SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Květen 2025, 19:40

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: java gmail
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: java gmail  (Zobrazeno 5364 x)
ZoSo
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 12. Leden 2007, 00:01 »

Nekde jsem se docetl, ze existuje aplikace pro K800i v jave - gmail. Muzete mi o tom rict neco vic, popr. kde se da stahnout? Na foru jsem o tom nic nenasel...diky
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 12. Leden 2007, 00:13 »

chod cez mobil na stranku gmail.com a tam si ju stahnes, funguje tak ze ti v urcitych intervaloch cekuje tvoj gmail ucet a upozorni ta na novy mail
uložena

garfield001
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro, W995, K800i.

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 25. Leden 2007, 12:08 »

No kontrolovat gmail ucet zvlada i emailova klient co mas v K800i a nemusis vubec zapinat javu.
Nejak mi nedochazi smysl instalace java aplikace.
uložena

Sony Ericsson K700i, D750i, W800i, K800i, F100i Jalou, W995, XPERIA mini, XPERIA mini pro.
Fester
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 05. Březen 2007, 22:20 »

Nekde jsem se docetl, ze existuje aplikace pro K800i v jave - gmail. Muzete mi o tom rict neco vic, popr. kde se da stahnout? Na foru jsem o tom nic nenasel...diky
Ahoj, pouzivam to a je to na www.gmail.com/app a dej dovnload , prez WNW to nejde, nepovoluje stahovanim, stahnul jsem to prez Operu 3 mini.
uložena

uzivej dokaÂť zijes :-)   K750i :-)
Jod
Anonym
« Odpověď #4 v: 30. Březen 2007, 10:29 »

No myslim ze ten javovsky klient zere menej dat. MinimalizovaÂť sa to da tak neni problem. Gmail este nepodporuje IMAP, takze cez POP3 Âťaha vsetky mail. Myslim ze to google tou aplikaciou vyriesil a Âťaha len nazvy a predmety a potom az kliknes ostatne. Ale zda sa mi ze v kontrole mailu na POP3 sa da tiez nastaviÂť aby Âťahalo len predmety.
No neviem ci ked si nastavim interny prehliadac ci mi stiahne vsetky maily co tam mam a tych je mrte abo len niektore.
uložena
Paros
Anonym
« Odpověď #5 v: 03. Květen 2007, 09:52 »

Hlavni smysl je v tom, ze pres tuto aplikaci otevrete prilohy ve Wordu, Excelu a PDF. Respektive otevre je GMail a vam je predlozi otevrene. Funguje to bezvadne, jenom u tabulek v Excelu, pokud jsou nejake slozitejsi, tak je to zobrazeni dost neprehledne.
uložena
quadonix
Uzivatel
Telefon: SE K550i

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 14. Červenec 2007, 20:16 »

No kontrolovat gmail ucet zvlada i emailova klient co mas v K800i a nemusis vubec zapinat javu.
Nejak mi nedochazi smysl instalace java aplikace.

>>>
> Mam SE K550i a v integrovanem mail klientu mi 3 ucty spolehlive funguji, ale gmail mi proste nechodi a nenasel jsem ani nastaveni serveru prichozich a odchozich sprav. Zna nekdo reseni?
uložena

Quadonix
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: java gmail
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.036 sekund, 16 dotazů.