SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
14. Březen 2025, 23:33
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
K750i/W700i/W800i/D750i
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Quick Share
Strana:
1
[
2
]
Vše
« předchozí
další »
Autor
Téma: Quick Share (Zobrazeno 6068 x)
Fester
Uzivatel
Pohlaví:
Re: Quick Share
«
Odpověď #15 v:
06. Prosinec 2005, 21:44 »
Uživatel: jonza 06. Prosinec 2005, 17:43
Ja si myslim, ze pokud tam udelas veliky kraval, tak to na reklamacku je, ale musis na ne s velikym sebevedomim, ze jsi v pravu, jinak te odpalkujou.
tak to ja tam tu samolepku uz nemam...sundal jsem ji...a da se to prezit i bez ni
uložena
uzivej dokaÂť zijes :-) K750i :-)
w4tch0
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #16 v:
06. Prosinec 2005, 22:03 »
Inak co sa tyka tych zmeskanych hovorov a tychto veci (je toho ovela viac, mna najviac zere prevedenie skupin volajucich, ktore tak ako su tam implementovane, tam ani nemuseli byt) tak s tebou suhlasim, ... ale to nie je len problem K750 ale vsetkych ericssonov dohromady ... preto tiez hovorim ze K750i nie je manazersky telefon. To si si asi vazne mal volit asi inu znacku. A MP3 vyzvananie nie je u mna prehravanie MP3. Su to pre mna dve odlisne vlastnosti, pretoze mp3 na mobile pocuvam, ale davat si mp3 ako zvonenie je imho sprostost a preto tam tam nejaky ten klasicky polyfon
. Proste, ked si zoberes 100 vlastnosti ktore by si chcel aby mal tvoj telefon, tak na 100% nenajdes taky co by splnal vsetchy, ale vyberes si ten, ktory ich splna najviac, popripade ten ktory splna tie, co su pre teba dolezite. K750i (W800i) je asi mobil s najlepsou podporou multimedii (bez OS) co je (alebo aspon bol ked som si ho kupoval) u nas na trhu, preto som si ho vybral.
Jo, a ten moj nevrzga, aspon nie viac, ako ktorykolvek iny mobil co som mal doteraz (a tiez ich bolo uz dost, ... pouzivam mobil od 15tich, a vopred ti hovorim, ze na strednu skolu uz par rokov nechodim
). Mozno trochu pri stlaceni lavej kotextovej klavesy.
Inak, sony ericsson ponuka tu zaruku s moznostou vymeny kus za kus v pripade nejakych problemov s mobilom, uz neviem ci na 7dni, alebo na 30dni ... tak si ho chod nechat vymenit, nalepka je IMHO prkotina, ale vrzganie by asi u 12tisicoveho mobilu vadilo aj mne, ..., a ked ti bude vrzgat aj druhy kus, tak ho vrat a kup si nieco ine.
uložena
SE
K750i
FW:
R1CA021
... zazrakom, este stale plne funkcny
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
jvees69
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #17 v:
07. Prosinec 2005, 14:15 »
w4tch0 -> to jako myslis, ze mu telefon vyreklamujou jen kvuli tomu, ze mu vrze??? To si snad delas srandu, ne? Je sice hezky, ze by telefon za 12 tisic asi vrzat nemel, ale kvuli tomu mu prece nebudou menit kus...
je to to same jako s tou nalepkou... nebo myslis, ze kdyz prijde a rekne, divejte, jak mam odrbanou nalepku a navic mi ten telefon vrze, tak ze mu bez problemu reknou: ano pane, moment pane, tady mate jiny kus, uzijte si ho... to snad neeee...?
«
Poslední úprava: 07. Prosinec 2005, 14:21 od jvees69
»
uložena
w4tch0
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #18 v:
07. Prosinec 2005, 15:04 »
Uživatel: jvees69 07. Prosinec 2005, 14:15
w4tch0 -> to jako myslis, ze mu telefon vyreklamujou jen kvuli tomu, ze mu vrze??? To si snad delas srandu, ne? Je sice hezky, ze by telefon za 12 tisic asi vrzat nemel, ale kvuli tomu mu prece nebudou menit kus...
je to to same jako s tou nalepkou... nebo myslis, ze kdyz prijde a rekne, divejte, jak mam odrbanou nalepku a navic mi ten telefon vrze, tak ze mu bez problemu reknou: ano pane, moment pane, tady mate jiny kus, uzijte si ho... to snad neeee...?
No, kdyz sem bral j svoji k750tku, tak mi rekli, ze SE ponuka specielni zaruku, ze kdyz s nim do nekolika dni, prijdu spatky, ze s nim mam jakykoliv problem, vymeni mi ho kus za kus. A i kdyz nalepka je doopravdu podle me blbost, tak vrzani je uz podle me dost vazna vec, muze napriklad prekazet pri telefonovani, protoze misto osoby na druhe strane linky, slysis vrzani ... somozrejme zalezi od toho, jak moc strasne to vrzani je.
uložena
SE
K750i
FW:
R1CA021
... zazrakom, este stale plne funkcny
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
jvees69
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #19 v:
08. Prosinec 2005, 07:36 »
no jasne, ale to by s tim telefonmem musel prijit hned jak na to prijde, cim dyl to bude odkladat, tim mensi pravdepodobnost, ze by mu vymenili kus za kus bude... ale taky uz jsem takhle parkrat neco koupenyho vracel, ale to bylo vztazeny na zaruku 30dnu - vraceni penez... a navic slo o kraviny do tisicovky, takhle nevim nevim... kazdopadne kdyby to tomu cloveku vyslo, mohl by nas tu informovat...
uložena
BlackHurricane
Anonym
«
Odpověď #20 v:
13. Prosinec 2005, 10:04 »
Na upresnenou:
Telefon se me diky odrenemu prouzku QuickShare nepodarilo reklamovat, protoze bych ho musel poslat do servisu, coz se me kvuli prouzku samozrejme nechtelo. Ale po dlouhem oslovovani servisu se me nakonec podarilo prouzek sehnat, nechal jsem si jich zaslat 5 a zacal jsem provadet pokusy, protoze z vyroby je prouzek pekne nachylny na seskrabani a bez prouzku telefon vypada katastrofalne !!
1. prouzek jsem objetoval na testovani, nastrikal jsem ho Airbrashovou pistoli Seiden matt lakem po zaschnuti jsem vyzkousel odolnost, ktera je vynikajici !! Prouzek se neseskrabuje a od originalu je k nerozeznani !!
Takze nakonec po trochu DODO (dodelej doma) se me K750i opet libi !!!!!!
BlackHurricane
uložena
Fester
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #21 v:
13. Prosinec 2005, 11:37 »
Uživatel: BlackHurricane 13. Prosinec 2005, 10:04
Na upresnenou:
Telefon se me diky odrenemu prouzku QuickShare nepodarilo reklamovat, protoze bych ho musel poslat do servisu, coz se me kvuli prouzku samozrejme nechtelo. Ale po dlouhem oslovovani servisu se me nakonec podarilo prouzek sehnat, nechal jsem si jich zaslat 5 a zacal jsem provadet pokusy, protoze z vyroby je prouzek pekne nachylny na seskrabani a bez prouzku telefon vypada katastrofalne !!
1. prouzek jsem objetoval na testovani, nastrikal jsem ho Airbrashovou pistoli Seiden matt lakem po zaschnuti jsem vyzkousel odolnost, ktera je vynikajici !! Prouzek se neseskrabuje a od originalu je k nerozeznani !!
Takze nakonec po trochu DODO (dodelej doma) se me K750i opet libi !!!!!!
BlackHurricane
a nakolik te ty prouzky vysli????byli zadaco? jinak dobrej napad s tim nastrikanim...
uložena
uzivej dokaÂť zijes :-) K750i :-)
Vratko
Uzivatel
«
Odpověď #22 v:
25. Prosinec 2005, 13:23 »
Uživatel: BlackHurricane 06. Prosinec 2005, 15:52
P.S.: Kdyz zmeskas hovor od jednoho cloveka, ktereho mas ulozeneho v tel. seznamu a ten ma vice tel. cisel, tak ani nezjistis z ktereho cisla ti dotycny volal (boze jak ubohe)
..zistis to jednoducho..kazde tel. cislo ma ikonku (mobil, domov, do prace...)..pri mene zmeskaneho hovoru sa nachadza ta ikonka (booze, jak jednoduche)
..kryt okolo kontextoveho tlacidla ''Menu'' aj samotne tlac. mi vrzga jak hovado
..stitok Orange na mojej Clare drzi perfektne a nespini sa..aj ked radsej by som tam mal Quicshare, ale nevadi
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
[
2
]
Vše
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
K750i/W700i/W800i/D750i
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Quick Share
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 18 dotazů.