SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 19:59

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nelze kopirovat nove java aplikace ani hry
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nelze kopirovat nove java aplikace ani hry  (Zobrazeno 3420 x)
Chicken
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 14. Leden 2007, 13:22 »

Pri kopirovani aplikaci nebo her do telefonu zacne tel. hlasat "Pamet zaplnena, pred pokracovanim odstrante nektere soubory."  Undecided Pritom pamet telefonu mam 23MB volnyho a pamet karty mam jeste vic nez 1200MB. Zkousel sem vypnout zapnout telefon.. nepomaha.  Cry
A jeste jedna vec - po te hlasce se otevre jakesi okno se stavem pameti (ve slozkach obrazky, sms, hry, aplikace...) - da se nejak otevrit i za normalnich okolnosti z menu telefonu ? (tlacitka + a - na boku telefonu, maji jenom informativni charakter o stavu pameti,ale nedavaji komplexni prehled.
Diky za rady !!!
uložena
MetalKalic
Anonym
« Odpověď #1 v: 15. Leden 2007, 06:44 »

To okno se stavem pameti najdes v Prohlizeci souboru. Zkus smazat nektere Java aplikace nebo hry.
uložena
Chicken
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 15. Leden 2007, 16:46 »

Zkousel sem to znovu a opet to rikalo to stejny. Nakonec jsem smazal jednu aplikaci a podarilo se mne tam nahrat 2 hry a 3 apps a nic to nerikalo,tak snad to nejakou dobu vydrzi  Roll Eyes to s tou pameti sem nasel,dky  Cheesy
jen mne zacala blbnout ctecka - dam tam kartu a 3 minuty se treba nic nedeje a pak se "mozna" zacinou nacitat data a podle toho jak se ji chce se da na ni i neco zapisovat. Nevite kde muze bejt problem (mam SanDisk MSPD - 2GB) kdyztak poradte nejakou spolehlivejsi ctecku na MSPD (ta moje mne stala 160s DPH, je to 23in1 a zacinam pochybovat o jeji kvalite..  Undecided
uložena
MetalKalic
Anonym
« Odpověď #3 v: 16. Leden 2007, 06:28 »

No, zkus tu kartu vyzkouset v jinem PC na jine ctecce, jestli nahodou neni ta karta vadna, kdyz blbne v pocitaci i v mobilu.
uložena
Chicken
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 16. Leden 2007, 13:52 »

No blbne jenom v te ctecce  Undecided (na tu se da spolehnout,jak na nevernou manzelku  Undecided ) v mobilu s ni problem nemam - ty apps se ukladaji rovnou do pameti telefonu, takze by to nemelo mit vliv (a to co se mne stalo byl asi ojedinelej pripad). Pri vypinani compu mne tam skoci okno, ze mam pockat nez se ukonci aplikace : Card reader lookup window.. ale premyslim a myslim, ze sem zadnej soft k te ctecce neinstaloval..tak teda nevim cim to  Embarrassed

EDIT :
http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Type=S&Shortcut=NOH-CAX02901L to je ona  Angry nesel sem k tomu i ovladace na CD, ale ty asi vyrabel nejakej cong na kolene. zacinam se koukat po novy ctecce, tahle je napytel.. pomuze mne nekdo s vyberem ?  Undecided
strop je tak 350 s DPH..(uvital bych kdyby umela CompactFlash + MSPD) diky  Mrknutí
« Poslední úprava: 16. Leden 2007, 14:58 od Chicken » uložena
MetalKalic
Anonym
« Odpověď #5 v: 16. Leden 2007, 15:56 »

Ja mam Apacer (http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Type=S&Shortcut=APE-2055150904) a v pohode, akorat mi rusi TV kartu.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nelze kopirovat nove java aplikace ani hry
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.03 sekund, 15 dotazů.