SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
18. Březen 2025, 11:56

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Prislusenstvi (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jake pouzivate pouzdro?
Strana: [1] 2 3 ... 6
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jake pouzivate pouzdro?  (Zobrazeno 37720 x)
MarekHajn
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« v: 12. Červenec 2005, 14:03 »

Jake pouzivate pro vas SE pouzdro?

Ja jsem si objednal pouzdra ICE-25 a IAC-25, tak jsem na ne zvedavej. Nasledne se podelim s praktickymi zkusenostmi.
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 12. Červenec 2005, 16:20 »

Zatim pouzivam na P910 pouzdro WildSkin, ale hned jak bude skladem tak si objednavam tohle pouzdro Brando
uložena
Didik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 12. Červenec 2005, 16:34 »

Pouzivam pouzdro IEC 20.. Je pevne, bytelne...
uložena

MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 14. Červenec 2005, 07:08 »

Pouzival jsem IAC-25 pro K500i a nyni mam pro K300i pouzdro IEC-25. Naprosta spokojenost s obema
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 14. Červenec 2005, 08:53 »

Tak... objednana pouzdra nebyla skladem, takze jsem nakonec zabehl do vetsine z nas znameho shopu v centru Prahy, ve Spaleny ulici...Smajlík a pouzdra jsem si tam koupil. Nakonec me vysla jeste asi o 110 Kc levneji, coz je super...Smajlík

ICE-25 jsem mel uz driv, nosil jsem v nem T630, takze ho znam a je fakt super. Kvalitni, pekne zpracovane, klip je pekne tvrdy a drzi, jen cekam az se ochodi suchac, protoze je zatim moc pevny.

No ale IAC-25, to je fakt bomba. Dostalo me designem, na obrazku nevypada tak dobre. Materialy a zprcovani jsou naprosto perfektni a pas se suchacem pro pridelani na ruku je super...Smajlík telefon budu nosit na ruce...Smajlík

Takze tyto dva kousky mohu jen vrele doporucit...Mrknutí
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 14. Červenec 2005, 16:03 »

casem si ale budes muset vymenit suchy zip...mi vydrzel jen pul roku
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 14. Červenec 2005, 23:47 »

2MartinChroust: To je pravda, ten zip vypada, ze se ochodi pomerne rychle. Sice drzi, hodne pevne, ale o to vic se pri otevirani nici...
uložena

kmozis
Anonym
« Odpověď #7 v: 15. Červenec 2005, 12:08 »

Na svou P910i pouzivam pouzdro PielFrama - zatim jsem nenarazil na nic lepsiho...
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 15. Červenec 2005, 12:25 »

2kmozis: A nemel bys nekde link na obrazek? Diky
uložena

miramax
Anonym
« Odpověď #9 v: 15. Červenec 2005, 12:40 »

Na svou P910i pouzivam pouzdro PielFrama - zatim jsem nenarazil na nic lepsiho...

Kamile nevim jak casto pouzivas ten klips na opasek,  ja tak prumerne ( jednou denne, spis pres zimu ) a ted po roce mne praskla ta cast, jak ho rozeviras pri zasunuti na opasek. Takze pozor ! Zkusim pohledat fakturu a uplatnit tu dozivotni zaruku, ale nevim jestli se nevztahuje pouze na pouzdro  Angry
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #10 v: 15. Červenec 2005, 12:46 »

2kmozis: A nemel bys nekde link na obrazek? Diky

Maro mrkni sem :
http://semania.cz/content/view/500/2/
http://www.pielframa.com/menu_smartphone_cases.htm
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 15. Červenec 2005, 12:53 »

2miramax: Diky, to vypada, ze je docela prakticky, co?

Jak se pracuje s diplejem pres tu slidu? Je to predpokladam slida.
uložena

miramax
Anonym
« Odpověď #12 v: 15. Červenec 2005, 12:58 »

2miramax: Diky, to vypada, ze je docela prakticky, co?

Jak se pracuje s diplejem pres tu slidu? Je to predpokladam slida.

jj je super, az na ten klips co me ted zradil  Cry a to se k temto vecem chovam velice slusne. Ne neni tam zadna folie je tam pristup rovnou k displayi.
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 v: 15. Červenec 2005, 13:01 »

2miramax: Aha, ja myslel, ze pres displej je nejaka slida ci co... Ono to z tech fotek nejde moc dobre poznat...
uložena

kmozis
Anonym
« Odpověď #14 v: 15. Červenec 2005, 15:01 »

Kamile nevim jak casto pouzivas ten klips na opasek,  ja tak prumerne ( jednou denne, spis pres zimu ) a ted po roce mne praskla ta cast, jak ho rozeviras pri zasunuti na opasek. Takze pozor ! Zkusim pohledat fakturu a uplatnit tu dozivotni zaruku, ale nevim jestli se nevztahuje pouze na pouzdro  Angry
Diky za typ, dam si bacha.
Ten klip mi zatim drzi. Me se spis zda, ze se zevnitr klube ten horni cvocek ven, coz bych musel resit neajkou kozenou zaplatickou, posilat to zpet vyrobci se mi moc nechce...
Ohledne toho klipu zkus kontaktovat primo ty Španely. Jak vis, ja to kupoval primo od nich. Neco jsem s nimi i korespondoval a zdali se velmi ochotni. Urcite by Ti to za nejaky peniz prodali, ale problem bude asi trosku doprava - Ja to kupoval za 60 EUR, z toho cast je DPH a ca 11 EUR je prepravne TNTckem. Mozna by Ti to ale poslali i jinak, nez expreskou...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 ... 6
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Prislusenstvi (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jake pouzivate pouzdro?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 14 dotazů.