SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 23:52

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Baterka, HTML
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Baterka, HTML  (Zobrazeno 11255 x)
joejog
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: U10i (Aino)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #15 v: 09. Září 2005, 08:38 »

a jak tu baterii setri to ,kdyz Ti nekdo opakovane vola a Ty mas vypnuty zvoneni (odber proudu pri spojeni s BTS) ? nevyjde to pak nastejno jako kdyz ten telefon vypnes ?  Mrknutí
uložena

K500,K700,K800,W910,U10i
VaRo
Anonym
« Odpověď #16 v: 09. Září 2005, 08:49 »

a jak tu baterii setri to ,kdyz Ti nekdo opakovane vola a Ty mas vypnuty zvoneni (odber proudu pri spojeni s BTS) ? nevyjde to pak nastejno jako kdyz ten telefon vypnes ?  Mrknutí

No mam to jednodussi v tom, ze me okoli ma tolik slusnosti, ze mi po 21:00 (kdy vypinam zvuky) a pred 8:00 (kdy je zas zapinam) nikdo nevola...  Mrknutí
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 v: 09. Září 2005, 08:53 »

No jsem na tom jako VaRo... jsem si v podstate jist, ze po 22:00 uz mi nikdo volat nebude a proto ani v posledni dobe zvuk na noc nevypinam...
A k tomu setreni baterky... Proc probuh? U me je trvanlivost jednoho telefonu max. pul roku a za tu dobu se nejake opotrebeni nebo snizeni kapacity nestaci projevit, takze na nejake setreni kaslu...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
VaRo
Anonym
« Odpověď #18 v: 09. Září 2005, 09:01 »

No jsem na tom jako VaRo... jsem si v podstate jist, ze po 22:00 uz mi nikdo volat nebude a proto ani v posledni dobe zvuk na noc nevypinam...
A k tomu setreni baterky... Proc probuh? U me je trvanlivost jednoho telefonu max. pul roku a za tu dobu se nejake opotrebeni nebo snizeni kapacity nestaci projevit, takze na nejake setreni kaslu...

Jasne Maro, ale tady nejde o trvanlivost, ale o prodlouzeni intervalu mezi nabijenim...  Mrknutí
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #19 v: 09. Září 2005, 09:18 »

To mas pravdu, zabredl jsem trochu jinam... Ale souvisi to spolu, ne? Mrknutí
Vsechny tyhle snahy bych pochopil, pokud by baterka vydrzela 1-2 dny... Ale vzhledem k tomu, ze u Dcka mi vydrzi 3-4 dny a nejsem sam, tak jestli to natahnu o 0,5-1 den nejakym vypinanim na noc atp., me osobne prijde dost nesmyslne...ZvlasÂť dnes, kdyz uz temet kazda jesykne je elektrifikovana...Grin
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
VaRo
Anonym
« Odpověď #20 v: 09. Září 2005, 09:26 »

To mas pravdu, zabredl jsem trochu jinam... Ale souvisi to spolu, ne? Mrknutí
Vsechny tyhle snahy bych pochopil, pokud by baterka vydrzela 1-2 dny... Ale vzhledem k tomu, ze u Dcka mi vydrzi 3-4 dny a nejsem sam, tak jestli to natahnu o 0,5-1 den nejakym vypinanim na noc atp., me osobne prijde dost nesmyslne...ZvlasÂť dnes, kdyz uz temet kazda jesykne je elektrifikovana...Grin

Smysl je prosty a jasny = prodlouzeni intervalu mezi nabijenim (vzpomen si na svou V3-ku)  Grin Jinak nechapu konec Tveho prispevku. Co je "jesykne"?  Huh
uložena
fido_cz
Uzivatel
Telefon: HD2

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 09. Září 2005, 09:29 »

Jinak nechapu konec Tveho prispevku. Co je "jesykne"?  Huh

Jako ze zasuvku pro dobiti najdes na kazdym rohu  Smajlík
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #22 v: 09. Září 2005, 09:41 »

Jinak nechapu konec Tveho prispevku. Co je "jesykne"?  Huh

Jako ze zasuvku pro dobiti najdes na kazdym rohu  Smajlík

Jasne, to byl for... Cheesy. Koukam, ze Marek ma noveho tiskoveho mluvciho  Grin
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #23 v: 09. Září 2005, 09:46 »

No, nejak jsem se do toho zamotal...Grin

Jinak jeskyni jsem myslel tak, jak pise fido_cz - Diky...Mrknutí
uložena

Jockey
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 16. Březen 2006, 14:11 »

Docela by me zajimalo,jestli nekdo zkousel,jak dlouho vydrzi hrat K/D/W nonstop.Radio/Mp3.Napadlo me to z duvodu,ze na mobilmanii byla upoutavka na clanek v mobilitach, kde srovnavaji MP3 prehravac s W800i.A u W cka uvadeji dobu hrani MP3 kolem 18 hodin!!!Vim ze pres sluchatka si telefon vezme mene energie nez pres repracek, ale mi radio na telefonu (D750i)po vytazeni z nabijecky dokaze hrat "jen" cca 7 hodin v kuse.Podotykam,ze pres repracek na 5,5 dilku hlasitosti.A to si myslim,ze radio bere daleko min nez MP3 player.Zajima me jestli to je normalni nebo mam extremne slabou baterii.
uložena
Lifescape
Uzivatel
Telefon: SE K810i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #25 v: 16. Březen 2006, 22:49 »

Take prihodim svou trosku do mlyna;)

Denne 2-3h mp3, cca 30 fotek, cca 60 SMS (hlavicky emailu), cca 2h na BT, na noc nevypinam, nabijim 1x za 4-5 dnu

BTW: Je to jen muj pripad nebo jste si toho vsimli taky? R1A mne ukazuje posledni cerveny ctverecek baterie pri cca 32%, R1N ukazoval pri 24% (ze by byl predposledni FW nejaky prectlively?Mrknutí)
uložena

Every solution breeds new problems. ;-)
jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 17. Březen 2006, 21:29 »

No ja si myslim ze radio bere vice energie nez mp3. Uz jen protoze pouziva vice hardware nez mp3.

Prehravam mp3 3 hdiny denne a posloucham je docela potichu, dobijim Co 3 az 4 dny, podle toho jak si vzpomenu. Jo a ted kdyz mam treba hodinovy hovor (vodafone) tak se to na vydrzi baterky ani moc neprojevi. Je to zajimave!
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Baterka, HTML
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 17 dotazů.