...
uložena
Neso
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 10. Říjen 2005, 13:36 »

Noooo sa tu zas netlakujte!  Grin Nemyslel som to vazne aj ked sa dost ludi stazovalo. Nechel som zakladat novu temu pretoze mi stacila jedna odpovet.
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #28 v: 10. Říjen 2005, 13:45 »

Noooo sa tu zas netlakujte!  Grin Nemyslel som to vazne aj ked sa dost ludi stazovalo. Nechel som zakladat novu temu pretoze mi stacila jedna odpovet.
nezalozeni noveho threadu je v poradku, pokud mas kde navazat. To co vadilo jsou reci o naparovani se moderatoru.
Na toto tema (naparovani moderatoru) uz, prosim, nepokracujme.
uložena
Neso
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 10. Říjen 2005, 14:23 »

dobre dobre!
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3 4 5  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P910i - novy firmware R5A02
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 15 dotazů.