SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
18. Březen 2025, 04:18

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P910i - novy firmware R5A02
Strana: 1 2 [3] 4 5  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: P910i - novy firmware R5A02  (Zobrazeno 27790 x)
Thomas2425
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 21. Prosinec 2005, 18:03 »

Nevim, asi sem uplne slepej, ale marne ledam na www.sonyericsson.com tu online aktualizacni sluzbu. Mohl by mi prostim nekdo hodit link sem? Dekuji mnohokrat  Sad
uložena

SE P910i
M.i.r.e.k
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 21. Prosinec 2005, 18:43 »

snad neco jako todle ?
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=cz&lc=cs&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10183&fid=21839
uložena
Thomas2425
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #32 v: 21. Prosinec 2005, 18:53 »

aha, to je ono ten UpdateService_Inst_2.2.11b.exe  Huh  A jak je to s tou baterkou. Musi byt opravdu plne nabita? Jak dlouho trva ta aktualizace firmwaru?
uložena

SE P910i
Thomas2425
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 21. Prosinec 2005, 18:55 »

Ale je to jen pro K700i; K750i; D750i; W800i. To tam pisi, nebo to je jedno?
uložena

SE P910i
RiKy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #34 v: 21. Prosinec 2005, 20:05 »

Precti si tenhle clanek. http://semania.cz/content/view/1383/2/
Tam mas vse potrebne napsano. A jinak z vlastni zkusenosti vim ze to s P910 funguje.
uložena

SE W900i + MBW-100 + HBH-IV835
SE P990i

Jak VY k MY tak MY k VY
peterss
Anonym
« Odpověď #35 v: 22. Prosinec 2005, 14:33 »

funguje to aj pro P910i, aktualizoval jsem Pcko v nedeli, ja sem mel baterku nabitou na  polovici, a vyslo to. Neni to jako doporuceni, delej to jak uznas za vhodne  Mrknutí mel sem fwR3A01 a ted mam R4B01, tel mam od t-moil
« Poslední úprava: 22. Prosinec 2005, 14:36 od peterss » uložena
Leo
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson XPERIE Arc,X10 mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #36 v: 22. Prosinec 2005, 16:44 »

Vcera vecer se mi podarilo nahrat novy firmware R5A02 a hned jsem si stahnul cestinu na sony strankach a vsechno jede super.Taky se mi zda ze nektere reakce jsou rychlejsi.Baterku nevim mam to od vcerejska.
« Poslední úprava: 23. Prosinec 2005, 18:07 od Leo » uložena

T68i,T630,K700,P910i,2*K800i,P1i,G502,W760i,C702i,W705,X1,W995,X10,Sluchatka HPM-70,Repracky MPS-60,MPS-70,Bluetooth Headset HBH-IV835,mw600,Bluetooth Car-100
Conrad
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 23. Prosinec 2005, 17:45 »

A este som zabudol: Pisem sem preto lebo nechcem zakladat nove forum pretoze admin by sa zas naparoval ze sa tu nikto nevyzna a rozhadzoval by LOCK. Takze staci napisat co a ako a stale to tu bude prehladne.
Nevyrypujes zbytecne, stoji Ti to za to? Jinak ke Tve otazce: z webu se da aktualisovat jenom na posledni versi, ktera je v pohode, dokonce mam pocit, ze je mozna malinko rychlejsi nez predchozi. Jinak fw jsem updatoval co mam pcko uz 3x a nikdy jsem nepozoroval zadny viditelny rozdil v cemkoli.
Kdyz tohle ctu napada mi jedine, k cemu tedy 3x aktualizovat se vsi tou praci kolem? Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes
uložena

Conrad
peterss
Anonym
« Odpověď #38 v: 23. Prosinec 2005, 17:54 »

A este som zabudol: Pisem sem preto lebo nechcem zakladat nove forum pretoze admin by sa zas naparoval ze sa tu nikto nevyzna a rozhadzoval by LOCK. Takze staci napisat co a ako a stale to tu bude prehladne.
Nevyrypujes zbytecne, stoji Ti to za to? Jinak ke Tve otazce: z webu se da aktualisovat jenom na posledni versi, ktera je v pohode, dokonce mam pocit, ze je mozna malinko rychlejsi nez predchozi. Jinak fw jsem updatoval co mam pcko uz 3x a nikdy jsem nepozoroval zadny viditelny rozdil v cemkoli.
Kdyz tohle ctu napada mi jedine, k cemu tedy 3x aktualizovat se vsi tou praci kolem? Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes
kdyz aktualizuji, tak proto, ze si myslim, ze tvurci opravili nejake chyby co nasli, a pokud vim tak aktualizace nemusi vzdycky znamenat viditelne zlepseni founu, muzou byt opraveny chyby co nejsou take viditelne pri praci s founem Mrknutí
uložena
Conrad
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #39 v: 23. Prosinec 2005, 18:44 »

kdyz aktualizuji, tak proto, ze si myslim, ze tvurci opravili nejake chyby co nasli, a pokud vim tak aktualizace nemusi vzdycky znamenat viditelne zlepseni founu, muzou byt opraveny chyby co nejsou take viditelne pri praci s founem Mrknutí

Chyby,ktere nejsou viditelne a neprojevuji se negativne mne nechavaji v klidu stejne jako zvuky,ktere jsou mimo hranici vnimani lidskeho ucha
uložena

Conrad
peterss
Anonym
« Odpověď #40 v: 23. Prosinec 2005, 23:27 »

Chyby,ktere nejsou viditelne a neprojevuji se negativne mne nechavaji v klidu stejne jako zvuky,ktere jsou mimo hranici vnimani lidskeho ucha
chyby, ktere nejsou viditelne a nedelaji mi prekazky v praci s founem sou pro mne mouchy, ktere umim projit a nedelaji mi problemy, jenze tady se chytaji mouchy ktere uzivateli vadi tak raz za pul roku Mrknutí
uložena
kuliferda
Uzivatel
Telefon: Z600,P910i,K800i,W810i,W910i,Satio,Car-100,MBW-150 Executive Edition

Zobrazit profil
« Odpověď #41 v: 27. Prosinec 2005, 07:52 »

Potrebuju prosim radu!!! Nainstaloval jsem UPDATE SERVIS, pri instalaci zadne chybove hlasky hlasky nebyli, takze se vse zdalo byt v poradku. Pri spusteni programu to funguje tak. Nabidka jazyka CESTINA, dalsi vyber mam ZACATEK nebo KONEC. Ja volim ZACATEK, potom je SMLUVNI UJEDNANI potvrzuji SOUHLASIM, dalsi polozka je vyber pripojeni, potvrzuji prave pripojeni "STEJNY KONEKTOR JAKO MA P910i. Dalsi okno je priprava tel. "VYPNUTI, VYNDANI BAT., VYNDANI SIM, VLOZENI BAT., VLOZENI TEL. DO KOLEBKY". S dalsim oknem mam problem. Hlasi mi " NENI PRIPOJENA KOLEBKA!". Coz je blbost protoze pripojena je. Zkousel jsem varianty  se zap. tel., zap. tel. bez SIM a porad stejny. Zvlastni je ze kdyz je tel. zapnuty a spustim UPDATE SERVIS az do toho krytyckeho okna, tak se v pohode dostanu do dat v tel. prez PCSuite, takze moje PC o tel. vy a komunikuje s nim! A ted prosim radte, kde delam chybu. Diky
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #42 v: 27. Prosinec 2005, 10:01 »

Potrebuju prosim radu!!! Nainstaloval jsem UPDATE SERVIS, pri instalaci zadne chybove hlasky hlasky nebyli, takze se vse zdalo byt v poradku. Pri spusteni programu to funguje tak. Nabidka jazyka CESTINA, dalsi vyber mam ZACATEK nebo KONEC. Ja volim ZACATEK, potom je SMLUVNI UJEDNANI potvrzuji SOUHLASIM, dalsi polozka je vyber pripojeni, potvrzuji prave pripojeni "STEJNY KONEKTOR JAKO MA P910i. Dalsi okno je priprava tel. "VYPNUTI, VYNDANI BAT., VYNDANI SIM, VLOZENI BAT., VLOZENI TEL. DO KOLEBKY". S dalsim oknem mam problem. Hlasi mi " NENI PRIPOJENA KOLEBKA!". Coz je blbost protoze pripojena je. Zkousel jsem varianty  se zap. tel., zap. tel. bez SIM a porad stejny. Zvlastni je ze kdyz je tel. zapnuty a spustim UPDATE SERVIS az do toho krytyckeho okna, tak se v pohode dostanu do dat v tel. prez PCSuite, takze moje PC o tel. vy a komunikuje s nim! A ted prosim radte, kde delam chybu. Diky

skus zrusit zaskrtnuti, ktere oznamuje pripojeni v ikone v liste vedle hodin, me se pak update povedl  Mrknutí
uložena
sandys
Anonym
« Odpověď #43 v: 23. Listopad 2007, 10:57 »

Tak se chystam aktualizovat firmware, ale potreboval bych vedet, kde se da momentalne stahnout nejnovejsi firmware pro P910i a cestina do neho
Dekuji
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #44 v: 23. Listopad 2007, 11:29 »

SEUSII, navod mas na techto strankach...  Mrknutí
http://semania.cz/content/view/1383/2/
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3] 4 5  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P910i - novy firmware R5A02
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 18 dotazů.