SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 13:22

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nefunkcni klavesnice
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nefunkcni klavesnice  (Zobrazeno 6060 x)
erl
Anonym
« v: 31. Leden 2007, 19:59 »

Dobry den,

rad bych se nekoho zeptal, zda nema zkusenosti, popr. primo nevi, kde by mohl byt problem s klavesnici.
Jednoho dne mi prestaly fungovat nektere klavesy (7,8,9, leve hlavni tlacitko, tlacitko na navrat, tlacitko na foceni) a joystick (smer dolu, smer doleva). Telefon jsem rozebral, vse dukladne vycistil, nasledne sesrouboval zpet, vysledek nulovy. Opet jsem jej tedy cely rozebral, objednal si desku klavesnice a nasledne ji vymenil za starou, vysledek opet nulovy. Zkousel jsem take telefon "hodit" do celkoveho tovarni nastaveni, dokonce i vyhledat novy firmware pres "Update Service", zadny vsak neni a vysledek tedy do tretice opet nulovy.

A ted zasadni otazka. Nevite kde by mohl byt problem, popr. nestalo se Vam to? Za kazdy "naznak" dekuji.

Erl
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 31. Leden 2007, 20:05 »

Prisel tvuj telefon do styku s vodou? Tim by to mohlo bejt, ze by pekne zoxidoval.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
erlis
Anonym
« Odpověď #2 v: 31. Leden 2007, 20:15 »

Neprisel. Ale pred 2 mesici pred tim, se mi zacaly dit s telefonem divne veci. Preskakovaly profily, neslo ho vypnout a nekdy naprosot nereagoval. Potom vse prestalo a az za nejaky ten patek jsem se dostal do stavu poloviny nefunkcnich klaves.
uložena
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 31. Leden 2007, 20:20 »

Mas na telefon zaruku? Dal bych ho rovnou na zaruku, protoze to vypada na nejakou vetsi zavadu nez nejakej problem s fw. kterej doma prehrajes...
uložena

garfield001
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro, W995, K800i.

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 31. Leden 2007, 20:22 »

Kdyz uz vymenil desku, tak asi bude po zaruce.  Mrknutí
uložena

Sony Ericsson K700i, D750i, W800i, K800i, F100i Jalou, W995, XPERIA mini, XPERIA mini pro.
erl
Anonym
« Odpověď #5 v: 31. Leden 2007, 20:33 »

Je po zaruce, jsem si toho vedom. Nicmene, rad bych se vas zeptal pri teto prilezitosti, zda se kdyztak nenajde nahradni dil a to presneji hlavni deska, plne funkcni.
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 31. Leden 2007, 20:42 »

http://www.telel.cz/telel/velkoobchod/dily--3--2--4--Sonyericsson-Desky-klavesnice.html
uložena

erl
Anonym
« Odpověď #7 v: 31. Leden 2007, 20:45 »

Tu jsem prave vymenil, myslel jsem, jeslti nekdo nahradni dily neprodava celou tu hlavni desku.
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 31. Leden 2007, 20:48 »

skus pohladat na nete v shope (to sa ale vyplati kupit rovno novy mobil)
alebo si daj inzerat do bazaru na semanii ze kupis dosku alebo mobil s poskodenym displejom
uložena

ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 31. Leden 2007, 22:02 »

Doporucuji napsat Filipu Ludvikovi z tech.podpory. Treba bude vedet jak opravit a i za jakou castku.
uložena

caw
Anonym
« Odpověď #10 v: 20. Srpen 2007, 12:47 »

Mam podobny problem. Z hodiny na hodinu mi prestaly fungovat klavesnice 1,2,3 joystick doprva a jooystick dolu. Jo a taky ta leva horni klavesa nad navratovou klavesou. V Opere ale joystick fungoval vsemi smery - stejne tak v nekterych hrach. Ovsem v ovladani telefonu ne. Pouze kdyz zacne stmivat displej a ja pohnu joystickem , tak se displej rozjasni - a to pohnu li jakymkoliv smerem.
Myslel jsem tedy, ze prehrat FW by melo stacit. SEUS mi ovsem zahlasil, ze mam nejaktualnejsi FW a ze tedy nic nestahnu a nenainstaluji.
Proto jsem prehral FW rucne a je to vse stejne. Budu to muset asi vyreklamovat. Ovsem to ma jeden hacek - nemohu sehnat zalohu FS od t-mobilu apod. Mate nekdo tyto soubory zazalohovane a byli by jste ochotni mi je zaslat? Diky moc.
uložena
Milous
Anonym
« Odpověď #11 v: 21. Srpen 2007, 07:15 »

Je to zvlastni, jak kazdemu prestane fungovat neco jineho. Me napriklad z niceho nic prostredni sloupec klavesnice (2,5,8,0), ale ovladaci klavesy a joystick bez zmen, tedy funkcni. V pripade joysticku ne tak docela, uz dlouho zlobi. Mam telefon pres dva roky (k750i), pre dokem mi upad do piva, fen ho spravil - pravda od te doby nefoti, pravdepodobne zapatlany (zoxidovany) kontakt na koncovce tlacitka, pac zaostruje. Pred mesicem a pul spadl do rybnika, vyschl a normalne fungoval zase dal, ale je to 3 tydny, co proste pres noc prestala fungovat tretina klavesnice. Mel jsem za to, ze vymenit desku klavesnice bude stacit, ale jak popisuje "erl", tohle nemusi byt reseni, jen vyhozene penize. Jinak nikdy jsem ho necistil ani nerozebiral, proste nebyl cas - ma nekdo nejakej osvedcenej navod jak ho poradne vypucovat, popripade jake prostredky pouzit v pripade drobne oxidace a pod.

Diky
uložena
PeteK
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 24. Srpen 2007, 10:35 »

Zdravim. Mam ten samy problem. Z niceho nic mi nejdou klavesy 1,2,3 joystick dolu a doprava a nakonec jeste nejde mobil vubec vypnout. Nedavno jsem mel jiz 3 reklamaci na displey - jedna z toho byla neuznana, takze o vymene nemuze byt rec, ale toto uz me opravdu stve. Mam telefon skoro 2 roky! Rozhodl jsem se, ze ho odnesu do prodejny a reklamuji, co jineho s tim, kdyz ho nemuzu rozebehnout! Doufam, ze mi ho opravi behem par dni.
Kdyby nekdo vedel jak to opravit, ci jestli to je jen softwarova chyba , aÂť se mi ozve na mail. Dik.
uložena
PeteK
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 10. Září 2007, 18:04 »

Tak uz mi volali. Oprava byla prijata a daji mi bud novy mobil , nebo penize. Uvidime. Ale hlavne, ze to uznali.
uložena
PeteK
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 13. Září 2007, 10:36 »

Tak sem si nakonec zvolil novy telefonv ty cene. Vlastne bych si stejne koupil novy. Takze mam K 800i. Doufam, ze ten bude slapat lip. TAk konec debaty, jdu ho vyzkouset!Zdar
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nefunkcni klavesnice
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.053 sekund, 16 dotazů.