SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
03. Duben 2025, 10:09
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ2
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Kodovani cestiny v Opere
Strana:
1
[
2
]
3
Vše
« předchozí
další »
Autor
Téma: Kodovani cestiny v Opere (Zobrazeno 17711 x)
kmozis
Anonym
Re: Kodovani cestiny v Opere
«
Odpověď #15 v:
16. Květen 2005, 12:48 »
Uživatel: MartinH 16. Květen 2005, 12:42
no, kdyz jdes s netfrontem na gmail, kde tento nezna issuera certifikatu, tak si s tim poradi a da dialog. To je zajimave. No a vyexpirovany certifikat u ibankingu svedci o super praci adminu v tomto ustavu:o)
Treba si to neumi poradit pouze s expiraci a vydavatel mu nevadi
uložena
kmozis
Anonym
«
Odpověď #16 v:
01. Červen 2005, 19:17 »
Uživatel: Kapr73 12. Květen 2005, 23:12
jedina vec, ktera mi chybi u netfrontu k plne spokojenosti je full-screen
Krome fullscreenu mi vadi jeste to, ze to nejakym zahadnym zpusobem zmensuje obrazky a ty pak nejsou dobre citelne (dobre viditelne je to treba na
http://www.ntext.cz
). Taky zoomovani ma Opera promakanejsi (po 10 %, ne pouze standardni 3 urovne). Prace s Bookmarky je take vychytanejsi. Zobrazovani formularovych poli v NetFrontu je naprosty des! Takze zustavam u Opery...
«
Poslední úprava: 02. Červen 2005, 08:53 od kmozis
»
uložena
Golf
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: iPhone 3GS 32GB
«
Odpověď #17 v:
01. Červen 2005, 22:07 »
Uživatel: kmozis 01. Červen 2005, 19:17
Uživatel: Kapr73 12. Květen 2005, 23:12
jedina vec, ktera mi chybi u netfrontu k plne spokojenosti je full-screen
Krome fullscreenu mi vadi jeste to, ze to nejakym zahadnym zpusobem zmensuje obrazky a ty pak nejsou dobre citelne (dobre viditelne je to treba na
http://www.ntext.cz
). Taky zoomovani ma Opera promakanejsi (po 10 %, ne pouze standardni 3 urovne). Prace s Bookmarky je take vychytanejsi. Takze zustavam u Opery...
Taky bych radeji Operu, ale to co mi ukazuje na 910 oproti 900 me dost zklamalo, myslim tim znazornovani diakritiky. A to jsem si stim hral skoro tyden, delal jsem psi kusy s fontama a podobne...
uložena
SE P910i (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
kmozis
Anonym
«
Odpověď #18 v:
02. Červen 2005, 08:49 »
Uživatel: Golf 01. Červen 2005, 22:07
Taky bych radeji Operu, ale to co mi ukazuje na 910 oproti 900 me dost zklamalo, myslim tim znazornovani diakritiky. A to jsem si stim hral skoro tyden, delal jsem psi kusy s fontama a podobne...
CHYBA JE VE FONTU CEVERDANA.TTF!!!
Rada prejmenovat tento font na vera.ttf a prepsat s nim ten puvodni funguje. Ale font je spatne udelan, vlastne nechapu, kdo mohl takovou patlaninu stvorit! Kdyz pouzijes stejnym zpusobem napriklad Arial.ttf z windowsu (tedy jit napr. do slozky C:\Winnt\Fonts a zkopirovat zde soubor arial.ttf do noveho umisteni, dat mu jmeno vera.ttf a tento zkopirujes do sveho telefonu do slozky C: nebo D:\system\apps\Opera), pismo se zobrazuje tak jak ma!
Arial sice nema pouhych 85 kb, jako puvodni font ani jako zminovana CEVerdana, ten muj ma 358 kb, ale rozdil je zcela patrny. Muzes zoomovat, jak chces a pismenka se zobrazuji stale proporcionalne!
Takze budu parafrazovat neci slova (uz nevim, kdo to tu psal): NetFront u me skoncil!
«
Poslední úprava: 02. Červen 2005, 08:51 od kmozis
»
uložena
VaRo
Anonym
«
Odpověď #19 v:
02. Červen 2005, 09:23 »
Rada prejmenovat tento font na vera.ttf a prepsat s nim ten puvodni funguje. Ale font je spatne udelan, vlastne nechapu, kdo mohl takovou patlaninu stvorit! Kdyz pouzijes stejnym zpusobem napriklad Arial.ttf z windowsu (tedy jit napr. do slozky C:\Winnt\Fonts a zkopirovat zde soubor arial.ttf do noveho umisteni, dat mu jmeno vera.ttf a tento zkopirujes do sveho telefonu do slozky C: nebo D:\system\apps\Opera), pismo se zobrazuje tak jak ma!
Arial sice nema pouhych 85 kb, jako puvodni font ani jako zminovana CEVerdana, ten muj ma 358 kb, ale rozdil je zcela patrny. Muzes zoomovat, jak chces a pismenka se zobrazuji stale proporcionalne!
Takze budu parafrazovat neci slova (uz nevim, kdo to tu psal): NetFront u me skoncil!
Cituji
Dobrej tip se starym dobrym Arialem!
Dik Kamile!
uložena
Hippo
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #20 v:
02. Červen 2005, 09:30 »
Ten Ariel.ttf funguje OK az na "y" to se mi nezobrazuje
. Jake mas nastaveni kodovani na zalozce DISPLAY?
uložena
Zdravi Hroch
___________________________________________________________________________________
SE-P910i+MS Duo Pro 512MB+MS Duo Pro 1GB+GPS NAVILOCK BT-338
kmozis
Anonym
«
Odpověď #21 v:
02. Červen 2005, 09:42 »
Uživatel: Hippo 02. Červen 2005, 09:30
Europe, Central (ISO-8859-2)
Ale zalezi na tom, jak jsou kodovany konkretni stranky. Napr. na strankach Eeske televize
www.czech-tv.cz
nechodi z a s (ale to nechodilo ani pred tim), na strankach SEMania.com je to v pohode...
uložena
Golf
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: iPhone 3GS 32GB
«
Odpověď #22 v:
02. Červen 2005, 09:46 »
Uživatel: kmozis 02. Červen 2005, 08:49
Uživatel: Golf 01. Červen 2005, 22:07
Tak jsem vse udelal podle Tve rady, Opera vcetne diakritiky funguje tak, jak jsem byl zvykly na devitistovce. Pravdou ovsem je, ze jsem to same udelal jiz driv, ovsem vysledek byl takovy, jak jsem popisoval drive. Nainstaloval jsem Operu, zmenil font, spustil a ani jsem nic nemenil v preferencich, kodovani zustalo defaultni. Jedine, co me napada je to, ze jsem mezi tim delal upgrade firmwaru... Coz na tuto vec asi melo vliv. Vyvztekal jsem se s tim, ani radeji nebudu popisovat jak, jenom tech restartu telefonu, abych vse mozne eliminoval! A to jsem si myslel, ze nejsem zadny novacek, devitistovku jsm mel jako moza jeden z prvnich v republice (myslim tim oficialni a regulerni dovoz operatora). Takze timto se kaju/kaji (to je ale strasny slovo) a vracim se pokorne zpet k Opere
Mimochodem, po tom tydnu laborovani a vztekani jsem ten "vyrok" psal ja.................. Takze dik za "nakopnuti"
uložena
SE P910i (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
kmozis
Anonym
«
Odpověď #23 v:
02. Červen 2005, 09:53 »
Uživatel: Golf 02. Červen 2005, 09:46
.................. Takze dik za "nakopnuti"
To nebylo mysleno proti Tobe, ale proti NetFrontu
uložena
Hippo
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #24 v:
02. Červen 2005, 10:40 »
Uživatel: kmozis 02. Červen 2005, 09:42
Ale zalezi na tom, jak jsou kodovany konkretni stranky. Napr. na strankach Eeske televize
www.czech-tv.cz
nechodi z a s (ale to nechodilo ani pred tim), na strankach SEMania.com je to v pohode...
..tak bohuzel, vse nastaveno dle shora uvedenych doporuceni a na starankach SEManie se mi "y" nezobrazuje
viz. obr. z tohoto fora a z uvodni strany SEManie
uložena
Zdravi Hroch
___________________________________________________________________________________
kmozis
Anonym
«
Odpověď #25 v:
02. Červen 2005, 10:54 »
Me to chodi, tak jak ma...
Posilam Ti do mailu ten arial.ttf, se kterym to chodi me...
uložena
Hippo
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #26 v:
02. Červen 2005, 11:21 »
Uživatel: Hippo 02. Červen 2005, 10:40
Uživatel: kmozis 02. Červen 2005, 09:42
www.czech-tv.cz
..tak bohuzel, vse nastaveno dle shora uvedenych doporuceni a na starankach SEManie se mi "y" nezobrazuje
viz. obr. z tohoto fora a z uvodni strany SEManie
tak uz jsem na to prisel, Ariel.ttf mame stejny ovsem POZOR, cestina se korktne zobrazuje jen v celoobrovkovem modu, tj. "Fit to screen" NESMI byt zaskrtnuto
kmozis
diky za pomoc a trpelivost
uložena
Zdravi Hroch
MartinH
Anonym
«
Odpověď #27 v:
02. Červen 2005, 17:17 »
zkuste se, vazeni nepratele nefrontu:o), podivat na neco, co obsahuje tabulky: ucet v eBance, gmail a bude vam jasne, ze tudy s operou cesta nevede.
uložena
kmozis
Anonym
«
Odpověď #28 v:
02. Červen 2005, 19:44 »
Uživatel: MartinH 02. Červen 2005, 17:17
zkuste se, vazeni nepratele nefrontu:o), podivat na neco, co obsahuje tabulky: ucet v eBance, gmail a bude vam jasne, ze tudy s operou cesta nevede.
No, kdyz se ja prihlasuju do sve banky (ESOB), tak ta formularova pole na ID a heslo, co ukazuje Netfront, s tema prisernejma okrajema a nesmyslnou velikosti, to Ti reknu, to je teda sila. Rad zustavam u Opery...
uložena
MartinH
Anonym
«
Odpověď #29 v:
02. Červen 2005, 20:09 »
o tom to taky je, eBanka ma stranky optimalisovane i pro pda, tam netfront kraluje, prave tak jako na gmailu, nerikam, ze vsude. Pro mne se ale jedna o 90% pristupu na web prave na tyto dva, jinak nejsem linej vytahnout notebook, protoze at je prohlizec v telefonu jaky chce 1400x1050 pixelu proste neda.
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
[
2
]
3
Vše
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ2
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Kodovani cestiny v Opere
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 17 dotazů.