SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
02. Duben 2025, 01:59
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ2
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Kodovani cestiny v Opere
Strana:
1
2
[
3
]
Vše
« předchozí
další »
Autor
Téma: Kodovani cestiny v Opere (Zobrazeno 17704 x)
Golf
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: iPhone 3GS 32GB
Re: Kodovani cestiny v Opere
«
Odpověď #30 v:
02. Červen 2005, 23:43 »
Tak jak jsem to dnes s Operou zkousel a co jsem si tu precetl, tak ze sveho pohledu shrnu...
cituji:
Ale font je spatne udelan, vlastne nechapu, kdo mohl takovou patlaninu stvorit!...Arial sice nema pouhych 85 kb, jako puvodni font ani jako zminovana CEVerdana, ten muj ma 358 kb, ale rozdil je zcela patrny. Muzes zoomovat, jak chces a pismenka se zobrazuji stale proporcionalne!
- Ja jsem si upravil pave tu CEVerdanu a nedokazi posoudit, co je na ni spatnyho, chodi mi korektne cestina, zoomovani taky v poho, a co jsem porovnaval ty screenshoty tady, tak si troufam tvrdit ze je i citelnejsi, ale to muze byt jen muj subjektivni nazor. Ma taky nejakych 85 kB, mozna ze jsem ji jako zdroj vzal i odjinud, proste jedine pismenko, ktere nefunguje je Âť...
Napr. na strankach Eeske televize
www.czech-tv.cz
nechodi z a s (ale to nechodilo ani pred tim), na strankach SEMania.com je to v pohode...
- I tyto stranky mam vcetne inkriminovanych pismenek naprosto OK...
POZOR, cestina se korektne zobrazuje jen v celoobrovkovem modu, tj. "Fit to screen" NESMI byt zaskrtnuto
- Tak tohle se resilo vsude mozne, mam dokonce ulozene prispevky z Pandory z roku 2003, naprosto vsude se doporucuje to mit z a s k r t l e ! Kdyz jsem s tim mel pred casem velke problemy, tak mi tato volba taky trochu konecny dojem vylepsila, ale nikdy to nebylo ono, pri zoomovani jem mel nektera pismenka pres sebe, pravda diakritika se ukazovala nekde i lepe. Ale ne spravne...
Asi je mezi nebem a zemi u rady lidi v tomto ohledu dost problemu, i ja jsem je mel, neumim zduvodnit proc to najednou chodi, ale jak jsem psal, delal jsem mezi tim upgrade firmwaru. Nainstaloval jsem Operu 6.31, prehral ten puvodni font upravenym CEVerdana (pokud ma nekdo zajem mohu poskytnout), spustil Operu a nic, ale opravdu nic, jsem nemenil. V preferencich zustalo to defaultni kodovani, "Choose encoding - Autodetect" a "Fallback - Europe Western" A krome zmineneho Âť je to v pohode. Nejak jsem se rozepsal, ale snad to nekomu bude k uzitku a pomuze mu to.
«
Poslední úprava: 21. Červen 2005, 20:50 od Golf
»
uložena
SE P910i (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
kmozis
Anonym
«
Odpověď #31 v:
11. Červen 2005, 10:29 »
No, tak ted mi porad, Martine. Jelikoz jsme byli okolnostmi prinuceni zalozit si novy ucet, zvolili jsme Transparentni ucet u eBanky (vedeni zdarma). Ale kdyz se na nej zkousim dostat z pecka, volbou Mobilni Ek, vzdycky mi to zustane viset na tom, ze se odesila muj pozadavek do banky, ale stranka, ktera by po me chtela zadani rodneho cisla a odeslani klice se mi vubec nezobrazi...
uložena
MartinH
Anonym
«
Odpověď #32 v:
11. Červen 2005, 10:32 »
a chodis na plnohodnotny web, nebo na pda.ebanka.cz?
uložena
kmozis
Anonym
«
Odpověď #33 v:
11. Červen 2005, 10:43 »
Uživatel: MartinH 11. Červen 2005, 10:32
a chodis na plnohodnotny web, nebo na pda.ebanka.cz?
Samozrejme, ze jsem chodil na plnohodnotny web, o pda.ebanka.cz jsem vubec nevedel. Diky
uložena
MartinH
Anonym
«
Odpověď #34 v:
11. Červen 2005, 10:47 »
plnohodnotny web Ti nemuze fungovat, protoze pda brusky maji problemy s java applety (zejmena temi autentisacnimi). Proto se pda web delal.
uložena
kmozis
Anonym
«
Odpověď #35 v:
11. Červen 2005, 19:13 »
Jo - mas urcite pravdu. Koukal jsem, ze po prihlaseni uz se to da prepnout (menu) z java apletu na java skripty, ale to az po prihlaseni...
uložena
MartinH
Anonym
«
Odpověď #36 v:
11. Červen 2005, 21:29 »
Uživatel: kmozis 11. Červen 2005, 19:13
Jo - mas urcite pravdu. Koukal jsem, ze po prihlaseni uz se to da prepnout (menu) z java apletu na java skripty, ale to az po prihlaseni...
To Ti ale stejne nepomuze, protoze to jsou ovladaci applety a scripty v menu aplikace. Pro prihlasovani se bez appletu neobejdes.
uložena
lennz
Uzivatel
«
Odpověď #37 v:
26. Září 2005, 20:33 »
je mozne u opery nastavit landscape?? jinak ja mam s fontem taky problemy a navic nejak nemuzu dat dohromady bluetooth abych mohl k pripojeni na net pouzit pc a listovat si na telefonu, pres kabel mi to jde ale to je dost otravny, pokud by mi nekdo poradil, byl bych mu velice zavazan
mail:
[email protected]
uložena
MartinH
Anonym
«
Odpověď #38 v:
26. Září 2005, 21:03 »
landscape u opery nastavit nejde. Surfovat via bt s vyuzitim pripojeneho pc je velmi snadne: pokud Ti funguje via PC napr. synchronisace nebo prenos souboru, bude fungovat i mrouter pro surfovani. Jedina mozna zrada muze byt personal firewall na pc, pokud pouzival pravidla pro jednotlive aplikace a mrouteru jsi zakazal pristup na web
uložena
Kapr73
Redaktor
Pohlaví:
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD
«
Odpověď #39 v:
26. Září 2005, 23:29 »
Uživatel: MartinH 26. Září 2005, 21:03
landscape u opery nastavit nejde. Surfovat via bt s vyuzitim pripojeneho pc je velmi snadne: pokud Ti funguje via PC napr. synchronisace nebo prenos souboru, bude fungovat i mrouter pro surfovani. Jedina mozna zrada muze byt personal firewall na pc, pokud pouzival pravidla pro jednotlive aplikace a mrouteru jsi zakazal pristup na web
je to presne jak pise Martin, pokud je pecko pripojene pres mRouter a ten neni ve firewallu zakazany, tak se vyuziva konektivity uz PC
uložena
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1
«
Odpověď #40 v:
06. Únor 2006, 10:01 »
Uživatel: VaRo 05. Květen 2005, 20:38
Vypnul jsem v nastaveni moznost prizpusobit velikosti displeje a vse je ok...
Je to: Allow pop-up window?
uložena
Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
JecminekMaselnik
Anonym
«
Odpověď #41 v:
06. Únor 2006, 13:22 »
neni. Allow popup window je povoleni vyskakovacich oken.
uložena
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1
«
Odpověď #42 v:
06. Únor 2006, 15:42 »
Pak to ovsem neni v nast.aveni Settings, ale Window/New with frame, coz bych prelozil jako Nove okno s ramy a to asi neni prizpusobit LCD. A jinou odpovidajici polozku primo v NF (a jinde to byt nemuze) jsem nenasel. Jeste by to mohlo byt Smart-Fit. Toto ale pouzivam dle www, to je vzdy jine, takze to nemohu dat nastalo.
«
Poslední úprava: 06. Únor 2006, 16:27 od alterego
»
uložena
Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
JecminekMaselnik
Anonym
«
Odpověď #43 v:
06. Únor 2006, 16:48 »
pokud nemas zapnute smartfit, tak to znamena, ze se stranky velikosti neprizpusobuji (tzn mas i dole posuvnik) a to je ten stav, ktery popisuje Tvoje citace. Jde o to, ze se smart fitem se nekdy diakritika zobrazuje spatne, protoze netfront neumi prizpusobovat plynule prizpusobobat velikost fontu.
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
2
[
3
]
Vše
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ2
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Kodovani cestiny v Opere
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.049 sekund, 18 dotazů.