SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
07. Květen 2025, 17:39

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Tipy,triky (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Budik u P990
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Budik u P990  (Zobrazeno 15826 x)
trepka
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 09. Leden 2007, 10:44 »

Opet se ptam na usnadneni si manipulace s budikem. Kdyby mi byvaly stacily ty tri budiky ktere si mohu prednastavit, tak bych byl v pohode neb vystacim s JogDialem a "Escapem"... (ta tri mam pro sichr nastavene na denni buzeni a vzdy vecer si aktivuji ten, ktery potrebuji na rano, protoze vstavam kazdy den jinak, tak to snad ani jinak udelat nejde)...
Tedy kdyz potrebuji zmenit cas buzeni - idealne kdyz jsem rano rozespaly a reknu si, ze si jeste "pulhodky dachnu" tak mi nevyhovuje, ze musim na dany budik tapnout (to jeste nehtem docela jde) a pak musim v nastaveni casu tapat na ty plosky s pulkama cislic - hodiny jdou hrave zmenit JogDialem ale desitky minut a minuty uz vyzadujou fistrona, orezany nehet nebo vytahnout stylus, coz se mi tedy moc nechce - a tak se ptam - nemate na to nejaky trik? Jak prepinat mezi temi cislicemi apod.?
Asi nejjednodussi mi nakonec prijde macknout Alt a pak cislici (preskoci to z hodin na desitky minut), opakovat Alt a cislici a nakonec stisknout JogDial.
Je tedy jeste jine reseni? (Jo a nemam flip - tedy mam, ale v supliku uz pul roku...  Cool)
uložena
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 09. Leden 2007, 11:46 »

Ja pouzivam jako budik planovac, proste si dam ukoly pekne za sebou a kdyz bych po prvnim buzeni nevstal (ale ja vstanu), tak mi za 5 min zvoni dalsi a pak dalsi a pak ..Samotny budik si nechavam jako rezervu, 20 minut pred otevrenim obchodu, abych vedel, kdekoli jsem, ze uz fakt musim.
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
trepka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 09. Leden 2007, 13:49 »

Ja pouzivam jako budik planovac, proste si dam ukoly pekne za sebou a kdyz bych po prvnim buzeni nevstal (ale ja vstanu), tak mi za 5 min zvoni dalsi a pak dalsi a pak ..Samotny budik si nechavam jako rezervu, 20 minut pred otevrenim obchodu, abych vedel, kdekoli jsem, ze uz fakt musim.
A kdyz vstanes hned po prvnim, tak musis zrusit ty ukoly? Mrknutí
Neni to marne, ale pracne je to asi jako ten budik... Roll Eyes
uložena
Vojtan
Uzivatel
Telefon: SE X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 09. Leden 2007, 14:42 »

4 Trepka-zkus rovnou zmacknout 2x Alt a prepnes se rovnou do cislic "na trvalo"...Ale kdyz budes chtit prenastavit minuty,tusim ze to musis udelat znovu(2xALT) Huh
uložena

X10, P1i+4GB,G700, E51, HBH-DS980
trepka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 09. Leden 2007, 15:27 »

4 Trepka-zkus rovnou zmacknout 2x Alt a prepnes se rovnou do cislic "na trvalo"...Ale kdyz budes chtit prenastavit minuty,tusim ze to musis udelat znovu(2xALT) Huh
Tve tuseni je spravne, nejjednodussi s Altem je to dle meho soudu tak, jak jsem to napsal v uvodu threadu...
uložena
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 09. Leden 2007, 16:32 »

A kdyz vstanes hned po prvnim, tak musis zrusit ty ukoly? Mrknutí

Jasne, tipnout JD. (Skoro vzdy vstanu po 1., jinak bych to vse nestihl. Max nekdy dam odlozit a to je 5 min.) Budik musim nastavovat spec. na buzeni, kdezto pripominky (ukol, schuzky) stejne musim napsat, abych vedel, co udelat a nacasovat, abych vedel, kdy udelat. Tak si ukoly nacasuji na rano (aspon mam pozdeji klid), takze mne i vzbudi.
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 09. Leden 2007, 17:12 »

ked ti zvoni budik a nedas "done" ale cancel tak zacne budit neskor, len teraz neviem za aky dlhy cas
uložena

alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 09. Leden 2007, 17:26 »

Prave ze jen za 5 min a to je malo.
(To byla supr vychytavka u psionu: klokrat jsi zmackl mezernik o tolikrat 5 min se buzeni oddalilo!)
uložena

alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 10. Leden 2007, 01:14 »

Neni to marne, ale pracne je to asi jako ten budik... Roll Eyes

To bych nerekl. Tobe slo o snadne odkliknuti otravneho  zvoneni a jeho posunuti o 30 min. Takze v em prip. stisknes Jog, n. tapnes na LCD a budik nezvoni a dalsi bu prudit za 300 min., jaks to vecer nastavil. Zadne tukani nehtem do udaje hodin, desitek minut a minut! Vidis ten rozdil?!? Jestli nespis, hned to nastav! ;o)
uložena

trepka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 10. Leden 2007, 11:02 »

To bych nerekl. Tobe slo o snadne odkliknuti otravneho  zvoneni a jeho posunuti o 30 min. Takze v em prip. stisknes Jog, n. tapnes na LCD a budik nezvoni a dalsi bu prudit za 300 min., jaks to vecer nastavil. Zadne tukani nehtem do udaje hodin, desitek minut a minut! Vidis ten rozdil?!? Jestli nespis, hned to nastav! ;o)
inu ale to nastavovani vecer, to musi bejt porod - datum splneni, datum a cas pripomenuti a krat dve to ma bejt :-)
Jinak souhlasim, ze je to fajnova vec, dik! Zkusim to na zitrek... ;-)
uložena
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 10. Leden 2007, 13:02 »

Dej si pripominky, tam je nastavovani vyrazne jednodussi, nez u ukolu a schuzek, cas das jen 1 a pak das  kalendari zkopirovat olozku a jen posunes cas o 30 min a zas dokola, kolikrat chces budit. Nic strasneho, jen o zvyk.
uložena

trepka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 10. Leden 2007, 14:53 »

Dej si pripominky, tam je nastavovani vyrazne jednodussi, nez u ukolu a schuzek, cas das jen 1 a pak das  kalendari zkopirovat olozku a jen posunes cas o 30 min a zas dokola, kolikrat chces budit. Nic strasneho, jen o zvyk.
tak uz jsem to konecne dopochopil, toto je vazne rozumne, DIK!
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #12 v: 10. Leden 2007, 14:55 »

jedina nevyhoda je, ze mi to zneprehledni kalendar Smajlík
uložena
Colombo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 10. Leden 2007, 15:05 »

Ja mam vyreseny budik pres app Handy Clock a zvoni mi presne tak, jak si ho nastavim. Normalni budik jsem nikdy ani nezkousel.
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 v: 10. Leden 2007, 15:58 »

aj to je riesenie ale davat zase za budik 500?
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Tipy,triky (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Budik u P990
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.053 sekund, 18 dotazů.