SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
06. Červen 2025, 12:13

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Tipy,triky (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: cislovani fotek na P990i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: cislovani fotek na P990i  (Zobrazeno 4113 x)
kutil
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 23. Leden 2007, 07:17 »

ma nekdo zkusenosti s nastavenim cislovani fotek ve fotaku na P990i? Nenasel jsem nikde zadnou moznost a je trochu neprijemne, ze cislovani zacina vzdy od zacatku kdyz se fotky v pecku smazou. Predtim jsem mel D750i a tam mi to plne vyhovovalo ze se cislovalo stale dal a dal a dal Grin. Treba funguje nejakej trik, ale zatim o nicem nevim Undecided. A nikde jsem nenasel moznost vlozit do fotky datum a cas, zrejme o to taky pecko prislo. Cry
uložena

P990i+1Gb MSD+HBH-PV705
Pnaky
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE P990i + K750i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 27. Leden 2007, 15:28 »

Co se tyce datumu a casu ve fotkach, tak to mne taky chybi tahle funkce ale co se da delat... Ale muzes pouzit dodatecne exif informace z fotek... Napriklad IrfanView je umi...
uložena

>> Nokia 5110 > Alcatel One Touch Easy DB > Nokia 7110 > Siemens S55
>> SonyEricsson K750i [FW: R1N005] (32MB + 64MB MSPD) + VDF P5MVZ
>> SonyEricsson P990i [FW: R9F011]  (62MB + 64MB MSPD) + HPM-70 + O2 Pohoda + Pierre Cardin No. 128
trepka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 30. Leden 2007, 14:29 »

ma nekdo zkusenosti s nastavenim cislovani fotek ve fotaku na P990i? Nenasel jsem nikde zadnou moznost a je trochu neprijemne, ze cislovani zacina vzdy od zacatku kdyz se fotky v pecku smazou. Predtim jsem mel D750i a tam mi to plne vyhovovalo ze se cislovalo stale dal a dal a dal Grin. Treba funguje nejakej trik, ale zatim o nicem nevim Undecided.
je to drbani pres hlavu ale nech si tam vzdy posledni fotku a on to pochopi...  Cheesy
uložena
kutil
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 30. Leden 2007, 16:10 »

no tak presne tohle me taky napadlo,ale bal jsem se takovou troufalost vyslovit Grin a vida je to tak, v dnesni skvele dobe technickych zazraku si musi ceska hlava pomoci sama  Tongue
uložena

P990i+1Gb MSD+HBH-PV705
trepka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 30. Leden 2007, 16:18 »

no tak presne tohle me taky napadlo,ale bal jsem se takovou troufalost vyslovit Grin a vida je to tak, v dnesni skvele dobe technickych zazraku si musi ceska hlava pomoci sama  Tongue
je to trochu skoda, ze nam soudruzi z SE nedali moznost nastavit si krom chovani pocitadla i masku ukladane fotky - ja bych si tam datum vrznul hned, tahat to z EXIFu neni problem, ale je to nekolik kroku navic...
No nic nespokojeneho mne to necini, do Pecka jsem si uz nacpal tolik uzitecnyho a tak mi pomaha, ze jsem nadsenej uzivatel i pres takoveto prkotinky, nakonec je hezke ze smartphone vyzaduje smarthead k smartobsluze  Grin Cool
uložena
kutil
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 30. Leden 2007, 16:32 »

svata pravda. s peckem jsem taky maximalne spokojenej a tak mi nejake to cislo hlavu neutrhne:-) jen je to neprijemne, kdyz clovek zapomene a taha fotky do PC a nahodou je prepise Cry . No alespon musim mit v PC poradek, takze ve finale to vlastne k necemu dobre preci jen je Grin
uložena

P990i+1Gb MSD+HBH-PV705
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Tipy,triky (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: cislovani fotek na P990i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.055 sekund, 17 dotazů.