SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 23:59

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: JIMM a foÂťak - jde to dohromady?
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: JIMM a foÂťak - jde to dohromady?  (Zobrazeno 4341 x)
kopista
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 24. Srpen 2005, 11:58 »

Taky se vam pri bezicim JIMMovi odmita zapnout foÂťak s tim, ze momentalne neni k dispozici, nebo jak presne je ta hlaska? A jeste dva dotazky - jde v tomto jinak super programku psat cesky nebo jenom cesky? A obrazek nebo neco jineho nez text asi odeslat neumi, ze? A co export historie? Diky!

Jeste me napadlo - umi emailovy klient stahnout text az na pozadani u mnou vybranych mailu? Nebo funguje jen stylem bud jen hlavicky nebo vsechno?
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 24. Srpen 2005, 12:06 »

Jojo, je to jak pises. Kdyz je zapnuty JIMM, nelze pustit foÂťak... Docela skoda...Sad Ve spojeni s minimalizaci a moznosti odeslani souboru pres JIMM by to bylo super...
V JIMMu muzes psat cesky, ale jeste se mi nestalo, ze by druha strana diakritiku precetla, pry tam jsou vzdy jen otazniky. Tak se snazim psat cesky.
JIMM umi odeslat soubor z telefonu, takze klidne i obrazek. Jak pisu vys, skoda toho foÂťaku.
Jestli lze exportovat historii, to jsem nezkousel, ale osobne si myslim, ze to nepujde.
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
kopista
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 24. Srpen 2005, 12:31 »

Tohle forum je opravdu k nezaplaceni - staci chvilka a hned vim, ze s moji Klarkou je vsechno v poradku! Cool A jak prosim poslu ten obrazek, na screenshotech ta moznost je, ale nevim, kde ji presne najit - diky!
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 24. Srpen 2005, 13:46 »

Souhlas... Tohle forum je fakt k nezaplaceni...Mrknutí
Kdyz v seznamu kontaktu kliknes Vybrat, tak se ti otevre menu. Prvni je Nova zprava atd... a mezi dalsimi volbami je Odeslat soubor, Odeslat fotku...Mrknutí
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
kopista
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 24. Srpen 2005, 18:23 »

Jo jo, jak jednoduche, kdyz ma clovek korektni versi - ta predchozi (prestoze MIDP2) nebyla jak vidno uplne koser... Diky i tak!
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 24. Srpen 2005, 18:38 »

A jakou mas verzi? Ja mam tu co je na www.k750i.net
uložena

kopista
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 25. Srpen 2005, 09:34 »

Ja ted uz taky a vsechno funguje, hura!
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 25. Srpen 2005, 09:39 »

2kopista: No helemese, jak je svet jednoduchej...Mrknutí Tak hlavne, ze to jede...Mrknutí
uložena

Karel Attl
Uzivatel
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 25. Srpen 2005, 09:48 »

cestina funguje kdyz pisu z jimm 0.4 na mirandu 0.4 [ze by to slo jen pokud je klient ve verzi 0.4?Smajlík] ale obrazky ani soubory posilat nemuzu, zarve mi to ze je prilis nizka verze protokolu.. nepovedlo se mi to procpat nikomu.. mam verzi primo z sourceforge
uložena

XPERIA X10i 2.2
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 25. Srpen 2005, 09:50 »

Me cestina nejede... Ale kdyz mi pise pritelkyne z K500i na ICQ 5 nebo na D750i, tak cestina jede v pohode...:-(
Soubory jsem jeste nezkousel posilat, takze nevim jestli to pojede nebo ne... Vyzkousim, uvidim...
uložena

Karel Attl
Uzivatel
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 25. Srpen 2005, 10:53 »

jj, ono to asi jde jen z telefonu, prece jenom u compu je podpora pro ruzny kodovani mnohem vetsi.. jde mi to jen jednosmerne, telefon->comp, kdyz mi nekdo napise z compu s diakritikou tak prijdou ctverecky a podobny patvary, to co jde ode me se zobrazuje dobre..
uložena

XPERIA X10i 2.2
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 25. Srpen 2005, 12:03 »

Tak u me je to naopak.Kdyz pisu z telefonu,tak diakritiku druha strana nezobrazi.Zatimco kdyz druha strana pise s diakritikou,tak me ji telefon zobrazi korektne.
uložena

Victor
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 26. Srpen 2005, 15:34 »

Mam v mobilu jabber Colibry a diakritika funguje jak v PC s Mirandou IM tak v telefonu.
uložena

D750i v buvoli kuzi od Krusella a s firmwarem kacka od Vagnera Mrknutí
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: JIMM a foÂťak - jde to dohromady?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 18 dotazů.