SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Květen 2025, 02:38

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: funkce Kalendar-odlozeni schuzek
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: funkce Kalendar-odlozeni schuzek  (Zobrazeno 5894 x)
otas
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 14. Červenec 2005, 08:23 »

Pri zadani pripomenuti schuzky v Kalendari se ozve v prvy cas, ale nabizi pouze 3 moznosti Odlozit, Hotovo a Tiche. Ovsem Odlozit je bez moznosti dalsi volby, je tam nastaveno defaultne 5 minut.Vetsinou je potreba  odlozit o delsi cas, stale klikat po 5 minutach nebo otevirat flip a posunout to rucne v Kalendari, to uz ztraci efekt.Tak pouzivam v situacich, kdy neni cas se tim zabyvat , Hotovo a pozdeji, pokud si vzpomenu,tak to tam bouchnu znovu. Ma nekdo zkusenosti s timto problemkem?
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #1 v: 14. Červenec 2005, 08:27 »

Pri zadani pripomenuti schuzky v Kalendari se ozve v prvy cas, ale nabizi pouze 3 moznosti Odlozit, Hotovo a Tiche. Ovsem Odlozit je bez moznosti dalsi volby, je tam nastaveno defaultne 5 minut.Vetsinou je potreba  odlozit o delsi cas, stale klikat po 5 minutach nebo otevirat flip a posunout to rucne v Kalendari, to uz ztraci efekt.Tak pouzivam v situacich, kdy neni cas se tim zabyvat , Hotovo a pozdeji, pokud si vzpomenu,tak to tam bouchnu znovu. Ma nekdo zkusenosti s timto problemkem?
Odlozit o volitelny cas, jako treba kdyz se zobrazi vyzva na PC v LotusNotes, skutecne nelze...
Tohle byla vyhoda Siemensu, vsechny tyhle drobne prkotinky se dali patchovat primo do flashe a kazdy tak mel to, co mu vyhovovalo...
uložena
otas
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 14. Červenec 2005, 08:38 »

Pri zadani pripomenuti schuzky v Kalendari se ozve v prvy cas, ale nabizi pouze 3 moznosti Odlozit, Hotovo a Tiche. Ovsem Odlozit je bez moznosti dalsi volby, je tam nastaveno defaultne 5 minut.Vetsinou je potreba  odlozit o delsi cas, stale klikat po 5 minutach nebo otevirat flip a posunout to rucne v Kalendari, to uz ztraci efekt.Tak pouzivam v situacich, kdy neni cas se tim zabyvat , Hotovo a pozdeji, pokud si vzpomenu,tak to tam bouchnu znovu. Ma nekdo zkusenosti s timto problemkem?
Odlozit o volitelny cas, jako treba kdyz se zobrazi vyzva na PC v LotusNotes, skutecne nelze...
Tohle byla vyhoda Siemensu, vsechny tyhle drobne prkotinky se dali patchovat primo do flashe a kazdy tak mel to, co mu vyhovovalo...
:-((
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #3 v: 14. Červenec 2005, 09:07 »

odlozit o stanoveny cas by bylo hezke, ale zase na druhou stranu, 4 vteriny, nez udalost preplanuji, mne nezabiji ani na jednani.
uložena
otas
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 14. Červenec 2005, 10:53 »

odlozit o stanoveny cas by bylo hezke, ale zase na druhou stranu, 4 vteriny, nez udalost preplanuji, mne nezabiji ani na jednani.
Souhlas, 4s neni moc. Ale jsou situace, a nejen pri rizeni auta, kdy to proste neni ono.Taky zalezi, jak to intenzivne vyuzivas.Ja mam kalendar dost plny.
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #5 v: 14. Červenec 2005, 11:12 »

jo, to ja taky, ale planuju efektivne, tzn. vetsinu veci stiham, jak je treba. A v aute se o telefon nestaram, to ridim. Na volani mam HF a vic nic mne nezajima. At si pcko kvici.........
uložena
otas
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 14. Červenec 2005, 11:55 »

jo, to ja taky, ale planuju efektivne, tzn. vetsinu veci stiham, jak je treba. A v aute se o telefon nestaram, to ridim. Na volani mam HF a vic nic mne nezajima. At si pcko kvici.........
hmm, tak to jsi dobry, ja nestiham pravidelne...
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #7 v: 14. Červenec 2005, 14:27 »

hmm, tak to jsi dobry, ja nestiham pravidelne...
hm, tak na co planujes:o)
uložena
Vooky
Uzivatel
Telefon: SE P990i

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 21. Červenec 2005, 10:10 »

Taky me pomerne zarazi a mrzi, ze P 910 takovou moznost nastaveni nema. Souhlasim s otasem, je to neprijemny to porad prehazovat.Škoda
uložena

N 6510 - N 6600 - SE P910i - SE P990i  O2
zutro
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 02. Březen 2006, 20:44 »

Tak jsem mozna nasel reseni, mam to vyzkouseno. Opravdu to nahradi systemovy "upozornovac" a pri stisku snooze je nabidnuta doba o kolik minut hodin ci dni se ma pripomenout pozdeji.
popis pomoci ktereho jsem to nasel:http://www.allaboutsymbian.com/software/item/AquaAlarm_for_UIQ1.php
stranky vyrobce: http://www.pockettorch.net/soft/aquaalarm%20-%20uiq/aquaalarm%20-%20uiq.html
Ted uz ten soft jenom sehnat Mrknutí
Z.
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #10 v: 02. Březen 2006, 21:34 »

Tak jsem mozna nasel reseni, mam to vyzkouseno. Opravdu to nahradi systemovy "upozornovac" a pri stisku snooze je nabidnuta doba o kolik minut hodin ci dni se ma pripomenout pozdeji.
popis pomoci ktereho jsem to nasel:http://www.allaboutsymbian.com/software/item/AquaAlarm_for_UIQ1.php
stranky vyrobce: http://www.pockettorch.net/soft/aquaalarm%20-%20uiq/aquaalarm%20-%20uiq.html
Ted uz ten soft jenom sehnat Mrknutí
Z.

neni to nahodou soucast aplikace Aqua Kalendar ?
uložena
Fujeer
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 02. Březen 2006, 21:39 »

Neni kam spechat Grin
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #12 v: 02. Březen 2006, 21:44 »

Myslim, ze je to zvlast.
uložena
Golf
Uzivatel
Telefon: iPhone 3GS 32GB

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 02. Březen 2006, 21:47 »

Asi je to fakt zvlast, ted jsem na to koukal...

Features in version 4.0:
- Birthdays view with photos.
- Advanced delete options.
- Show only upcoming repeat events option.
- Show text in month view.
- Hotkeys for Motorola supported.
- Speed greatly increased.
- Stable and powersave work.

Features of AquaCalendar:
- Today view with Tasks and Messages.
- Busy and Hour day and week views.
- Month,Month with details and Four month view.
- Period view.
- Categories, Templates and Icons support.
- Birthdays support.
- Find, Remove entries functions.
- Dial on Reminder popup, no need to search Contact.
- Flip closed and Full screen mode.
- One hand usage.
- Fully customizable
- Scalable fonts and zooming
uložena

SE P910i  (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 v: 03. Březen 2006, 00:00 »

Tohle umel pred 10 lety Psion Siena naprosto perfektne: Na zmacknuti mezerniku odlozil udalost o 5 min, kolikrat se zmackl po sobe, tolikrat 5 min se odlozil. Bez chyby. A dnes to neumi spicka smartu!
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: funkce Kalendar-odlozeni schuzek
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 18 dotazů.