SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
18. Březen 2025, 02:39

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P910i - novy firmware R5A02
Strana: [1] 2 3 ... 5  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: P910i - novy firmware R5A02  (Zobrazeno 27782 x)
myslik
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 15. Červenec 2005, 20:20 »

Na SE stranky se vratil v online updatu firmware R5A02 pro P910i. Pozor ale na malikost, zatim k nemu neni ke stazeni ceska lokalizace, takze tem kterym dela problemy anglictina, nemcina, francouzstina, turectina nebo rectina, jako me dceri, tak radeji pockejte nez se CZ objevi. Jinak po asi hodinovem hrani jsem zadne vyrazne zmeny neobjevil......
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 15. Červenec 2005, 21:17 »

A zrychlil se? Pokud ne, tak je to skoda, myslel jsem, ze to teda bude lepsi s novym fw.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
myslik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 15. Červenec 2005, 22:01 »

A zrychlil se? Pokud ne, tak je to skoda, myslel jsem, ze to teda bude lepsi s novym fw.
Zrychleni, toÂť otazka na niz nedokazu objektivne odpovedet
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #3 v: 15. Červenec 2005, 22:35 »

Podle toho, co psal jeden manik na Esatu, je pomalost P910i zapricinena tim, ze "hybernuje" aplikace bezici na pozadi, ktere nejsou po urcitou dobu pouzivany, aby se tim usetrila vydrz baterie. Pokud by tuto funkci v novem firmware nejak vyladili, nebo odstranili, potom by zrejme byla sance na zrychleni telefonu, patrne ovsem na ukor vydrze baterie...
uložena
myslik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 16. Červenec 2005, 19:07 »

Prvni postrehy po 26 hodinach pouzivani s novym firmware: Foun je skutecne rychlejsi (znatelne to je pri vypnuti a prechodu z aplikaci - botovani po zapnuti se zda stejne), prodlouzila se s nejvetsi pravdepodobnosti i vydrz baterie (26 hodin provozu ubytek cca 1/3 - nekolik telefonatu, mailu, chvilka na netu a prehravani videoclipu), zcela urcite se vyrazne zlepsil zvuk pri prehravani MP3 nebo videa. Doufam ze to co popisuji neni pouze mym zdanim ale faktem. Kazdopadne je lepsi chovani telefonu po updatu na R5 znatelnejsi nez pri updatu z R3 na R4.......
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 16. Červenec 2005, 20:48 »

Hm, zajimavy, konecne neco poradnyho
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
kmozis
Anonym
« Odpověď #6 v: 17. Červenec 2005, 00:10 »

No, ihned po instalaci noveho FW je prazdny telefon vzdycky rychlejsi. Pockam si na posouzeni s odstupem casu (rekneme tyden), az tam budes mit zpatky vscechny aplikace, ktere jsi tam mel pred tim a telefon budes chvili pouzivat...
uložena
martinf
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 17. Červenec 2005, 07:44 »

No, ihned po instalaci noveho FW je prazdny telefon vzdycky rychlejsi. Pockam si na posouzeni s odstupem casu (rekneme tyden), az tam budes mit zpatky vscechny aplikace, ktere jsi tam mel pred tim a telefon budes chvili pouzivat...

Ty po instalaci noveho FW nenahravas zalohu dat = vsechny puvodni aplikace?
uložena

P910i with MS DUO PRO 512MB + Navilock BT338
myslik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 17. Červenec 2005, 08:11 »

Nektere aplikace ktere jsem predtim doinstalovaval z orig. CD jsou ve verzi R5 nainstalovane napr. UIQ gp.sis). Znova musim zminit vydrz baterie., ta se viditelne prodlouzila (38 hod. provozu - cca 1/2 kapacity). Jeste k rychlosti - zalohu jsem pochopitelne po instalaci novych aplikaci atd. obnovil, napadlo mne ale zda se zvyseni rychlosti neprojevuje i diky absenci cestiny. U jinych telefonu atd. (MDA, MPx200/220) cestina obcas vykon udajne snizila, ja jsem vsak pokles vykonu/rychlosti nikdy nezaznamenal, podle mych zkusenosti zpomaleni a obcasne zatuhnuti zapricinily nektere aplikace, respektive jejich nekompaktibilita s jinymi, po jejich odinstalovani se vsa urovnalo do normalu.
uložena
myslik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 17. Červenec 2005, 17:15 »

Dnes se na webu SE uz objevila CZ lokalizace pro R5 - stahnul jsem a vse uz je hezky cesky. takze kdo cekal s instalaci nove verze az se objevi CZ  lokalizace muze zacit stahovat a instalovat...
« Poslední úprava: 18. Červenec 2005, 06:16 od myslik » uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #10 v: 18. Červenec 2005, 10:12 »

Dnes se na webu SE uz objevila CZ lokalizace pro R5 - stahnul jsem a vse uz je hezky cesky. takze kdo cekal s instalaci nove verze az se objevi CZ  lokalizace muze zacit stahovat a instalovat...
Taky jsem se na to uz dival, zvlastni jen je, ze ten instalacni balicek je nadepsan pro jakousi verzi R5B01 a ne R5A02, ktera je na netu Huh No ale hlavne, ze to chodi...
« Poslední úprava: 18. Červenec 2005, 10:18 od kmozis » uložena
myslik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 18. Červenec 2005, 13:52 »

Toho jsem se taky zalekl, ale vse dopadlo nastesti dobre - lokalizace je kompaktibilni s novym firmware, i kdyz se oznaceni lisi. Jeste dalsi postreh, krome lepsiho vykonu/rychlosti, zvuku a vydrze baterie se zlepsila i kvalita snimku z fotoaparatu-video beze zmen.
uložena
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 18. Červenec 2005, 19:03 »

v soucasnosti asi vsichni updatuji na R5A, protoze mi to pri pokusu o update vzdy po kontrole CDA hodi hlasku o interni chybe...
uložena
myslik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 18. Červenec 2005, 20:06 »

v soucasnosti asi vsichni updatuji na R5A, protoze mi to pri pokusu o update vzdy po kontrole CDA hodi hlasku o interni chybe...
Stejny problem byl i v sobotu. Teprve na treti pokus mne to pustilo do finale. Vcera se problem opakoval, spise bych rekl, ze u SE maji problem se serverem.
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #14 v: 18. Červenec 2005, 20:55 »

Upgradoval jsem dneska, stahovani mi trvalo ca 10 minut, ale nez me to k tomu pustilo pres vsechny kroky, trvalo to hodinu a pul. Vzdycky obligatni "Uh, Oh". Staci dat vzdycky jen v prohlizeci zpet a stranka se nacita znovu, nekdy se to chyti na poprve, nekdy na popate...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 ... 5  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P910i - novy firmware R5A02
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 17 dotazů.