SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
20. Květen 2025, 12:07

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: displej D750i a neviditelne kontakty
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: displej D750i a neviditelne kontakty  (Zobrazeno 2255 x)
Samo
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 30. Leden 2007, 23:24 »

Mam D750i od maja 2006 a nemal donedavna ziadne problemi.Asi pred mesiacom som pripojil fon na PC cez USB kabel z dodavky k fonu a zacal sa spravaÂť divne.Po pripojeni sa displej rozblikal potom sa displej vypol, zasvietil a tak sa to zopakovalo 2 krat. Potom sa fon vypol a trvalo asi 5 min. nez sa mi ho podarilo znova zapnuÂť a prihlasiÂť do siete T-mobil SK. Odvtedy sa mi stane ze ked hladam v kontaktoch tak oznacene meno ktore by malo byÂť vysvietene na displeji biele pismena na tmavomodrom pozadi nefunguje,vidim len bieli displej akoby tam bolo prazdne miesto.Chova sa to akoby som pri pisani vo WORDE zvolil na bielom podklade farbu pisma bielu.Ostatne kontakty nad aj pod oznacenym kontaktom su citatelne OK, tmave pismena na bledom pozadi.Ialsia vychytavka,pri vyvolani menu sa oznacena ikona bezne nachadza v svetlomodrom kruhu.Ked je displej zblbnuty ikona sa zobrazi v obdazniku ciernej farby. Tato chyba nie je zatial trvala a povodny stav obnovym vypnutim a zapnutim fonu.Ten displej obcas blikal pri prenasani a sÂťahovani suborov z fonu do PC.V servise mi hovorili ze by to mohla sposobiÂť vlhkosÂť a oxidacia vo fone.V robote pouzivam puzdro z PVC doma je bez puzdra.Mal uz niekto takyto problem s tymto fonikom?
uložena
MetalKalic
Anonym
« Odpověď #1 v: 31. Leden 2007, 05:29 »

A co tema, zkousel si ho zmenit?
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 31. Leden 2007, 08:21 »

Vypada to spis na spatnej displej. Mas na telefon zaruku? Chtelo by to reklamovat.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Samo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 01. Únor 2007, 00:09 »

fonik ja kupeny v akci u operatora T-mobile SK a ja som sa bol spytaÂť v nezmluvnom servise a tu reklamaciu v T-mobile mi tiez poradili.Pojdem sa spytaÂť do T-mobile co mi povedia,dufam ze mi ponuknu nahradny fonik ak si ho budu chcieÂť nechaÂť na dlhsie ako 24hod.
Iakujem za rady
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 01. Únor 2007, 07:28 »

Pokud mas zaruku, tak reklamace bude nejlepsi.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: displej D750i a neviditelne kontakty
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.035 sekund, 15 dotazů.