SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
18. Březen 2025, 21:38

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Schema USB kabelu
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Schema USB kabelu  (Zobrazeno 4436 x)
sonatarctis
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 12. Červenec 2005, 13:21 »

Nemate nekdo schema na USB kabel na SEcka? Pripadne by to mohl nekdo schopnejsi zmerit a nakreslit(popsat)..  Roll Eyes Moc dekuju!
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 12. Červenec 2005, 13:47 »

Nejsem si jistej, ale tusim, ze na SEManii snad je... Nebo jsem tam neco podobneho videl...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
Yeger
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 13. Červenec 2005, 21:55 »

Tak tam zkus neco najit. Melo by se s tim neco udelat - roztridit. Je skutecne nad lidske sily tam neco hledat.
 Sad Shocked Cool
uložena

SONY CMD-J6, SE 230, SE K700i (R2AY004) Oskar
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 14. Červenec 2005, 08:48 »

2Yeger: Coze??? Co vam dela problemy tam neco najit? Vse je prehledne serazene do sekci a jeste k tomu funguje vyhledavani...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
Yeger
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 14. Červenec 2005, 10:06 »

Nejpis tato diskuze patri pod jine tema. Chybi tam jednoduse "Navody" (pro soft), neco jako "Udelej si sam" samozdrejme podle typu telefonu a zrejme by ta nabidka na toto mnozstvi mohla byt sirsi. Vyhledavac je celkem nastaven na nahodu, bud najde spoustu odkazu nebo nic. Bleskovek je takove mnozstvi ze se to proste neda projizdet po strankach, snad ten kdo ma alespon Megove pripojeni Angry. Nebo stromova struktura.
Potom je tady moznost ze se ja nedokazi na strankach pohybovat a v tom pripade se omlouvam.
uložena

SONY CMD-J6, SE 230, SE K700i (R2AY004) Oskar
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 14. Červenec 2005, 10:16 »

Ja jsem teda s timhle nikdy nemel problemy. Vzdycky jsem tam nasel, co jsem hledal, pokud se o tom psalo. Bleskovky projizdim po strankach, jedu pres GPRS a nemam problem...

Je pravda, ze vyhledavac toho vetsinou najde hodne, ale najde a vetsinou ne-li vzdy najde i to co hledam ja.
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Schema USB kabelu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.037 sekund, 14 dotazů.