SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
07. Únor 2025, 06:16

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142487 pøíspìvkù v 10023 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: JIMM a foȇk - jde to dohromady?
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: JIMM a foȇk - jde to dohromady?  (Zobrazeno 4285 x)
kopista
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 48

Zobrazit profil
« v: 24. Srpen 2005, 11:58 »

Taky se vám pøi bì¾ícím JIMMovi odmítá zapnout fo»ák s tím, ¾e momentálnì není k dispozici, nebo jak pøesnì je ta hlá¹ka? A je¹tì dva dotázky - jde v tomto jinak super prográmku psát èesky nebo jenom cesky? A obrázek nebo nìco jiného ne¾ text asi odeslat neumí, ¾e? A co export historie? Díky!

Je¹tì mì napadlo - umí emailový klient stáhnout text a¾ na po¾ádání u mnou vybraných mailù? Nebo funguje jen stylem buï jen hlavièky nebo v¹echno?
ulo¾ena
MarekHajn
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic
Pøíspìvkù: 1723

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #1 v: 24. Srpen 2005, 12:06 »

Jojo, je to jak pí¹e¹. Kdy¾ je zapnutý JIMM, nelze pustit fo»ák... Docela ¹koda...Sad Ve spojení s minimalizací a mo¾ností odeslání souborù pøes JIMM by to bylo super...
V JIMMu mù¾e¹ psát èesky, ale je¹tì se mi nestalo, ¾e by druhá strana diakritiku pøeèetla, prý tam jsou v¾dy jen otazníky. Tak se sna¾ím psát cesky.
JIMM umí odeslat soubor z telefonu, tak¾e klidnì i obrázek. Jak pí¹u vý¹, ¹koda toho fo»áku.
Jestli lze exportovat historii, to jsem nezkou¹el, ale osobnì si myslím, ¾e to nepùjde.
ulo¾ena

Narození SEManie. Pamatujete? U¾ je to dávno... Ale já u toho byl a jsem za to vdìèný.
kopista
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #2 v: 24. Srpen 2005, 12:31 »

Tohle forum je opravdu k nezaplacení - staèí chvilka a hned vím, ¾e s mojí Klárkou je v¹echno v poøádku! Cool A jak prosím po¹lu ten obrázek, na screenshotech ta mo¾nost je, ale nevím, kde ji pøesnì najít - díky!
ulo¾ena
MarekHajn
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #3 v: 24. Srpen 2005, 13:46 »

Souhlas... Tohle fórum je fakt k nezaplacení...Mrknutí
Kdy¾ v seznamu kontaktù klikne¹ Vybrat, tak se ti otevøe menu. První je Nová zpráva atd... a mezi dal¹ími volbami je Odeslat soubor, Odeslat fotku...Mrknutí
ulo¾ena

Narození SEManie. Pamatujete? U¾ je to dávno... Ale já u toho byl a jsem za to vdìèný.
kopista
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #4 v: 24. Srpen 2005, 18:23 »

Jo jo, jak jednoduché, kdy¾ má èlovìk korektní versi - ta pøedchozí (pøesto¾e MIDP2) nebyla jak vidno úplnì ko¹er... Diky i tak!
ulo¾ena
MarekHajn
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #5 v: 24. Srpen 2005, 18:38 »

A jakou má¹ verzí? Já mám tu co je na www.k750i.net
ulo¾ena

kopista
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #6 v: 25. Srpen 2005, 09:34 »

Ja ted uz taky a vsechno funguje, hura!
ulo¾ena
MarekHajn
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #7 v: 25. Srpen 2005, 09:39 »

2kopista: No helemese, jak je svìt jednoduchej...Mrknutí Tak hlavnì, ¾e to jede...Mrknutí
ulo¾ena

Karel Attl
U¾ivatel
Telefon: XPERIA X10
Pøíspìvkù: 295

Zobrazit profil
« Odpovìï #8 v: 25. Srpen 2005, 09:48 »

èe¹tina funguje kdyz pisu z jimm 0.4 na mirandu 0.4 [ze by to slo jen pokud je klient ve verzi 0.4?Smajlík] ale obrazky ani soubory posilat nemuzu, zarve mi to ze je prilis nizka verze protokolu.. nepovedlo se mi to procpat nikomu.. mam verzi primo z sourceforge
ulo¾ena

XPERIA X10i 2.2
MarekHajn
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #9 v: 25. Srpen 2005, 09:50 »

Mì èe¹tina nejede... Ale kdy¾ mi pí¹e pøítelkynì z K500i na ICQ 5 nebo na D750i, tak èe¹tina jede v pohodì...:-(
Soubory jsem je¹tì nezkou¹el posílat, tak¾e nevím jestli to pojede nebo ne... Vyzkou¹ím, uvidím...
ulo¾ena

Karel Attl
U¾ivatel
Telefon: XPERIA X10
Pøíspìvkù: 295

Zobrazit profil
« Odpovìï #10 v: 25. Srpen 2005, 10:53 »

jj, ono to asi jde jen z telefonu, prece jenom u compu je podpora pro ruzny kodovani mnohem vetsi.. jde mi to jen jednosmerne, telefon->comp, kdyz mi nekdo napise z compu s diakritikou tak prijdou ctverecky a podobny patvary, to co jde ode me se zobrazuje dobre..
ulo¾ena

XPERIA X10i 2.2
MarekHajn
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #11 v: 25. Srpen 2005, 12:03 »

Tak u me je to naopak.Kdyz pisu z telefonu,tak diakritiku druhá strana nezobrazí.Zatímco kdyz druhá strana pise s diakritikou,tak me ji telefon zobrazí korektnì.
ulo¾ena

Victor
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 120

Zobrazit profil
« Odpovìï #12 v: 26. Srpen 2005, 15:34 »

Mám v mobilu jabber Colibry a diakritika funguje jak v PC s Mirandou IM tak v telefonu.
ulo¾ena

D750i v buvolí kù¾i od Krusella a s firmwarem káèka od Vagnera Mrknutí
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: JIMM a foȇk - jde to dohromady?
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.009 sekund, 17 dotazù.