SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
18. Březen 2025, 23:08

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Øeseni problemu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K800i - zmenseni fontu - jde to nejak?
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K800i - zmenseni fontu - jde to nejak?  (Zobrazeno 7638 x)
Forsaken
Anonym
« Odpověď #15 v: 18. Leden 2007, 02:15 »

ake vyhody ma pre teba vlastne UIQ? lebo prosta veta "pre mna to najhlavnejsie - UIQ" mi nic nehovori, resp. nehovori nic o tom, co sa ti na tom tak hrozne paci Smajlík
co sa ostatnych veci, co si vymenoval tyka.. cybershot je len technologia, ale nepridava ziadne vlastnosti, ktore by o nokie neboli nijako zastupene (CarlZeiss).
Walkman trieda - dajme tomu, ze je to nieco unikatne, ale nepridava to pokial viem ziadnu funkciu, ktorej absencia u nokie by vyrazne znizovala pouzitelnost mobilu na prehravanie hudby, okrem toho, veci, co si vymenoval takmer vyhradne zavisia od vkusu. To ako keby si porovnaval KOSS a Sennheiser - obidve su spicka, len kazde pre niekoho ineho.
Mal som skor na mysli nejake podstatne a dolezite funkcie, vychytavky alebo vlastnosti, ako napr. APR u nokie alebo HW tlacitka pre ovladanie hudby, opakovany budik a multitasking u SE (hovorime o dumb phonoch).
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #16 v: 18. Leden 2007, 02:24 »

UIQ - dotykovy displej, moznost dohrania aplikacii, multitasking, stabilita (uiq nema len p990 tak pozor  Mrknutí ), struktura (uiq aplikacie dokazu z mobilu dostat viac ako s80 alebo s60), privetivejsie ku grafickemu doladovaniu, celkovo privetivejsie rozhranie
toto su vyhody pre mna
a walkman telefony od SE maju vacsi uspech ako rovnaka trieda od nokie
je pravda ze nokiu drzi na prvom mieste hlavne low-end trieda kde SE nema take zastupenie (zatial co nokia tam ma polku portfolia)
uložena

Forsaken
Anonym
« Odpověď #17 v: 18. Leden 2007, 02:38 »

hh, uz je to tu dost dlho OT, sa divim, ze nam to este nikto nezamkol Cheesy
kazdopadne hovoril som o dumb phonoch, nie smartoch.. asi si tam prehliadol tuto moju vetu, kedze si sa zameral vyhradne na UIQ( =smart).
A nenasiel som tych fonov s UIQ nijak moc.. v podstate len par SE rady PXXX :/
zatial mam dojem, ze pre cloveka, co na displeji hlada informacie a text a pouziva telefon ako pracovny nastroj, je lepsia nokia, zatial co pre ludi, co od telefonu ocakavaju zabavu, fotenie a hudbu, je lepsi SE.. patrim do prvej skupiny, aj ked telefon u mna momentalne nahradza aj fotak aj mp3 prehravac... skoda len, ze mi K800i tak paradne sadol do ruky.. bodaj by nieco take mala nokia so symbianom Sad
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Øeseni problemu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K800i - zmenseni fontu - jde to nejak?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.037 sekund, 18 dotazů.