SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Březen 2025, 21:27

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Kopirovani, formatovani 1GB karty
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Kopirovani, formatovani 1GB karty  (Zobrazeno 11546 x)
MartinH
Anonym
« Odpověď #30 v: 21. Říjen 2005, 18:56 »

ten problem je v experimentatorech, co si nehledaji dost informaci. Jinak by jsi vedel, ze pcko umi jenom fat16.
uložena
Neso
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 22. Říjen 2005, 18:16 »

ten problem je v experimentatorech, co si nehledaji dost informaci. Jinak by jsi vedel, ze pcko umi jenom fat16.
A kto to mal vediet? Na 6230 som to v poho formatoval na FAT32 a v poho. tak som si myslel ze to aj Pcko zvladne. Uz som chcel skocit z okna.
uložena
Tomasd_brn
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #32 v: 26. Říjen 2005, 10:15 »

Kopiruju ted na 1GB kartu objemnejsi data. Pres kolebku je to teda neco Sad((. Vyse bylo zmineno, ze 910 nad BT emuluje seriak -> bude rychlost prenosu stejne mizerna? BT v PC nemam a tim padem bych ho ani nekupoval.
uložena

P910i + 1GB MS Pro Duo
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 26. Říjen 2005, 10:21 »

rychlost prenosu je pres kolibku i bt priblizne stejne pomala, jeste o chlup pomalejsi je IrDA, nejlip udelas, kdyz zainvestujes do ctecky pametovych karet
uložena
Atik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #34 v: 26. Říjen 2005, 12:58 »

Je nejaky rozdil mezi externi a interni cteckou co se tyce rychlosti a spolehlivosti prenosu?
Nejsou nahodou ctecky karet prioritne konstruovane jako ctecky a proto zapis neni ani rychly ani spolehlivy?
  Undecided
uložena

SE P910i + 1 GB Sony MemoryStickPRODuo
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #35 v: 26. Říjen 2005, 14:36 »

rekl bych ze v rychlosti rozdil neni (vetsinou stejne narazis jen na typy, ktere se pripojuji k usb 2.0 (interni pripojis primo na nevyvedene usb na desce)) se spolehlivosti zapisu jsem zatim nemel jediny problem, nazev pouze "ctecka" je ponekud zavadejici
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #36 v: 26. Říjen 2005, 21:37 »

Je nejaky rozdil mezi externi a interni cteckou co se tyce rychlosti a spolehlivosti prenosu?
Nejsou nahodou ctecky karet prioritne konstruovane jako ctecky a proto zapis neni ani rychly ani spolehlivy?
  Undecided
co se tyce spolehlivosti, tak tam neni rozdil, ale rozdil ve cteni a zapisu samozrejme je a je dan parametry karty. U kazde je udavana jak rychlost cteni, tak zapisu.
uložena
huggo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 20. Březen 2006, 16:52 »

Prosim o uklidnujici odpoved: poridil jsem si novou kartu (Sandisk 1GB), po vlozeni do Pecka mi spravce souboru hlasi jeji kapacitu 950MB! Kam se podelo onech zbyvajicich 50MB?  Angry Kartu jsem neformatoval - mel jsem? a event. kde, v telefonu nebo v PC? Puvodni 32MB mi telefon osahal jako 31MB a nejaky drobny...... Diky za odpoved
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #38 v: 20. Březen 2006, 17:03 »

Prosim o uklidnujici odpoved: poridil jsem si novou kartu (Sandisk 1GB), po vlozeni do Pecka mi spravce souboru hlasi jeji kapacitu 950MB! Kam se podelo onech zbyvajicich 50MB?  Angry Kartu jsem neformatoval - mel jsem? a event. kde, v telefonu nebo v PC? Puvodni 32MB mi telefon osahal jako 31MB a nejaky drobny...... Diky za odpoved
prosim o pouziti funkce hledat http://forum.semania.cz/index.php/topic,1397.0.html  Mrknutí
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #39 v: 20. Březen 2006, 17:09 »

jenom strucne: velikost karty se udava neformatovana a zformatovanim ji ubyde zhruba tech 5 procent. Karty se jiz naformatovane prodavaji, takze rucni format nove karty neni obvykle nutny a je to je i duvodem zobrazeni mensi velikosti karty.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Kopirovani, formatovani 1GB karty
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 18 dotazů.