SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
18. Březen 2025, 12:07

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Prislusenstvi (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jake pouzivate pouzdro?
Strana: 1 [2] 3 4 ... 6
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jake pouzivate pouzdro?  (Zobrazeno 37723 x)
rvhp
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: K700i P910i G900 W880 J300 K/W750

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 16. Červenec 2005, 21:25 »

Kde bych sehnal pozdro na K700 tusim,ze je to iac-25 a kolik by stalo-je leto a clovek dela spoustu neobvykleho a tresaveho pohybu.Nerad bych si erica znicil.pripadne poradte i jine muze byt i oudoor.
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #16 v: 17. Červenec 2005, 10:09 »

2rvhp: To pouzdro jsem si koupil a je fakt super. Stalo me 420 Kc, ale vyplati se to. Mam ho s telefonem pripevnene na ruce a jezdim na kole, na bruslich a vse v pohode. Ani se nehne a telefon v nem pekne sedi.

Koupil jsem ho v Mobilpohotovosti ve Spaleny v Praze, maji ho i na www.mobilhouse.cz... Myslim, ze kdyz mrknes i do jinych eshopu, tak ho budou mit.
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
kmozis
Anonym
« Odpověď #17 v: 17. Srpen 2005, 12:55 »

jj je super, az na ten klips co me ted zradil  Cry a to se k temto vecem chovam velice slusne. Ne neni tam zadna folie je tam pristup rovnou k displayi.

Dival jsem se na jejich stranky a samotny klip na opasek lze koupit za 6 EUR (opet vcetne DPH kamkoliv po Evrope) a expresni dopravy TNT. To se myslim da vzhledem k cene pouzdra zkousnout. Asi si 2 koupim, jeden nahradni, pripadne abych nemusel ten jediny porad prehazovat a jeden asi na pripevneni do auta, kdyz budu chtit P vyuzivat k navigaci...
uložena
Conrad
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 17. Srpen 2005, 13:05 »

Krusell vertikal vyhovuje tvarem materialem i magnetickym klipem, misto multidaptu radeji provleknout na opasek,s klipem nemam dobrou zkusenost. Roll Eyes
uložena

Conrad
goodoldalexSE
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 19. Srpen 2005, 19:57 »

Dival jsem se na jejich stranky a samotny klip na opasek lze koupit za 6 EUR (opet vcetne DPH kamkoliv po Evrope) a expresni dopravy TNT. To se myslim da vzhledem k cene pouzdra zkousnout. Asi si 2 koupim, jeden nahradni, pripadne abych nemusel ten jediny porad prehazovat a jeden asi na pripevneni do auta, kdyz budu chtit P vyuzivat k navigaci...
Mimochodom k tomu puzdru sa da pouzit spona na opasok co sa dodava k priesvitnym puzdram za 200 Sk. Splni rovnaku sluzbu, ale je pravda ze 6 Euro je v pohode cena  Mrknutí
uložena

T10 (RIP), T100, ICE-25, T630, T290i, P900@910, HBH-65, T300, MCA-25, K750i, K750i + Sandisk 1 GB, MPS-60, M600i
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 31. Srpen 2005, 13:19 »

Pouzivam na svou p910 pouzdro, ktere s ni bylo dodano a zatim jsem spokojenej Smajlík
Ta spokojenost prejde, az ti potreti spadne telefon i s pouzdrem na zem, kvuli tomu spatnemu uchyceni na opasek
uložena
p910
Anonym
« Odpověď #21 v: 31. Srpen 2005, 13:32 »

Mam p910 a nechtelo se mi utracet za jine pouzdro, takze pouzivam to, ktere bylo u mobilu. Smajlík Mrknutí
uložena
Galapetr
Uzivatel
Telefon: P1i + 4GB Sandisk

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 31. Srpen 2005, 13:52 »

pravdu pravdouci ma kapr, me spadlo z opasku hned prvni den, co jsem vystoupil z auta, prvni skrabanec, potom hned druhej den, druhej sram a pak futral letel. Ted marne shanim novej kryt za rozumny penize, pac me ty rany na rozich neuveritelne s...u. Doporucuju Krusell, nebo kozene SE.
« Poslední úprava: 31. Srpen 2005, 13:54 od Galapetr » uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #23 v: 31. Srpen 2005, 14:40 »

Mimochodom k tomu puzdru sa da pouzit spona na opasok co sa dodava k priesvitnym puzdram za 200 Sk. Splni rovnaku sluzbu, ale je pravda ze 6 Euro je v pohode cena  Mrknutí

To jsem nevedel a uz jsem to objednal u Španelu. Ale asi k tomu nebude pasovat kazda spona, zalezi na typu, protoze i pri objednavani na strankach PielFramy to nabizelo 3 typy spon, podle pouziteho kolezka na druhe strane pouzdra...
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #24 v: 02. Září 2005, 10:47 »

jj Kamile je to tak, kamarad to ma a ja si to koupim taky. Za ty prachy ? No nekup to   Mrknutí

Dneska mi dorazila spona ze Španelska. Jelikoz je to jen takova levna prkotinka, neposilaji to TNTckem, ale obyc. postou jako dopis, takze to trvalo asi 9 dni.
Jinak usporu v tom Vasem reseni moc nespatruji, Ty to musis nekde sehnat a koupit za 200 SKK, me to stalo € 6,--, je pravda, ze Ty k tomu mas navic i nejake prusvitne pouzdro, ale to predpokladam, vzhledem k tomu, ze mas PielFramu, pouzivat nebudes  Grin
uložena
MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #25 v: 03. Září 2005, 10:51 »

Marku, jake mas ty vubec pouzdro na D750i? Tento dotaz plati pro vsechny kteri maji D/K750i ci W800i.  Mrknutí
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #26 v: 03. Září 2005, 10:54 »

2MartinChroust: Stridam ICE-25 a IAC-25... Podle nalady a situace...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
Dracom
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 03. Září 2005, 17:56 »

Ja jsem si koupil jen naky za 200. Je lepsi to nosit na pasku ci tak, protoze kdyz jsem to mel v kapse u dzinu, tak se mi trhaly. Ted to budu muset ale jeste vyresit s penezenkou.... Sad
uložena

Sony-ericsson RULEZZZZZ
Nokia SUX
goodoldalexSE
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 04. Září 2005, 17:33 »

Ja jsem si koupil jen naky za 200. Je lepsi to nosit na pasku ci tak, protoze kdyz jsem to mel v kapse u dzinu, tak se mi trhaly. Ted to budu muset ale jeste vyresit s penezenkou.... Sad
ja nosim P900 vo vrecku nohavic lebo na opasku zabera miesto T630  Undecided Sice sa netrhaju ale chodim ovesany ako vianocny stromcek  Undecided
uložena

T10 (RIP), T100, ICE-25, T630, T290i, P900@910, HBH-65, T300, MCA-25, K750i, K750i + Sandisk 1 GB, MPS-60, M600i
Dracom
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 05. Září 2005, 10:28 »

ja nosim P900 vo vrecku nohavic lebo na opasku zabera miesto T630  Undecided Sice sa netrhaju ale chodim ovesany ako vianocny stromcek  Undecided

No to ja taky chodil ovesenej a ty veci v kapse strasne vycnivaly. No nejvic se to nelibilo my mame... Smajlík
uložena

Sony-ericsson RULEZZZZZ
Nokia SUX
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3 4 ... 6
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Prislusenstvi (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jake pouzivate pouzdro?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 17 dotazů.