SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
18. Duben 2025, 06:09

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: CAMDRIVER - vylepseni vlastnosti foÂťaku, porad s nemuzu rozhodnout K750ixw810i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: CAMDRIVER - vylepseni vlastnosti foÂťaku, porad s nemuzu rozhodnout K750ixw810i  (Zobrazeno 2491 x)
grinap
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 17. Leden 2007, 19:12 »

Mohl by mi nekdo poradit jak si zlepsit vlastnosti foÂťaku? Mam aktualni verzi 5,3, chtel bych si tam nahrat nejakou lepsi, abych mel ostrejsi fotky, lepsi makro, atd... ale bohuzel vubec nevim jak to udelat. Mohl by mi tady nekdo prosim napsat nejaky jednoduchy a strucny navod jak to provest? Pokud mozno navod jako pro *****a Embarrassed

Jinak porad premyslim nad tim, ze bych vymenil K750i za W810i, ale co mo nejvic vadi, ze nema tu krytku foÂťaku. Jelikoz jsem moc sikovnej a aktivista na cisteni cocky foÂťaku(povedlo se mi 2x setrit tu antireflexni vrstvu) tak je to pro me docela dulezita vlastnost tam tu krytku mit. Kdyz bude ten mobil porad nekde lezet, tak se prece musi ta cocka poskrabat.
  Jinak by mi taky vadilo, ze se kvuli tomu neda rychle aktivovat foÂťak a ten stred je taky nejakej vachrlatej, co jsem si tak procital fora.
uložena
MetalKalic
Anonym
« Odpověď #1 v: 18. Leden 2007, 05:51 »

Informace o zmene CamDriver najdes v tuningove sekci, ale zadne zazraky necekej - kvalitu fotek uz spise limituje samotna optika telefonu, ne software. A jak se Ti podarilo tu antireflexni vrstvu setrit?
uložena
misino
Anonym
« Odpověď #2 v: 18. Leden 2007, 13:13 »

Odporucam predat telefon a kupit fotak... Smajlík
uložena
Mr.Jelen
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 18. Leden 2007, 13:51 »

tak ja mam w810i asi pul roku a cocka je jako nova ani skrabanec, co se tyce rychleho pusteni fotaku tak tam je na to tlacitko, a co se tyce toho stredu tak je zatim podle me nejlepsi ze vsech SE, jelikoz jeste vlastim k800i a ten joyistick mi nesedi.
a pokud to chces na fotky tak si kup bud digital a nebo k800i:P
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: CAMDRIVER - vylepseni vlastnosti foÂťaku, porad s nemuzu rozhodnout K750ixw810i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 14 dotazů.