SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
05. Duben 2025, 19:05

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem pri nabijeni k700i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problem pri nabijeni k700i  (Zobrazeno 2788 x)
martanos
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 03. Únor 2007, 10:12 »

Ahoj,mam problem se soni ericssonem K 700i,pri nabijeni telefon stale hlasi optimalizovane nabijeni
kdyz ho necham vyplej tak se zapina a vypina,to vse jen kdyz je pripojen k nabijecce.
nevite kde muze bejt chyba?
predem dekuji.
uložena
Panter
Anonym
« Odpověď #1 v: 03. Únor 2007, 10:56 »

mam ten samej problem tak sem koupil baterii a nepomohlo to telefon bezi normalne ale nabijeni nejde je to jako spatny kontakt ale telefon sem cistil a nic tak pokud by mohl nekdo poradit bylo by to super praskl mi na nem displej a nevim jestli se vyplati kupovat ho kdyz nevim jestli se da odstranit zavada s nabijenim predem dekuji za rady a omlouvam se ale prislo mi zbytecne zakladat nave tema se stejnou veci
uložena
Panter
Anonym
« Odpověď #2 v: 03. Únor 2007, 14:09 »

hele tak sem mluvil pres icq s technikem odsud a prej je to spatny dobijeci obvod a je opravitelny za 550 tak to asi zkusim nechat udelat takze preju hodne stesti a zdar
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 03. Únor 2007, 18:15 »

mam ten samej problem tak sem koupil baterii a nepomohlo to telefon bezi normalne ale nabijeni nejde je to jako spatny kontakt ale telefon sem cistil a nic tak pokud by mohl nekdo poradit bylo by to super praskl mi na nem displej a nevim jestli se vyplati kupovat ho kdyz nevim jestli se da odstranit zavada s nabijenim predem dekuji za rady a omlouvam se ale prislo mi zbytecne zakladat nave tema se stejnou veci

Ale do displeje bych asi neinvestoval, ten uz je preci jen docela drahej.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
martanos
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 04. Únor 2007, 21:48 »

Az te to opravi tak dej vedet zda to byl ten dobijeci obvod,a kolik stala oprava.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem pri nabijeni k700i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 18 dotazů.